La empresa ha respondido
2 dozen van 15 stuks besteld en betaald, slechts 1 gekregen, een-op-een mails word niet gereageerd. Eerlijk dien ik te zeggen dat ik zonet ben gecontacteerd daar mijn mail in spam terechtkwam, fouten... Ver más
La empresa ha respondido
Invita a los clientes a opinar
Ha contestado el 100% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 1 semana
Heerlijke chocolade met verrassende vullingen in bijzondere vormen😋

Respuesta de Bonoir
Voor de eerste keer bonoir besteld voor de verjaardag van een vriendin die hier erg enthousiast over was. Je kan zelf heel eenvoudig de doos samenstellen. Past zo in de brievenbus. Ga dit zeker vaker doen ipv bos bloemen sturen.

Respuesta de Bonoir
Verrassende vorm van een bonbon echter wel vrij klein van formaat. De smaken zaten wel goed maar in het omhulsel ontbrak het mij aan voldoende chocolade. Bonoir was eerlijk gezegd de minste van de uitgeprobeerde chocolatiers en ik miste weliswaar het wauw effect.

Respuesta de Bonoir
Très belles mais ne valent pas le prix vraiment dommage et très petite c était bon mais pas waouh
De eerste promotie foto suggereert een grote dikke bonbon. Bij binnenkomst hele kleine staafjes. Een halve bonbon. Omgerekend kost 1 zo'n half hapje rond de 1.50 ( incl vz kosten). Het smaakt, maar ik vind de Leonidas Bonbons lekkerder en stuk betaalbaarder. Nee, dit was een onaangename verrassing.

Respuesta de Bonoir
Zijn heel erg lekker, maar voor je het weet heb je alles op oops.

Respuesta de Bonoir
Geweldig geholpen na dat postnl een fout met bezorgen had gemaakt.
En de bonbons waren echt top!

Respuesta de Bonoir
Bonoir heeft gelukkig gewacht tot de extreme hitte voorbij was met het versturen van de bonbons. De bonbons waren prachtig om te zien en smaakten heerlijk! De chocolaatjes waren voor mijzelf maar ook zeker een aanrader om als cadeau te versturen!

Respuesta de Bonoir
Perfect verpakt met koelelement. Heel erg lekker. Ik vond ze heel bijzonder uitzien

Respuesta de Bonoir
Ze hebben er alles aangedaan om op tijd televeren.👍

Respuesta de Bonoir
Als echte chocolade liefhebster bestelde ik een doosje voor mezelf.
Ik vind ze tegenvallen, een splinterdun laagje chocolade, de smaken waren niet heel duidelijk en ze zijn heel klein.

Respuesta de Bonoir
Aangekomen GESMOLTEN chocolade !
Vroeg op dit opnieuw op te sturen omdat dit bedoeld was als cadeau maar ik kreeg geen nieuwe opgestuurd !!!!
Slechte service.

Respuesta de Bonoir
Lekkere bonbons en makkelijk te eten.
Perfect om uit te delen.

Respuesta de Bonoir
The taste is not great. Also the presentation is not chic enough to give as a present.