Banner for BornFiber

BornFiber Opiniones 1241

TrustScore: 4.5 sobre 5

4,5

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Internettet fungerer som det skal, men Caroline fra kundeservice fortjener den største high five. Jeg løb ind i et problem med nogle dobbeltbetalinger og hun tog sagen i egen hånd og løste problemet... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg syntes BornFiber gør det utroligt godt, og jeg vil gerne rose dem for deres kundeservice. Man får et hurtigt og nøjagtigt svar når man henvender sig. Deres tekniker er utrolig flinke, og man er... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg er skiftet til BornFiber som min internetudbyder, og jeg har haft en rigtig god oplevelse. Jeg har kontaktet kundeservice omkring flere gange siden opstart, og ventetiden har hver gang være... Ver más

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Vi oplever igen og igen,at vi ikke kan få vores tv på nettet,der ikke godkender vores kodeord... kundeservice lukker kl .15.30 og så bliver intet løst den dag....da de samtidig ingen forklaring har på... Ver más

Información sobre la empresa

6. Servicio de telefonía e Internet

Sobre BornFiber

Escrito por la empresa

Opgrader til lynhurtigt fibernet

BornFiber leverer lynhurtigt fibernet og tv til dig der bor på Bornholm, Sjælland & Øerne.

Med fibernet kan du fremtidssikre din bolig med den mest stabile og lynhurtige internetforbindelse. Så kan alle i hjemmet trygt streame, game og arbejde hjemmefra. Helt uden afbrydelser. Så uanset hvor mange skærme du har gang i på samme tid, får du altid den bedste internetoplevelse med fibernet fra BornFiber.

Kunden i fokus

Hos BornFiber har vi altid kunden i fokus, og vi står klar til at give dig en tryg, tillidsfuld og personlig rådgivning fra du bestiller til det hele virker. Vores lokale kendskab er din tryghed for at vi altid møder dig i øjenhøjde – om det er til lokale åbent hus-arrangementer eller når du taler med vores kundeservice. Uanset hvilket behov du har, hjælper vi dig med at finde den løsning som passer bedst til dit hjem.

Vores mission

BornFiber har en mission om at bruge den teknologiske udvikling til at sikre lynhurtigt internet på Bornholm, Sjælland & Øerne. Vi har base i Hasle på Bornholm, og i Taastrup på Sjælland. Her arbejder vi ud fra en fælles vision: At gøre BornFiber til den mest attraktive netværksudbyder på første klasses fiberinfrastruktur.

Lyder det interessant?

Se om du kan få fibernet på din adresse på bornfiber.dk eller ring på 70 89 00 00

Personlig service i øjenhøjde

Escrito por la empresa

Hos BornFiber tror vi på, at stabilt og hurtigt internet er en grundlæggende del af hverdagen – uanset om du streamer, arbejder hjemmefra eller gamer. Vi leverer fibernet til både Bornholm og Sjælland, og vi gør en dyd ud af at holde det enkelt: høj hastighed, fair priser og en kundeservice, der tager telefonen, når du ringer. Vi er tæt på vores kunder og stolte af at være et lokalt forankret selskab, der tager ansvar for både kvalitet og troværdighed. Derfor lytter vi til din feedback – det er sådan, vi bliver endnu bedre.

Información de contacto

Promotion box for BornFiber

Fibernet fra kun 99,-/md. i 6 måneder.

Opgrader til en stabil og lynhurtig fiberforbindelse fra BornFiber.

4,5

1 estrella

Ha contestado el 100% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 1 semana

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Jeg kom med et problem

Jeg kom med et problem, som jeg fik grundig hjælp til og hjælp til at udføre. Jeg er en klovn til de her ting, men fik den rette hjælp med smil og venlighed. TAK!!

16 de octubre de 2025

Hej John,

Vi siger tusind tak for din anmeldelse, det sætter vi stor pris på.
Det er fantastisk at høre at du har fået den rette hjælp og det er dit problem blev løst.

Teknisk problem.

Teknisk problem, men hurtig med en ny router og opdateret abonnement.

15 de octubre de 2025

Hej Henrik,
Hvor er det godt at dit tekniske problem blev løst hurtigt.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super venlig imødekommende og…

Super venlig imødekommende og forstående medarbejder stor ros til vedkommende jeg talte med.
Venligst Birgitte Dose

14 de octubre de 2025

Hej Birgitte,

Tusind tak for at dele din oplevelse sammen med os. Det sætter vi stor pris på.
Du kan du at rosen nok skal komme vider til medarbejderen du har talt med. Dejligt at du er mødt med forståelse og en imødekommenhed.

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Hende der ringede gavde ikke tid til at…

Hende der ringede gavde ikke tid til at vente til min mand var til stede og da det er ham der har med det skifte til jer kunne jeg ikke rigtigt udtale mig om det og det sagde jeg til hende men så blev det bare afvist med at det ikke var så vigtigt og hvis vi havde internet uden afbrydelser så var det iorden men jeg sagde jo netop at det vidste jeg ikke. Plus nu har vi set at at vi kan få fiber internet fra en broker Altibox for 139 kr i 12 mdr med dobblet hastighed så hvorfor betaler vi.378 kr for jeres det er det rene bondefangeri det skal hele øen ha at hvide så de ikke hopper på den samme svindel. Hvor er det frækt, vi vil ud af den kontrakt

9 de octubre de 2025

Hej Jytte,
Vi er selvfølgelig kede af, hvis det har været din oplevelse. Det er selvfølgelig noget vi tager til os.
Vi bestræber os altid på at give god kundeservice, med fokus på at løse evt. udfordringer for kunden.
I forhold til Altibox er det helt rigtigt, at de i øjeblikket kører med en kampagne til nye kunder. Dette har ikke noget med BornFibers kundeforhold at gøre, da de selv udbyder kampagner til deres eller nye kunder. De lejer sig ind på vores fiber, som jo kun giver jer en større fordel og et frit valg for de udbydere der er på vores fibernet.
Lige nu tilbyder vi en kampagne til alle nye kunder, som er tilgængelig i en begrænset periode. Herefter gælder en normalpris, som afhænger af den valgte hastighed og geografiske placering.
Kampagnepriser – både hos os og andre udbydere – skifter løbende. Vi kan godt forstå, at det kan være frustrerende, hvis man tegner et abonnement til en given pris og senere ser, at man kunne have fået en billigere kampagnepris, hvis man havde bestilt på et andet tidspunkt.
Du er altid velkommen til at kontakte vores kundeservice, hvis der skulle være yderligere spørgsmål.

Fortræffelig service.

En særdeles god service og imødekommenhed.
Venlig og dejlig lydhør.

13 de octubre de 2025

Hej John,
Først og fremmest mange tak for din anmeldelse. Vi er glade for at du havde lyst til at give dig tid til at dele det med os.
Endnu bedre er at du har fået en særdeles god service fra vores kundeservicemedarbejder.

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Rodet tilmelding.

Jeg har lavet en bestilling på internet via fiber. Det gjorde jeg via Bornfibers hjemmeside. På intet tidspunkt i bestillingen bliver jeg spurgt om min nuværende udbyder. Så får jeg en bestillingsbekræftigelse på mail. Herefter hører jeg intet før en pakke med router dukker op. Den 9. oktober modtager jeg en mail, hvor jeg får at vide forbindelsen bliver oprettet den 10. oktober. Her ringer jeg til kundeservice og får at vide jeg selv skal opsige min nuværende udbyder. Da jeg ikke ønsker dobbelt betaling får jeg kundeservice til at udsætte opstart til 1 december så jeg kan nå at opsige nuværende udbyder. Jeg behøver vel ikke at forklare hvorfor jeg er utilfreds med tilmeldingsprocessen. Man må gå ud fra at folk har en anden udbyder, når de bestiller.
Blev ringet op af kundeservice, der kunne oplyse at jeg havde gratis internet allerede. Betaling er først fra 1. december hvor mit gamle abonnement ophører. Jeg giver nu 4 stjerner. Godt at vide der er god kundeservice.

10 de octubre de 2025
Opinión espontánea

Hej Torben,
Det er selvfølgelig beklageligt hvis tilmeldingsprocessen ikke er tydelig, så der sker fejl og misforståelser i tilmeldingsfasen. Dette er selvfølgelig noget vi vil se ind i.
Tak for at rose kundeservice, det endnu vigtigere at du har modtaget de korrekte informationer.

Valorada con 4 estrellas sobre 5

God service. Overholder aftaler, godt produkt.

10 de octubre de 2025

Hej Vibeke,

Vi er utrolige glade for at du er tilfreds med dit produkt og at aftaler er holdt til tiden.
Tak for at dele det med os.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Rigtig god vejledning omkring et…

Rigtig god vejledning omkring et problem.

9 de octubre de 2025

Hej Finn,

Vi sige mange tak for at dele din oplevelse sammen med os.
og endnu vigtigere at du har modtaget en god vejledning som har løst dit problem.

ok instalation

Hej Leif,

Tak for dine stjerner.
Vi er glade for at høre at du har en god installation.

God og hurtig service

God og hurtig service, er meget tilfreds

Hej Thomsen,

Vi er utrolige glade fro at høre at du er meget tilfreds med vores service.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Rigtig god kundeservice i hele…

Rigtig god kundeservice i hele processen.

Hej GM,

Først mange tak for din anmeldelse.
Vi er rigtige glade for at høre at processen med kundeservice har været rigtig god.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Kort samtale med en medarbejder vedr. pris

Kort samtale med en medarbejder, som ville orientere om en prisnedsættelse på et produkt jeg abonnerer på. Posetivt!

1 de octubre de 2025

Hej Bornholmeren,

Vi siger stor tak for din anmeldelse og 5 stjerner.
Det er utroligt godt at høre hvor tilfreds du har været med din opringning af vores medarbejder.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Tilslutningen gik hurtigt og…

Tilslutningen gik hurtigt og problemfrit.

30 de septiembre de 2025

Hej Inger,

Hvor er det bare godt at høre at det er gået hurtigt og problemfrit.

Rigtig god oplevelse og talte med en

Rigtig god oplevelse og talte med en
Meget venlig og serviceminded medarbejder som løste mit problem.

30 de septiembre de 2025

Hej Anni,

Vi er meget glade for at du har delt den oplevelse sammen med os, stort tak.
Endnu vigtigere er at du har fået løst dit problem fra vores serviceminded medarbejder.

Særdeles god hjælp fra kundeservice

Særdeles god hjælp fra kundeservice

Hej Vibeke,

Først mange tak for din anmeldelse og dine 5 stjerner.
og endnu bedre at du har modtaget en særdeles god hjælp fra vores kundeservice.

Venlig service

Hej Rene,

Hvor er vi glade for at høre at du har fået en venlig og god service fra vores medarbejder.
Vi siger tusind tak for at dele det med os.

Flot og god service

24 de septiembre de 2025
Opinión espontánea

Hej Jens,

Hvor er det bare godt at du har modtaget en flot og god tjeneste. Vi sætter pris på at du har delt det sammen med os, tak.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Sød pg meget hjælpsom medarbejder

Sød pg meget hjælpsom medarbejder, som hjalp og forklarede tingene så fint☆

Hej Lykke,

Hvor er det dejligt at høre at du har fået den hjælpe du havde behov for.
Mange tak for at dele det.

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.