Consulta las opiniones de los clientes
Helt fantastisk oplevelse! Nem bestilling, fin introduktion og fedt, fedt race på en fed, fed bane. Kan virkelig anbefales både på regnvejrsdage og på solskinsdage. Vil anbefale 2-3 races.
Super fed oplevelse. Det var anden gang mine drenge besøgte Bornholms gokart center og det var bestemt ikke sidste gang. Virkelig søde mennesker der har stedet. Det kan klart anbefales.
Sjov og behagelige medarbejdere, hjælpsomme og i godt humør. God oplevelse også for første gangs kører.
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Bornholms eneste indendørs gokartcenter, hvor vi lægger stor vægt på sikkerheden og at vores gæster får en god oplevelse. Vi gør meget ud af at vores gokarts er i godt stand og kører lige hurtigt, så det bliver fair for alle. Vi har også mange selskaber og gæster i alle aldre (over 7 år) er velkomne
Información de contacto
Pederskervejen 9B, 3730, Nexø, Dinamarca
- info@bornholmsgokartcenter.dk
- bornkart.dk
Invita a los clientes a opinar
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
De var meget friske og imødekommende
De var meget friske og imødekommende. Det var super sjovt.
Helt fantastisk oplevelse
Det var en hyggelig bane og god service
Sjov og behagelige medarbejdere
Sjov og behagelige medarbejdere, hjælpsomme og i godt humør.
God oplevelse også for første gangs kører.
Flinke folk
Rigtig god oplevelse og de var meget…
Rigtig god oplevelse og de var meget entusiastiske og hjælpesomme på stedet.
Vi var afsted som en handicap forening…
Vi var afsted som en handicap forening og der blev brugt alt den tid der var nødvendigt for at man følte sig tryg. Flere som ikke turde endte med at prøve af samme grund. Tusind tak Kenneth for den fantastiske "one in a lifetime" oplevelse jeg fik med en super god tur i twincarten med dig. De bedste anbefalinger herfra
Super fed oplevelse
Fin lille bane. Venligt personale.
Fin lille bane. Venligt og imødekommende personale. God instruktion og tydelige regler.
En god oplevelse- kan anbefales.
Super god service og kørsel
Super god service og kørsel. Kommer gerne igen! 👌
Virkelig dejlig oplevelse
Virkelig dejlig oplevelse.
Personalet er imødekommende smilende og glade. De tager mod børn med åbne arme og har givet os alle en dejlig oplevelse 😀
Rigtig god bane med gode instruktioner…
Rigtig god bane med gode instruktioner og vejledning:)
Samtidig rigtig godt personale med snak og grin
Rigtig sjovt og virkelig venligt…
Rigtig sjovt og virkelig venligt personale. Og masser af plads og en bane helt for os selv.
10/10
Virkelig fed oplevelse! Mega sjovt! Tiden var helt perfekt, personalet virkelig gode og det er SÅ meget pengene værd! Skal gøre det igen snart 👏
Fantastisk oplevelse
Vi havde den skønneste oplevelse hos Bornholms Gokart Center. Sikkerheden og servicen var i top. Personalet var meget søde og imødekommende. Man kunne mærke at de brændte for stedet. Vi kommer helt sikkert igen! Vi købte også en rigtig lækker rom, som vi også kan anbefale!
Den vildeste oplevelse for hele…
Den vildeste oplevelse for hele familien !
Tryghed og sikkerhed i TOP !
Samt det skønneste personale !
Helt klart en KÆMPE anbefaling for alle, som trænger til lidt sjov i gaden ✌🏻
Besøget er ved at være en tradition.
Der er altid en god stemning og en seriøs tilgang til at køre gocart.
Vi er kommet der stor set siden de åbnede og det er kun blevet bedre med årene, så vi kommer helt sikkert igen.
Behagelig betjenkng
Behagelig betjenkng
God indføring i de regler der skal være
La experiencia Trustpilot
Más información sobre otros tipos de reseñas.