Valorada con 1 estrellas sobre 5

Det ligger annonser ute på lägenheter i samma hus som jag bor i fast på helt fel gatuadress. Det finns inga sådana här bostäder på den gatan. Det är helt andra lägenheter. Det ena är privat dessutom o... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Precis som många skriver kan man inte avsluta under ”provperioden” och sen dras det plötsligt 349kr. Jag avslutade mitt abonnemang för två månader sedan men de fortsätter att dra pengar. Fick tömm... Ver más

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Dåligt att komma ut med en summa som 9 kronor och sedan smyghöja den,och vissa får tydligen den summa ett antal gånger. kolla extra för detta ! Seriöst nja,Nu efter lite inlägg så blir en goodwil... Ver más

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Min särbo betalade 9 kronor för tre dagar tillgång till hyreslägenheter. Redan nästa dag skulle hon betala ytterligare 9 kronor. Då valde hon att avsluta sitt konto hos bostadslistan. Fick bekräftat a... Ver más

1. Agencia de alquiler de inmuebles

Escrito por la empresa

Letar du efter din nästa hyresbostad? Bostadslistan är ditt bästa val! På Bostadslistan gör vi det enkelt för hyresgäster och hyresvärdar att komma i kontakt med varandra, så att du snabbt och smidigt kan hitta ditt nya hem. Oavsett om du söker en lägenhet, ett hus eller ett rum erbjuder Bostadslistan ett brett utbud av hyresbostäder som passar alla budgetar och livsstilar. Med annonser tillgängliga på din valda plats gör vår plattform bostadssökandet enkelt och ger dig bästa möjliga chans att hitta den perfekta hyresbostaden. Behöver du hjälp eller har frågor? Vårt vänliga supportteam finns här för att guida dig genom hela processen. Du kan enkelt nå oss via Rento, vår virtuella assistent som finns i våra vanliga frågor (FAQ), eller genom att fylla i kontaktformuläret som finns i villkoren (T&Cs) på vår webbplats. På Bostadslistan strävar vi efter att göra din bostadsresa enkel, transparent och helt stressfri.

2,1

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

Ha contestado el 100% de las opiniones negativas

Suele tardar más de 1 mes en responder

2,1

Todas las opiniones

15 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Bottenskrap till företag!

Falsk betalningsskyltning! Företaget uppger att man behöver betala 9 kronor för att få tillgång till deras bostadstjänsten. En engångsavgift som vem som helst har råd med! Det som däremot inte nämns är att företaget fortsätter att dra 349 kr/ mån bara 7 dagar efter. Detta framgår, enligt företaget ”tydligt” på deras hemsida. Jag menar på raka motsatsen. Dessutom hävdar företaget att det är konsumentens egna ärende att avsluta prenumerationen. Använd inte sidan, betala inte för något och anmäl om ni råka ut för dessa stollar!

18 de enero de 2025

Tack för att du delar med dig av din upplevelse.

Vi är ledsna att höra om dina bekymmer. Prova-på-perioden ger tillfällig åtkomst, och som anges i våra villkor fortsätter medlemskapet till ordinarie pris om det inte avslutas innan prova-på-perioden är slut. Vi förstår att detta ibland kan upplevas som oklart, och vi strävar alltid efter att göra informationen så tydlig som möjligt.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Köp aldrig på deras sida

Köp aldrig på deras sida. En scam. Om man vill avsluta sitt abonnemang så går det inte att logga in på sitt konto å kunna avsluta och när man försöker maila så får man inget svar och mailen går inte iväg värkar det som.

3 de enero de 2025

Respuesta de Bostadslistan

Tack för att du delar med dig av din feedback.

Vi är ledsna att höra om de problem du har stött på. När ett medlemskap har sagts upp ska inga ytterligare debiteringar ske, om det inte finns några utestående betalningar från tidigare förnyelser. Vi förstår att uppsägningsprocessen ibland kan upplevas som förvirrande, och vårt supportteam finns alltid tillgängligt för att hjälpa till med frågor om konto eller medlemskap.

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Fick bra hjälp av väldigt trevlig…

Fick bra hjälp av väldigt trevlig personal

24 de diciembre de 2024

Respuesta de Bostadslistan

Tack för din fantastiska feedback! Vi är glada att höra att vårt team kunde hjälpa dig och att du hade en positiv upplevelse. Dina vänliga ord betyder mycket för oss och motiverar oss att fortsätta ge bästa möjliga support.

Bostadslistan är skoj företag

Bostadslistan är skoj företag.
Det än enda de vill att man registrerar sig,..och sen är det kört.
Avsluta abonnemang är nästan omöjligt
De svarar inte på mail.
Jag måste kontakta min bank, och be de om hjälp att 349 kronor blir inte dragen från mitt konto.VARNING FÖR BLUFF FÖRETAG!!!

9 de diciembre de 2024

Tack för att du delar med dig av din upplevelse.

Vi är ledsna att höra om de problem du har stött på. När ett medlemskap har sagts upp ska inga ytterligare debiteringar göras. Om en betalning ändå har dragits kan det bero på att en faktureringsperiod redan var aktiv innan uppsägningen trädde i kraft.

VARNING

VARNING! de säger att du har en provperiod på 4 dagar. MEN det dom inte meddelar är att du själv kan inte gå in och avsluta provperioden på din sida. Kontaktat dom men får inget svar, sedan dras 349kr + de 9 kr som jag redan betalat. Bostaden som de marknadsför på sidan finns inte så du kan räkna med att dom lurar folk totalt. Både på pengar och på listade objekt. Jag har ju gått igenom nån krånglig länk och lyckats få tag på dom! Då meddelar dom att dom inte kommer betala tillbaka mina pengar och att jag har ett avaktiverat medlemskap. JA EFTERSOM MEDLEMSKAPET FICK ATT GÅ UR EFTER ATT MIN FÖRSTA MÅNADSDRAGNING ÄR GJORD! dvs … att alla blir tvungna att betala första månaden eftersom det inte går att säga upp provperioden på hemsidan. POLISANMÄLD ! alla andra här inne borde gör det samma

9 de diciembre de 2024

Tack för att du delar med dig av din upplevelse.

Vi är väldigt ledsna att höra om de problem du har stött på. Prova-på-perioden ger tillfällig åtkomst, och som förklaras i våra villkor fortsätter medlemskapet till ordinarie pris om det inte avslutas innan prova-på-perioden är slut. Vi förstår att det ibland kan upplevas oklart hur man avslutar under prova-på-perioden, men vårt team finns alltid tillgängligt för att hjälpa till, liksom våra FAQ på webbplatsen.

När det gäller debiteringarna och ditt medlemskap vill vi gärna granska ditt konto och klargöra allt direkt. Vi har begärt dina uppgifter via Trustpilots säkra system, men eftersom vi inte mottagit något svar från dig kan vi för närvarande inte vidta ytterligare åtgärder i ärendet. Vi uppskattar din feedback, och om du fortfarande vill ha vår hjälp kan du kontakta vårt supportteam genom att fylla i kontaktformuläret som finns tillgängligt i våra villkor på vår webbplats.

Frauds

God, I wish I have never found this website. I was desparately searchin for a place to stay in Sweden, and I thought the best way could be a local website, so bostadslistan seemed like a good option.
Anyway, I saw the deal which says that: only 9 SEK for 4 days, free rights to contact the landlords. GOD, AFTER THESE 4 DAYS, SUDDENLY I WAS SPAMMED WITH MAILS SAYING THAT I HAVE A PAYMENT LIKE 349SEK!
EXCUSE ME ???
I am not even saying the website was fully Swedish and I could not find the English version so I only wanted to accept the 9SEK deal. I REGRET IT...
ALSO, They are already copying places from Qasa, which is a free website at all.. Such a scam...

6 de diciembre de 2024

Hello,

Thank you for taking the time to share your experience.

We’re sorry to hear about your frustration. The offer and low fee provides temporary trial access, and as clearly stated during registration, the membership continues at the standard rate if it is not cancelled before the trial period ends. We understand that this can sometimes be overlooked, especially when urgently searching for housing.

Regarding the language, we strive to make information as clear as possible, and your feedback is noted. Bostadslistan works as a housing search platform that aggregates listings from multiple sources, including publicly available ones, to help users find rental opportunities in one place.

We requested your details via Trustpilot’s secure system, but since we did not receive a response from you, we are currently unable to take further action on this matter. We appreciate your feedback, and if you would still like us to assist further, you can reach our support team by completing the contact form available in the T&Cs on our website.

Kind regards,

Valorada con 1 estrellas sobre 5

No swrvice they tried charge double…

No swrvice they tried charge double payment and when i want refund they dont reply,
They dont follow refund rule for 14 days and no service actually,
Scam website

23 de septiembre de 2024

Hello,

Thank you for sharing your feedback.

We’re sorry to hear that this has been your experience. We take such concerns very seriously. Any charges made are linked to an active membership, and refund requests are always reviewed in line with our terms and conditions accepted on sign up.

Kind regards,

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Har avbrutit medlemskap men dom…

Har avbrutit medlemskap men dom forsätter att dra pengar. Kan ej kontakta dom😡

4 de diciembre de 2024

Tack för att du delar med dig av din upplevelse.

Vi är ledsna att höra om situationen. När ett medlemskap har sagts upp ska inga ytterligare debiteringar göras. Om en betalning ändå har dragits kan det bero på att en faktureringsperiod redan hade påbörjats innan uppsägningen trädde i kraft.

Kontakt

Hej, kan jag få dina kontaktuppgifter? För jag vill avsluta mitt medlemskap med er. Tack!! Min telefonnummer är 0739871720

25 de noviembre de 2024

Tack för din feedback.

För medlemskapsavbokningar och annan kontorelaterad support, vänligen kontakta vårt kundsupportteam direkt via Bostadslistans webbplats genom formuläret “Kontakta oss” under FAQ. Detta säkerställer att din förfrågan hanteras på ett säkert och effektivt sätt.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Jag har avbryt min prenumeration och…

Jag har avbryt min prenumeration och Bostadlistan fortsätter att dra pengar från mitt bankonto. Jag vill ha mina pengar tillbaka annars det går vidare till Konsumentverket. Sk!t dålig företag!!

18 de noviembre de 2024

Vi är ledsna att höra om din upplevelse.

Bostadslistan-abonnemang skapas endast när en användare aktivt registrerar sig och genomför en betalning. Att avbryta ditt abonnemang säkerställer att inga ytterligare avgifter tas ut efter att avbokningen har behandlats. Om du fortfarande upplever oväntade uttag är det viktigt att kontakta vårt supportteam via kontaktformuläret på vår webbplats, eftersom detta är den enda officiella och övervakade kanalen för att hantera abonnemangs- och betalningsfrågor på ett säkert sätt.

GÅ INTE PÅ DETTA

GÅ INTE PÅ DETTA! 9KR I 7 DAGAR FÖR ATT SEDAN KOSTA 349 KR VARJE MÅNAD.

Självklart en liten text om att det bara är att säga upp innan 7 dagar men det är otroligt lätt att glömma bort.
FYYY VILKET SÄTT FÖR DOM ATT FÅ IN LÄTTFÖRTJÄNTA PENGAR!!!

29 de octubre de 2024

Vi är ledsna att höra om din upplevelse.

Bostadslistan-abonnemang skapas endast när en användare aktivt registrerar sig och genomför en betalning. Den ursprungliga prövoperiodsavgiften ger tillfällig tillgång till plattformen, och abonnemanget fortsätter till standardpriset endast om det inte avbryts innan prövoperioden avslutas. Avbokning under prövoperioden säkerställer att inga ytterligare avgifter tas ut.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Fick helt plötsligt betala 349kr och…

Fick helt plötsligt betala 349kr och fick betala 9kr först. Värsta lurendrejeri de gör

24 de octubre de 2024

Respuesta de Bostadslistan

Tack för din recension, och vi är ledsna att höra om din upplevelse.

Bostadslistan-abonnemang skapas endast när en användare aktivt registrerar sig och genomför en betalning. Den ursprungliga avgiften ger tillfällig tillgång till att se annonser, och abonnemanget fortsätter till standardpriset endast om det inte avbryts innan prövoperioden avslutas. Avbokning under prövoperioden säkerställer att inga ytterligare avgifter tas ut.

Jaha

Jaha, sen blev det spam och kreditkortsnumret var på vift i cyberrymden.

1 de octubre de 2024

Vi är ledsna att höra om din upplevelse.

Bostadslistan tar säkerheten för personlig och betalningsinformation på största allvar. Alla betalningar hanteras via säkra och pålitliga betalningsleverantörer, och kreditkortsuppgifter lagras eller delas aldrig av vår plattform.

Vi förstår att oönskade e-postmeddelanden kan vara frustrerande. Användare kan när som helst hantera sina e-postinställningar eller avsluta prenumeration på marknadsföringsmeddelanden via sina kontoinställningar eller länkarna som finns i våra e-postmeddelanden.

Helt fruktansvärda.

Helt fruktansvärda.
Köpte 4 dagar för 9kr, den 5e aug. Avslutade mitt abonnemang morgonen den 9e. De hade inte dragit pengar än då.
För några dagar sen ser jag att de har dragit 349kr 2 gånger efter att jag avslutade mitt abonnemang. Har kontaktat supporten och mejlat fram och tillbaka med någon som är helt inkompetent. Allt hon fortsätter skriva är att jag inte kan få tillbaka pengarna för jag ”accepterade deras villkor när jag registrerade mig” och att det är mitt fel. Har självklart polisanmält. Gå inte på detta. Så fort du betalar dom där 9 kronorna så kommer du bli av med minst flera hundra kronor som dom vägrar återbetala oavsett vad man gör. Jag är en fattig student som hade 400kr på kontot kvar att leva på efter hyra och dylikt, sedan drog dom 349kr. Jag har nu 50kr att leva på resten av september. Detta bryr dom sig inte om. Allt dom vill ha är pengar på alla andras bekostnad.

9 de febrero de 2026

Respuesta de Bostadslistan

Vi är mycket ledsna att höra om de svårigheter och den stress som denna situation har orsakat dig.

Bostadslistan-abonnemang skapas endast när en användare aktivt registrerar sig och genomför en betalning. Prövoperioden är avsedd att ge tillfällig tillgång till plattformen, och abonnemanget fortsätter till standardpriset endast om det inte avbryts innan prövoperioden avslutas. Avbokning under prövoperioden säkerställer att inga ytterligare avgifter tas ut.

Vi begärde och mottog dina kontaktuppgifter via Trustpilots säkra system och har därefter kontaktat dig via e-post. Tyvärr har vi inte fått något svar. I vårt meddelande anser vi att vi tydligt förklarade att prenumerationen aktiverades efter provperiodens slut, i enlighet med de användarvillkor som du godkände vid registreringen. Samtliga debiteringar som har gjorts var giltiga, och tjänsten var tillgänglig för dig under hela den betalda perioden. Vi har även tillhandahållit detaljerad information som förklarar hur prenumerationen fungerar och varför debiteringen skedde. Om du önskar kan du fortfarande svara på vårt e-postmeddelande, så hjälper vi dig mer än gärna att klargöra eventuella missförstånd.

Scammers

Scammers

They charge you full Month without telling you and you can’t remove the account from there system.

They don’t even have a phone number to call only email.
I was under understanding to pay 9 kr for one listing and they charged med 349 for a month.

3 de septiembre de 2024

Hello,

We are sorry to hear about your experience.

Bostadslistan subscriptions are only created when a user actively registers and completes a payment. The initial fee provides temporary access to view listings, and subscriptions continue at the standard rate only if not cancelled before the trial or promotional period ends. Cancelling during the trial ensures no further charges.

Best regards,

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Om du gillar SPAM är detta ett företag…

Om du gillar SPAM är detta ett företag eller tjänst finska köpa. Bra tanke bakom men ger du dem din mailadress kommer de att Spamma sönder dig!

19 de agosto de 2024

Vi är ledsna att höra om din upplevelse.

Bostadslistan strävar efter att ge användare relevanta bostadsannonser och uppdateringar, men vi förstår att för många e-postmeddelanden kan vara frustrerande. Användare har möjlighet att hantera sina e-postinställningar eller avsluta prenumeration på marknadsföringsmeddelanden när som helst via sina kontoinställningar eller länkarna som finns i våra e-postmeddelanden.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jag fick en lägenhet två dagar efter…

Jag fick en lägenhet två dagar efter jag köpte prenumerationen väldig användbar och bra sida

21 de agosto de 2024

Respuesta de Bostadslistan

Tack för att du delade din upplevelse! Vi är glada att höra att du hittade en lägenhet så snabbt och att vår plattform var till hjälp för dig.

Om du behöver ytterligare vägledning eller support i framtiden, står vårt team alltid redo att hjälpa till.

Betalade 9:-

Betalade 9:-, avslutade provtiden efter 3 dagar. De drog 349:- 2 ggr efter det. Vågar ej ha pengar på det kontot. Om det nu är polisanmält sen innan, hur kan de fortsätta att verka. Vad gör jag? De svarar inte på mina mail eller meddelande på sidan. Jasmin

15 de agosto de 2024

Hej Jasmin,

Vi är ledsna att höra om din upplevelse.

Bostadslistan skapas endast när en användare aktivt registrerar sig och genomför en betalning. Prövoperioden ger tillfällig tillgång till plattformen, och abonnemanget fortsätter automatiskt till standardpriset om det inte avbryts innan prövoperioden avslutas. Att avbryta under prövoperioden förhindrar ytterligare avgifter.

En ren scam

En ren scam. Bluffmakare som länkar till andra bostadsportalers annonser och chockhöjer prenumerationsavgiften med hot om advokater.

19 de agosto de 2024

Vi är ledsna att höra om din upplevelse.

Bostadslistan fungerar som en plattform som samlar annonser från hyresvärdar och verifierade källor, inklusive betrodda partnersajter. Prenumerationsavgifter skapas endast när en användare aktivt registrerar sig och genomför en betalning, och alla priser och villkor presenteras tydligt vid registrering samt i våra villkor.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Alla som har haft kontakt med…

Alla som har haft kontakt med Bostadslistan polisanmäl och räkna ut hur mycket pengar dom tagit och ta med i polisanmälan och där efter lag sök hos kronofogden det är enda sättet att stoppa dessa bedrägerier 😡😡😡😡😡😡😡

6 de agosto de 2024

Hej ,

Tack för att du tar dig tid att skriva din feedback till oss.
Vi är ledsna över att du inte är nöjd med vår service.

Din upplevelse är viktig för oss och vi skulle vilja ta den här chansen att hjälpa dig och erbjuda en lösning så snart som möjligt.

Vi har begärt att få ta del av din kontaktinformation så att vi kan kontakta dig.
Vi ser fram emot ditt svar.

Hälsningar,
Bostadslsitan.se

8 consejos para escribir buenas reseñas.