Bonoir Opiniones

TrustScore: 4 sobre 5

4,1

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Valorada con 5 estrellas sobre 5

2 dozen van 15 stuks besteld en betaald, slechts 1 gekregen, een-op-een mails word niet gereageerd. Eerlijk dien ik te zeggen dat ik zonet ben gecontacteerd daar mijn mail in spam terechtkwam, fouten... Ver más

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

Ha contestado el 100% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 1 semana

Todas las opiniones

31 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Heerlijk

De bonbons zijn heerlijk en je proeft iets bijzonders

Respuesta de Bonoir

Goed om te horen dat ze in de smaak zijn gevallen!

Snelle levering, heerlijke bonbons

Voor de eerste keer bonoir besteld voor de verjaardag van een vriendin die hier erg enthousiast over was. Je kan zelf heel eenvoudig de doos samenstellen. Past zo in de brievenbus. Ga dit zeker vaker doen ipv bos bloemen sturen.

Respuesta de Bonoir

Leuk om te lezen fijn dat de bonbons in de smaak vielen. hopelijk mogen we je nog vaker verassen met iets lekkers :)

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Een verrassende vorm van een bonbon maar dat was het dan ook

Verrassende vorm van een bonbon echter wel vrij klein van formaat. De smaken zaten wel goed maar in het omhulsel ontbrak het mij aan voldoende chocolade. Bonoir was eerlijk gezegd de minste van de uitgeprobeerde chocolatiers en ik miste weliswaar het wauw effect.

Respuesta de Bonoir

Jammer dat je ervaring tegenviel, bedankt voor je eerlijke feedback!

Vlot ontvangen
Mooi verpakt
Heerlijke en bijzondere chocolade

Respuesta de Bonoir

Goed om te horen, bedankt voor deze mooie review.

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Niet waard

De eerste promotie foto suggereert een grote dikke bonbon. Bij binnenkomst hele kleine staafjes. Een halve bonbon. Omgerekend kost 1 zo'n half hapje rond de 1.50 ( incl vz kosten). Het smaakt, maar ik vind de Leonidas Bonbons lekkerder en stuk betaalbaarder. Nee, dit was een onaangename verrassing.

31 de agosto de 2026

Respuesta de Bonoir

Wat jammer dat de bonbons niet aan je verwachtingen voldeed. bedankt dat je dit met ons deelt.

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Zijn heel erg lekker

Zijn heel erg lekker, maar voor je het weet heb je alles op oops.

20 de julio de 2026

Respuesta de Bonoir

KIjk dit is goed om te horen. Fijn dat de bonbons in de smaak zijn gevallen! Bedankt voor de review

Heerlijk

Heerlijk, lekkere smaken, fijne texturen.

7 de agosto de 2026

Respuesta de Bonoir

Bedankt voor deze mooie review. Goed om te horen dat u ons bonbons waardeert op smaak en textuur.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Bonoir heeft gelukkig gewacht tot de…

Bonoir heeft gelukkig gewacht tot de extreme hitte voorbij was met het versturen van de bonbons. De bonbons waren prachtig om te zien en smaakten heerlijk! De chocolaatjes waren voor mijzelf maar ook zeker een aanrader om als cadeau te versturen!

Respuesta de Bonoir

Bedankt voor deze fijne reactie. Goed om te horen dat onze bonbons bevallen. Hopelijk graag tot ziens.

Perfect verpakt met koelelement

Perfect verpakt met koelelement. Heel erg lekker. Ik vond ze heel bijzonder uitzien

10 de agosto de 2026

Respuesta de Bonoir

Hartelijk dank voor deze mooie review. Goed om te horen dat ze in de smaak vallen. Graag tot een volgende keer!

Valt tegen

Als echte chocolade liefhebster bestelde ik een doosje voor mezelf.
Ik vind ze tegenvallen, een splinterdun laagje chocolade, de smaken waren niet heel duidelijk en ze zijn heel klein.

Respuesta de Bonoir

Bedankt dat je je eerlijke mening met ons deelt. Jammer dat onze bonbons je zijn tegengevallen. We waarderen dat je de tijd hebt genomen om je ervaring te delen.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Aangekomen GESMOLTEN chocolade

Aangekomen GESMOLTEN chocolade !
Vroeg op dit opnieuw op te sturen omdat dit bedoeld was als cadeau maar ik kreeg geen nieuwe opgestuurd !!!!
Slechte service.

27 de julio de 2026

Respuesta de Bonoir

Dag Jolien, Wat jammer om deze review te lezen. Nadat u contact met ons opnam over uw bestelling, hebben wij direct gereageerd. We hebben u meerdere keren geprobeerd te bereiken via e-mail, telefoon, voicemail en WhatsApp om de situatie op te lossen. Helaas hebben we geen reactie meer van u ontvangen. Onze deur staat nog steeds open; neem gerust contact met ons op, zodat we samen naar een passende oplossing kunnen kijken. Team Bonoir

Lekker en makkelijk

Lekkere bonbons en makkelijk te eten.
Perfect om uit te delen.

22 de julio de 2026
Opinión espontánea

Respuesta de Bonoir

Bedankt voor de mooie review. Fijn om te horen dat de bonbons in de smaak vallen en u ze graag deelt.

The taste is not great

The taste is not great. Also the presentation is not chic enough to give as a present.

8 de julio de 2026

Respuesta de Bonoir

Thank you for your feedback. We're sorry to hear that our product wasn't to your taste and that the presentation didn't feel premium enough as a gift. We appreciate your comments and will use your feedback to improve both our product and its packaging.

8 consejos para escribir buenas reseñas.