Banner for BornFiber

BornFiber Opiniones 1241

TrustScore: 4.5 sobre 5

4,5

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Internettet fungerer som det skal, men Caroline fra kundeservice fortjener den største high five. Jeg løb ind i et problem med nogle dobbeltbetalinger og hun tog sagen i egen hånd og løste problemet... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg syntes BornFiber gør det utroligt godt, og jeg vil gerne rose dem for deres kundeservice. Man får et hurtigt og nøjagtigt svar når man henvender sig. Deres tekniker er utrolig flinke, og man er... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg er skiftet til BornFiber som min internetudbyder, og jeg har haft en rigtig god oplevelse. Jeg har kontaktet kundeservice omkring flere gange siden opstart, og ventetiden har hver gang være... Ver más

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Vi oplever igen og igen,at vi ikke kan få vores tv på nettet,der ikke godkender vores kodeord... kundeservice lukker kl .15.30 og så bliver intet løst den dag....da de samtidig ingen forklaring har på... Ver más

Información sobre la empresa

6. Servicio de telefonía e Internet

Sobre BornFiber

Escrito por la empresa

Opgrader til lynhurtigt fibernet

BornFiber leverer lynhurtigt fibernet og tv til dig der bor på Bornholm, Sjælland & Øerne.

Med fibernet kan du fremtidssikre din bolig med den mest stabile og lynhurtige internetforbindelse. Så kan alle i hjemmet trygt streame, game og arbejde hjemmefra. Helt uden afbrydelser. Så uanset hvor mange skærme du har gang i på samme tid, får du altid den bedste internetoplevelse med fibernet fra BornFiber.

Kunden i fokus

Hos BornFiber har vi altid kunden i fokus, og vi står klar til at give dig en tryg, tillidsfuld og personlig rådgivning fra du bestiller til det hele virker. Vores lokale kendskab er din tryghed for at vi altid møder dig i øjenhøjde – om det er til lokale åbent hus-arrangementer eller når du taler med vores kundeservice. Uanset hvilket behov du har, hjælper vi dig med at finde den løsning som passer bedst til dit hjem.

Vores mission

BornFiber har en mission om at bruge den teknologiske udvikling til at sikre lynhurtigt internet på Bornholm, Sjælland & Øerne. Vi har base i Hasle på Bornholm, og i Taastrup på Sjælland. Her arbejder vi ud fra en fælles vision: At gøre BornFiber til den mest attraktive netværksudbyder på første klasses fiberinfrastruktur.

Lyder det interessant?

Se om du kan få fibernet på din adresse på bornfiber.dk eller ring på 70 89 00 00

Personlig service i øjenhøjde

Escrito por la empresa

Hos BornFiber tror vi på, at stabilt og hurtigt internet er en grundlæggende del af hverdagen – uanset om du streamer, arbejder hjemmefra eller gamer. Vi leverer fibernet til både Bornholm og Sjælland, og vi gør en dyd ud af at holde det enkelt: høj hastighed, fair priser og en kundeservice, der tager telefonen, når du ringer. Vi er tæt på vores kunder og stolte af at være et lokalt forankret selskab, der tager ansvar for både kvalitet og troværdighed. Derfor lytter vi til din feedback – det er sådan, vi bliver endnu bedre.

Información de contacto

Promotion box for BornFiber

Fibernet fra kun 99,-/md. i 6 måneder.

Opgrader til en stabil og lynhurtig fiberforbindelse fra BornFiber.

4,5

1 estrella

Ha contestado el 100% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 1 semana

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Instruktiv hjælp

31 de octubre de 2025

Hej Lars,

Vi er glade for at du har modtaget en god service.
Tak for at dele det.

Hurtig og venlig betjening

Hurtig og venlig betjening
Ingen Robot men en sød venlig dame

31 de octubre de 2025

Hej Dræger,

Tak for at dele din oplevelse sammen med os.
Vi er glade for at høre at betjeningen har været hurtig og venlig.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

I har stadig jeres enhed og kabel på…

I har stadig jeres enhed og kabel på min grund? selvom jeg har bedt jer fjerne jeres EKSTREMT dårlige produkt ! Så om en uge bliver det bare fjernet. Verdens dårligste firma og kundeservice. I øvrigt kan alle finde meget billigere internet som rent faktisk også virker

30 de octubre de 2025

Hej Joel,
Vi henviser til vores svar i forrige anmeldelser.
Du mere end velkommen til at kontakte vores kundeservice.
Camilla/Bornfiber

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Meget imødekommende kundeservice og…

Meget imødekommende kundeservice og hurtig til at svare på mine spørgsmål. Gode priser.

28 de octubre de 2025

Hej Dorte,

Det betyder meget for os at du havde lyst til at dele din oplevelse sammen med os.
Vi er glade for at du har følt dig mødt, og vores kundeservice har kunne hjælpe dig med de spørgsmål du har haft.

Super god kundeservice!

Super god kundeservice!
Sød, venlig og kompetent medarbejder. De ting hun ikke kunne svare på, vendte hun lynhurtigt tilbage på. Jeg fik lavet ændringer i mit abonnement så det passede bedre til mit behov.

27 de octubre de 2025

Hej Jackie,

Vi er super glade for din anmeldelse. Tusind tak for at dele det med os.
Endnu bedre er din oplevelse med vores kundeservicemedarbejder, som er ydet et super god service.

Rigtig god service 🤗

27 de octubre de 2025

Hej Birgit,

Vi er rigtige glade for at høre at du har modtaget en rigtig god tjeneste fra vores kundeservice.
Tusind tak for at dele det med os.

Venlig og imødekommende…

Venlig og imødekommende servicemedarbejder, der af sig selv kontaktede mig efter opsætning af router for at høre, om alt var i orden.
Løste en udfordring prompte. Føler mig i gode hænder og er tryg ved samarbejdet.

Hej Erik,

Tusind tak for din anmelde og de 5 stjerner. Det sætter vi stor pris på.
Endnu vigtigere er at du fik løst en udfordret med det samme af vores medarbejder.

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Hurtig og god betjening

Hurtig og god betjening

Hej Per,

Hvor er det dejligt at høre at du har modtaget en hurtig og god betjening. Vi sætter stor pris på at du har ville dele det med os.

Valorada con 4 estrellas sobre 5

At jeg både i går og i dag talte med…

At jeg både i går og i dag talte med venlige og hjælpsomme medarbejdere.

Hej Kirsten,

Først mange tak for din anmeldelse og at du har ville dele din oplevelse sammen med os.
Vi er glade for at du har fået en god service fra vores medarbejdere.

Hurtig og klar besked

Hurtig og klar besked. Nettet blev opsat til aftalt tid og fungerer helt forrygende

Hej Jens,

Hvor er det bare godt at det fungere forrygende og du er tilfreds. Vi glade for at du har delt det med os.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super hurtig og venlig og kompetent…

Super hurtig og venlig og kompetent vejledning

23 de octubre de 2025

Hej Fader Rikke,

Hvor er det dejligt at høre at din oplevelse har været god og venlig. Tusind tak for at dele det sammen med os.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Vi har bestilt og betalt for 1000/1000…

Vi har bestilt og betalt for 1000/1000 men kører 98/109 - medarbejderen fortæller at det ikke passer trods det at vi rigtig mange gange har testet hastigheden. Vi får bare at vide, vi gør det forkert. Jeg tror vi skal have en anden udbyder når bindingsperioden udløber.

1 de septiembre de 2025

Hej Lisbet,

Vi har spurgt til dine oplysninger, så vi kan komme i kontakt med dig., da vi meget gerne hjælpe dig. Dette har du desværre ikke imødekommet.
Du er mere end velkommet til at kontakte vores kundeservice.

Super venlig betjening

Super venlig betjening, hurtig og smidigt

22 de octubre de 2025

Hej Michael,

Vi siger tusind tak for din anmeldelse.
Det betyder meget for os at du har ville dele din oplevelse sammen med os.

God samtale

God samtale

22 de octubre de 2025

Hej Jørgen,

Dejligt at høre at du havde et godt med med en af vores medarbejdere.
Tak for deling.

Venlig og kvik medarbejder

Venlig og kvik medarbejder. God service og god forståelse af mit ønske

20 de octubre de 2025

Hej Ulrik,

Vi er rigtige glade for at du har fået en god service fra vores kundeservicemedarbejder. Tak for at dele det med os.

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Langsom venlighed!

Da vores wifi boks var ikke var sat rigtig op har vi haft en del kontakt. De personer vi har snakket med var venlige og hjælpsomme. Dog gik der 16 dage fra første fejlmelding og til at vi fik tekniker ud. Vi ringede flere gange og oprettede også en sag ved kundeservice.
Her på dag 16 er det så kommet op at stå og vi har fået refusion for de dage vi ikke har været tilsluttet.

20 de octubre de 2025

Hej Jan,

Det er selvfølgelig meget beklageligt at din fejlretning først blev udbedret efter 16 dage. Det er bestemt noget vi vil se ind i med vores entreprenør. Derudover er vi glade for at høre at at din oplevelse har været god med de medarbejdere du har talt med i dette forløb.

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.