Valorada con 1 estrellas sobre 5

Det ligger annonser ute på lägenheter i samma hus som jag bor i fast på helt fel gatuadress. Det finns inga sådana här bostäder på den gatan. Det är helt andra lägenheter. Det ena är privat dessutom o... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Precis som många skriver kan man inte avsluta under ”provperioden” och sen dras det plötsligt 349kr. Jag avslutade mitt abonnemang för två månader sedan men de fortsätter att dra pengar. Fick tömm... Ver más

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Dåligt att komma ut med en summa som 9 kronor och sedan smyghöja den,och vissa får tydligen den summa ett antal gånger. kolla extra för detta ! Seriöst nja,Nu efter lite inlägg så blir en goodwil... Ver más

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Min särbo betalade 9 kronor för tre dagar tillgång till hyreslägenheter. Redan nästa dag skulle hon betala ytterligare 9 kronor. Då valde hon att avsluta sitt konto hos bostadslistan. Fick bekräftat a... Ver más

1. Agencia de alquiler de inmuebles

Escrito por la empresa

Letar du efter din nästa hyresbostad? Bostadslistan är ditt bästa val! På Bostadslistan gör vi det enkelt för hyresgäster och hyresvärdar att komma i kontakt med varandra, så att du snabbt och smidigt kan hitta ditt nya hem. Oavsett om du söker en lägenhet, ett hus eller ett rum erbjuder Bostadslistan ett brett utbud av hyresbostäder som passar alla budgetar och livsstilar. Med annonser tillgängliga på din valda plats gör vår plattform bostadssökandet enkelt och ger dig bästa möjliga chans att hitta den perfekta hyresbostaden. Behöver du hjälp eller har frågor? Vårt vänliga supportteam finns här för att guida dig genom hela processen. Du kan enkelt nå oss via Rento, vår virtuella assistent som finns i våra vanliga frågor (FAQ), eller genom att fylla i kontaktformuläret som finns i villkoren (T&Cs) på vår webbplats. På Bostadslistan strävar vi efter att göra din bostadsresa enkel, transparent och helt stressfri.

2,1

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

Ha contestado el 100% de las opiniones negativas

Suele tardar más de 1 mes en responder

2,1

Todas las opiniones

15 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ni har varit väldigt duktiga på att…

Ni har varit väldigt duktiga på att hitta lägenheter,men jag vill inte flytta för långt bort, så Trollhättan på botten nära centrum eller kanalen en liten trea, hade varit underbart, och även Vänersborg nära centrum eller skräckland är handikappad för mitt knä,så därför måste jag bo på botten eller hiss

4 de noviembre de 2022

Det var bra

Jag är nöjd med Er

2 de noviembre de 2022

problem solved immediately

I had an issue with my membership. It is solved immediately. Thanks to Michael Larsson for his help.

12 de octubre de 2022

En fusksida

En fusksida som visar bostäder som inte är rimliga. Tvåor i centrala Stockholm för 2-3000 i månaden. Givetvis finns inte detta.

2 de octubre de 2022

Respuesta de Bostadslistan

Tack för att du delar med dig av din feedback.

Vi är ledsna att höra om din upplevelse. Bostadslistan samlar annonser från flera olika källor för att erbjuda ett brett utbud av bostäder. Även om vi strävar efter att säkerställa korrekthet kan vi inte kontrollera de priser eller den tillgänglighet som hyresvärdar anger, och vissa annonser kanske inte återspeglar den aktuella marknaden.

Bostadslistan Team

Hjälpsam och snabbt

27 de septiembre de 2022

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Stort tack till Sara för hennes…

Stort tack till Sara för hennes fantastiska service👏🏻❤️

23 de septiembre de 2022

Super nice service ❤❤❤

23 de septiembre de 2022

Hi Nino,

Rentola

Inaktuell bostadssajt!

Jag har tillbringat några timmar med att leta bostad i Uppsala på Bostadslistan.se. Efter att ha gått igenom ca 45 annonser på kan jag konstatera att 35 av dom var för gamla, vissa från 2012 och 2013, kanske var 10 st fortfarande aktuella.
Det är oacceptabelt att ta betalt för en tjänst som faktiskt inte finns.
SE UPP!!!!
Jag har betalat 9 kr för att få tillgång till annonserna i fyra dagar MEN SÄG UPP KONTOT medetsamma annars dras automatiskt 349 kr varje månad (för ingenting)
Jag har anmält alla inaktuella annonser - får se om de agerar och tar bort dom.

18 de septiembre de 2022

Respuesta de Bostadslistan

Tack för att du delar med dig av din upplevelse.

Vi är ledsna att höra om din besvikelse. Bostadslistan fungerar som en samlingsplattform och hämtar annonser från flera olika källor. Även om vi strävar efter att hålla innehållet så uppdaterat som möjligt kan vissa annonser tyvärr bli inaktuella. Vi uppskattar verkligen när användare rapporterar sådana annonser, då det hjälper oss att förbättra tjänsten.

Prova-på-erbjudandet ger tillfällig åtkomst, och som anges vid registrering fortsätter medlemskapet till ordinarie pris om det inte avslutas innan prova-på-perioden är slut.

Bostadslistan Team

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Mycket bra med men förstår inte varför ni ni inte ger ut telenr istället alla är inte bra på data inte jag iallafall

Kunde varit bättre om ni lämnat telenummer till hyresvärden...alla är inte bra på data hantering inte jag...så lämna ut nummer till hyresvärden istället ..tack

11 de septiembre de 2022

Hej Mikaela,

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Great accommodations and when I had to…

Great accommodations and when I had to bail out they cancelled the payment I love them for it Their service is only via mail but it is fast and generous my best experience in a long time

9 de septiembre de 2022

Hi Ronny,

Rentola

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Mycket Mycket vänlig tjej som hette…

Mycket Mycket vänlig tjej som hette Sandra eller Sara. Hon var fantastisk kunnig och artig. Var mycket mycket engagerad i mitt ämne om bostad och hade full förståelse. Sådan personal ska man vara riktigt rädd om. Tack på förhand. MVH från Stefan Ekstedt 196604196078
Vasagatan 2B 54150 Skövde
0500-20 20 20
073-311 31 00

2 de septiembre de 2022

Hej Stefan,

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Detta är en super bra sida

31 de agosto de 2022

Hej Veronica,

Yet Another Scam site

Yet Another Scam site, half of the listings are fake / not available.
Poor Customer Service.
They make their money off people forgetting to deactivate the account within 2 days and automaticly gets charged a huge sum compared to what you paid for the first 2 days.
Typical scam service, Stay away from this site and dont give them your credit card information.

28 de agosto de 2022

Hi ,

Thank you for your review. We appreciate that you took the time to give us feedback.

We are sorry to hear that you are not satisfied with our service.

We would like to have the chance to fix the issue you are facing and give you a better experience with us.

Please contact us at [info@bostadslistan.se] so our customer service can assist you in the matter.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Hej jag är intreserad av lägenheten i centrum

Hej, jag är intreserad av lägenheten. Måste ha omgående, vill gärna komma på visningen/ mvh

26 de agosto de 2022

Hej Vesna,

Avsluta!

Vill omedelbart avsluta denna prenumeration!
Skicka gärna en bekräftelse till min Mail!
Inga pengar ska dras från min konto!

Med vänlig hälsning,.

25 de agosto de 2022

Hej ,

Tack för att du tog dig tid till att skriva en recension.

Vi är ledsna över att du inte är nöjd med vår service.

Vi skulle gärna vilja få en chans att finna en lösning på detta och ge dig en bättre upplevelse.

Om du skickar oss en e-post på info@bostadslistan.se, så kommer vår kundservice att besvara detta så snart som möjligt.

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Väldans trevlig bot

Väldans trevlig bot! Men jag fick inte reda på hur mycket det kostar .. 👻👻👻

20 de agosto de 2022

Hej Jennie,

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Bra service med personligt service.

18 de agosto de 2022

Hej abdulkadir abdullahi,

Tack för din recension.

Lycka till med ditt nya boende! Vi är glada över, att vi har kunnat hjälpa dig med sökandet efter boende.

Med vänlig hälsning

8 consejos para escribir buenas reseñas.