Det ligger annonser ute på lägenheter i samma hus som jag bor i fast på helt fel gatuadress. Det finns inga sådana här bostäder på den gatan. Det är helt andra lägenheter. Det ena är privat dessutom o... Ver más
La empresa ha respondido
Precis som många skriver kan man inte avsluta under ”provperioden” och sen dras det plötsligt 349kr. Jag avslutade mitt abonnemang för två månader sedan men de fortsätter att dra pengar. Fick tömm... Ver más
La empresa ha respondido
Dåligt att komma ut med en summa som 9 kronor och sedan smyghöja den,och vissa får tydligen den summa ett antal gånger. kolla extra för detta ! Seriöst nja,Nu efter lite inlägg så blir en goodwil... Ver más
La empresa ha respondido
Min särbo betalade 9 kronor för tre dagar tillgång till hyreslägenheter. Redan nästa dag skulle hon betala ytterligare 9 kronor. Då valde hon att avsluta sitt konto hos bostadslistan. Fick bekräftat a... Ver más
La empresa ha respondido
Letar du efter din nästa hyresbostad? Bostadslistan är ditt bästa val! På Bostadslistan gör vi det enkelt för hyresgäster och hyresvärdar att komma i kontakt med varandra, så att du snabbt och smidigt kan hitta ditt nya hem. Oavsett om du söker en lägenhet, ett hus eller ett rum erbjuder Bostadslistan ett brett utbud av hyresbostäder som passar alla budgetar och livsstilar. Med annonser tillgängliga på din valda plats gör vår plattform bostadssökandet enkelt och ger dig bästa möjliga chans att hitta den perfekta hyresbostaden. Behöver du hjälp eller har frågor? Vårt vänliga supportteam finns här för att guida dig genom hela processen. Du kan enkelt nå oss via Rento, vår virtuella assistent som finns i våra vanliga frågor (FAQ), eller genom att fylla i kontaktformuläret som finns i villkoren (T&Cs) på vår webbplats. På Bostadslistan strävar vi efter att göra din bostadsresa enkel, transparent och helt stressfri.
No consta que haya invitado a opinar recientemente
Ha contestado el 100% de las opiniones negativas
Suele tardar más de 1 mes en responder
De har inga egna kontakter med hyresvärdar, bara samlar ihop länkar till annonser och tar betalt för det. Ville bli avregistrerad enl GDPR och fick bekräftelse på det, och sedan fick jag ändå mejl med frågan vad jag tyckte om deras kundsupport. Eh?

Respuesta de Bostadslistan
Not considering the fact that the website is almost useless, it is clearly done on purpose to make the 349kr monthly withdraw unoticeable, it is very discrete and made in a way you do not see it, for me that’s a scam website

Respuesta de Bostadslistan
tycker jag fått hyfsad info, men jag har hittat ett boende i härryda en stuga behöver komma i kontakt med hyresvärden har själv en 2a imajorna som jag lämnar

Respuesta de Bostadslistan
Många har råkat ut över att efter introduktionsdagarna (är det tre eller fyra? Se nedan) fortlöper månatliga kortdragningar på 349 kr den 24 i månaden i tysthet. Det innebär i mitt fall att jag startade introduktionstiden med 9 kr betalning varefter samma månad den 24 togs ut 349 kr. I fortsättningen tas 349 kr varje månad utan att man får en bekräftelse per mail. Så det kan gå månader tills man inser att man har kvar den abonnemangen. Det blir mycket svårt att följa upp och utgiften drunknar bland många andra. Det trixet har fungerat för många kunder så som man kan se. Det finns ingen telefonkontakt heller.
Senare editering
Jag kan tycka att jag skrev omdömet nästan i onödan. SVT har gjort det på bättre sätt och de bekräftar att bostadslistans hantering hinte är OK:
"Otydliga avgifter - Det är ofta otydligt vad tjänsterna kostar. Hemsidan bostadslistan tar nio kronor i startavgift – men efter bara några dagar ökar priset till 349 kronor i månaden. Informationen om abonnemanget går enbart att hitta i det finstilta. Inte okej, enligt Konsumentverket."

Respuesta de Bostadslistan
I've paid 9sek for the subscription which is reasonable, but I was very close to miss the information that was written in the email that after 4 days they will charge you additional 350sek and the subscription will be automatically renewed every month. That's a very sneaky trick that they will do to you so please be careful with that.
I wasted several ours of searching apartments and when you find something interesting and try to contact the landlord, they will just transfer you to bostad.blocket.se and you will find out that the rental apartment doesn't exists (or already rented).
There is no feature to filter the apartments by the renting period, you have to waste a lot of time to open every each of them and find out that they are renting them for a few months only.

Respuesta de Bostadslistan
Jag vill en lägenheten 36 kvm Smålands Lejons väg, kan jag få den, Jag önska er den.

Respuesta de Bostadslistan
Trevlig bemötande av kontakten jag fick. Dem behandlade mitt ärende successivt snabbt och hade totalt förståelse.
Tackar så mycket!

Respuesta de Bostadslistan
En fantastiskt bra service av Tina❤️ på Bostadslistan har jag fått. Enda gången jag kände att de som sitter på supporten, är människor av kött och blod, verkligen ansträngde sig för att förstå mitt problem och lösa det! Tack så mycket! Jag kommer alltid att rekommendera er sajt, era tjänster och er service.

Respuesta de Bostadslistan
Jag bor i en stad som heter Filipstad och jag började gymnasiet i Karlstad o det tar lång tid åka varje dag på morgonen så jag letar efter studentlägenhet i Karlstad Värmland

Respuesta de Bostadslistan
Sämsta bolaget som lurar folk, fick betala 9 sek och sedan efter 4 dagar drog dem 349sek utan att jag viste det, för tydligen var min Mastercard kopplad till min Apple pay och idag tog reda på att de har dragit igen 349 sek för ingenting.

Respuesta de Bostadslistan
Mitt namn är Meharena och jag har redan betald 349kr kan får en lägenhet?
Också jag har intresserad av en lägenhet i Boden som Björklundsvägen 25. Är den förförande kvar?
Jag har fast jobb med Rentiva. Också jag jobbar 47% med Nrlandia.
Min adrssen är föförande i Kramfors men jag jobbar i Boden.

Respuesta de Bostadslistan
Sara has been very helpful and kind. I have sent an email requiring help and her solve my problem immediately. Ask to Sara if you want help.

Respuesta de Bostadslistan
Bra bemött då jag inte avbokat mig, vilket jag inte riktigt var medveten om att jag behövd, men det löste sig väldigt bra ändå.

Respuesta de Bostadslistan
Väldigt bra service och bra grejor vi är väldigt nöjda med hur fort den kom så här kan ni handla och bli nöjd

Respuesta de Bostadslistan
Jag has fått bra inblink om hur lätt det blir om man är medlem, Eller som det kallas för Premium.