Voor de eerste keer bonoir besteld voor de verjaardag van een vriendin die hier erg enthousiast over was. Je kan zelf heel eenvoudig de doos samenstellen. Past zo in de brievenbus. Ga dit zeker vaker... Ver más
La empresa ha respondido
Bonoir heeft gelukkig gewacht tot de extreme hitte voorbij was met het versturen van de bonbons. De bonbons waren prachtig om te zien en smaakten heerlijk! De chocolaatjes waren voor mijzelf maar ook... Ver más
La empresa ha respondido
De eerste promotie foto suggereert een grote dikke bonbon. Bij binnenkomst hele kleine staafjes. Een halve bonbon. Omgerekend kost 1 zo'n half hapje rond de 1.50 ( incl vz kosten). Het smaakt, maar ik... Ver más
La empresa ha respondido
Invita a los clientes a opinar
Ha contestado el 100% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 1 semana
2 dozen van 15 stuks besteld en betaald, slechts 1 gekregen, een-op-een mails word niet gereageerd. Eerlijk dien ik te zeggen dat ik zonet ben gecontacteerd daar mijn mail in spam terechtkwam, fouten gebeuren overal en enkel idioten veranderen nooit van mening. Dit gezegd zijnde ben ik door de naservice zeer goed geholpen en excuseer ik mij voor mijn te snelle negatieve reactie🤫 dus Bonoir geef ze een kans ze verdienen het groetjes een tevreden klant

Respuesta de Bonoir
De bonbons zien er niet alleen prachtig uit, ze zijn ook heerlijk! De bonbons komen in een luxe doosje, dus perfect om als cadeau weg te geven. Absoluut een aanrader✨

Respuesta de Bonoir
Verrassende bonbons in mooie vormgeving. En ze smaakten heerlijk!

Respuesta de Bonoir
Zien er super leuk uit, zijn heerlijk. En heel netjes verpakt en verstuurd.

Respuesta de Bonoir
voor de eerste keer besteld voor vaderdag,snelle levering maar de chocola is heel dun,kraakt heerlijk open als je hem door bijt en de vullingen zijn heerlijk maar ik vind de ouderwetse bonbon toch lekkerder.

Respuesta de Bonoir
Ik vond de bonbons erg tegenvallen, en zeker voor die prijs. De vulling is lekker maar de chocola er om heen is flinterdun. En ze zijn erg klein. Voor mij eenmalig.

Respuesta de Bonoir
De smaken waren precies wat ik ervan had verwacht, had ze in 2 dagen allemaal op!