Valorada con 1 estrellas sobre 5

Det ligger annonser ute på lägenheter i samma hus som jag bor i fast på helt fel gatuadress. Det finns inga sådana här bostäder på den gatan. Det är helt andra lägenheter. Det ena är privat dessutom o... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Precis som många skriver kan man inte avsluta under ”provperioden” och sen dras det plötsligt 349kr. Jag avslutade mitt abonnemang för två månader sedan men de fortsätter att dra pengar. Fick tömm... Ver más

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Dåligt att komma ut med en summa som 9 kronor och sedan smyghöja den,och vissa får tydligen den summa ett antal gånger. kolla extra för detta ! Seriöst nja,Nu efter lite inlägg så blir en goodwil... Ver más

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Min särbo betalade 9 kronor för tre dagar tillgång till hyreslägenheter. Redan nästa dag skulle hon betala ytterligare 9 kronor. Då valde hon att avsluta sitt konto hos bostadslistan. Fick bekräftat a... Ver más

1. Agencia de alquiler de inmuebles

Escrito por la empresa

Letar du efter din nästa hyresbostad? Bostadslistan är ditt bästa val! På Bostadslistan gör vi det enkelt för hyresgäster och hyresvärdar att komma i kontakt med varandra, så att du snabbt och smidigt kan hitta ditt nya hem. Oavsett om du söker en lägenhet, ett hus eller ett rum erbjuder Bostadslistan ett brett utbud av hyresbostäder som passar alla budgetar och livsstilar. Med annonser tillgängliga på din valda plats gör vår plattform bostadssökandet enkelt och ger dig bästa möjliga chans att hitta den perfekta hyresbostaden. Behöver du hjälp eller har frågor? Vårt vänliga supportteam finns här för att guida dig genom hela processen. Du kan enkelt nå oss via Rento, vår virtuella assistent som finns i våra vanliga frågor (FAQ), eller genom att fylla i kontaktformuläret som finns i villkoren (T&Cs) på vår webbplats. På Bostadslistan strävar vi efter att göra din bostadsresa enkel, transparent och helt stressfri.

2,1

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

Ha contestado el 100% de las opiniones negativas

Suele tardar más de 1 mes en responder

2,1

Todas las opiniones

15 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Akta er!

Egentligen vill jag sätta ett minusbetyg. Dom lockar med att man kan prova på för 9 kronor och sedan helt plötsligt chockhöjer dom till 349 kronor. Skickar hotfulla mail om att man måste betala! Såhär står det i mailet;
Hej.
Tyvärr har vi fortfarande inte fått betalning för din obetalda räkning.
Betala beloppet inom tio dagar efter dagens datum.
Om denna tidsfrist inte uppfylls överlämnas ärendet till vår advokatförening utan ytterligare varsel, vilket kommer att medföra ytterligare kostnader.

Håll er undan, riktiga lurendrejare!

31 de julio de 2024

Tack för att du tar dig tid att skriva din feedback till oss.

Din upplevelse är viktig för oss och vi skulle vilja ta den här chansen att hjälpa dig och erbjuda en lösning så snart som möjligt. Vi skickar ut tre betalningspåminnelser om det finns en obetald faktura kopplad till ett abonnemang. Om vi inte får kontakt med kunden efter dessa påminnelser, vidarebefordras fakturan.
Du kan alltid kontakta oss via vår webbplats via vår "Kontakta oss" och FAQ-sektion där du hittar många vanliga frågor och svar samt ett kontaktformulär att fylla i och vårt kundserviceteam hjälper gärna till.

Vi har begärt att få ta del av din kontaktinformation så att vi kan kontakta dig.

Bostadslsitan.se

Rent bluff företag undvik till 100%

Rent bluff företag.
3 av 4 pro dagar automatiskt förnyar de prenumerationen och börjar dra 350 kr var 28 dag. Ända kontakt möjligheten är via deras info mail var de "har som mål att svara inom 24h". Nästan en vecka senare och inte ett svar på något av mailen skickade. Pengarna drogs utan trots uppsägning och går inte göra något åt då ARN inte hanterar ärenden under 500kr.
Nästa nu blir att kräva borttagning av person uppgifter annars får detta skickas till IMY.
Totalt värdelös tjänst.

Edit:
Vi har fått svar till baka att personuppgifter ska tas bort. Men fortfarande inte ett enda svar angående bluff fakturering som bestrids. Svaret på denna review är uppenbart ett copy paste svar då den åter igen hänvisar till deras FAQ som i sin tur hänvisar till en email adress som dessa bluffmakare ej svarar på. Sen har de mage att efterfråga mer kontaktuppgifter till mig ser ni inte ironin i att vilja ha tag i mitt telephone nummer när ni inte ens lämnar ut ett eget? Ni kan glömma att ni ska sälja vidare mitt nummer. Ni har fått en faktura referens som reference numer fixar ni återköp på den ser jag till att uppdatera denna review.

Edit2:
Idag 31/07-24 fick vi ett mail som skulle förklara hela situationen. I samma mail skrevs det att vi inte har försökt kontakta dem innan vi gjort ett omdöme här:
"Det är tråkigt att se att du har valt att göra ett omdöme på Trustpilot innan ni kontaktat oss."
Rent bullshit då det var hela anledningen till varför vi ens gjorde ett omdöme från början. Vi fick ingen kontakt via den kontaktväg som händvisades på deras egen sida via en chatbot? Omdömet här på Trustpilot gav oss bevisligen tillslut den uppmärksamhet vi skulle fått som kund redan från början.
I samma mail listar de ställen var det är "tydligt" att det inte är några lurendrejeri med priser och kostnader så som terms och vid betalning. Betalningen visar att man har ett sänkt pris för de 4a dagar som är prövotiden så istället för att det för 4a dagar ska kosta 350 kr kostar det istället 9 kr sjukaste rabatten bevisligen.
I slutet av mailet säger de att en återbetalning har gjort men att det då kan ta upp till 5-7 dagar vilket vi då hade sluppit om det hade avbrutits redan när vi försökte kontakta dem.
Kommer pengarna så har jag lovat att uppdatera detta omdöme så det är bara att vänta och se.

Edit3:
Som lovat ska jag uppdatera mitt omdöme då vi nu har fått tillbaka våra pengar återbetalda.

1. Hur tydligt än kostanden för det här tjänsten kommer värdet av tjänsten aldrig nå upp till det här otroligt dyra priset. Konkurrenter som de dessutom direkt hämtar annonser från tar knappt samma pris. Inte i månaden men om året??? För att lämna intresseanmälan på dessa an annonser måste du ändå sätta dig på kö hos tredjepart och betala deras kö avgift. Varför då inte bara använda tredjeparts tjänsten direkt???

2. Vad är ens tanken bakom 4 prov dagar? Om man på 4a dagar lyckas känna på vad 350kr i månaden skulle vara värt så är det något som är fel... Nej jag ser det solklart att tanken här är att man ska se det som jätte billigt och missa den högre kostnaden, skriva upp sig och sen förhoppningsvis missa att abonnemanget förnyas på dag 4a och inte efter 4a dagar helt enkelt efter 3 dagar som jag skriver i mitt omdöme. Bevisligen händer det här väldigt ofta om man kollar på fler omdömen här på Trustpilot.

3. Varför fins ingen bättre väg att kontakta dem vid behov? De kan hålla ena kontokort uppgifter gisslan utan att det ens går att kontakta dem på ett vettigt sätt? Såklart för att de inte vill då kan de inte fortsätta hålla på som de gör. Ska det finnas en chatt bot som tar emot support se till att den går att koppla till en riktig människa och inte till en info mail som de sen i efterhand själva hänvisar från att inte använd? "Har ni skickat mail ska ni fått ett auto svar som hänvisar till ett formulär" vad hjälper det om man inte ens från svaret?? Och varför hänvisar botten till mailen från börja om man inte ens ska skicka till den?

Råd till alla håll er borta från dessa tills det är solklart att pris modellen har förändrats och deras affärs tekniker har förändrats drastiskt.

Råd till Bostadslistan.
Skrapa abonnemang modellen eller sänk den drastiskt maximalt 50 kr i månaden eller något. Fundera på att kanske istället ta betalt för varje annons som läggs upp hos er, varje avslut eller rentutav en liten peng varje gång man ska lämna intresseanmälan.
Ska ni ha en prövotid varna då i god tid innan förnyelse och se till att förnyelsen godkänns om man vill fortsätta använda era tjänster innan en automatisk förnyelse görs.
Skaffa växel för telephone support alternativ chatt var det är lätt att nå och få den hjälpen man behöver. Ett omdöme på Trustpilot ska inte vara den som ger en kund uppmärksamhet för att lösa eventuella problem det gör bara att ni ser sämre ut.

Hoppas ni bättrar er så nya kunder får en bättre upplevelse.

25 de julio de 2024

Tack för att du tar dig tid att skriva din feedback till oss.
Vi är ledsna över att du inte är nöjd med vår service.

Du kan alltid kontakta oss via vår webbplats via vår FAQ-sektion där du hittar många vanliga frågor och svar samt ett kontaktformulär att fylla i och vårt kundserviceteam hjälper gärna till. Om du har mailat till oss så har du fått ett automatiskt svar som hänvisar dig till vår FAQ-sektion och vårt kontaktformulär.

Avsluta gick så smidigt

Haft Bostadslistan när jag sökte lgh. När jag hittade en lgh till slut, var det inte via Bostadslistan, utan en bekant hade hört att det skulle bli en lgh ledigt.

24 de julio de 2024

Hej Anna-Karin,

Tack för din feedback! Vi är glada att höra att avslutandet av ditt abonnemang gick smidigt. Vi förstår att ibland hittar man bostäder via personliga kontakter.

Lycka till i ditt nya boende!

Inte bra

Inte bra. Ser att jag betalat 349 kr sedan februari 24. Upptäckte inte detta förrän idag. Jag har naturligtvis anmält ett intresse för annans räkning. Nu vill jag avsluta detta. Och att den senaste transaktionen inte genomförs. Ni går inte att nå finns inget telefonnummer eller nå på mail.
Mvh
Rose-Marie Lind
Obs ta hänsyn till min förfrågan att få igen åtminstone sista betalningen och avsluta kontot. Ni går inte att nå.

2 de julio de 2024

Hej Rose-Marie,

Tack för att du tog dig tid att ge oss din feedback.

Vi har bett om dina uppgifter eftersom vi vill lösa problemet du upplever och förbättra din upplevelse med oss. Tyvärr har vi ännu inte fått dina kontaktuppgifter, vilket gör att vi inte kan undersöka ditt ärende.

Vi beklagar verkligen att du haft en negativ upplevelse. Våra användares upplevelser är mycket viktiga för oss. Observera att alla avgifter visas före, under och efter prenumerationsregistreringen. Villkoren för våra prenumerationer beskrivs under registreringsprocessen, men vi förstår att missförstånd kan uppstå.

Din upplevelse är viktig för oss, och vi vill gärna hjälpa dig. Du kan alltid kontakta oss via vår webbplats genom FAQ-sektionen där du hittar vanliga frågor och svar samt ett kontaktformulär som du kan fylla i. Vårt kundtjänstteam hjälper dig gärna.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Förhoppning om att snart hitta nytt…

Förhoppning om att snart hitta nytt boende. Var lätt för mig att hitta och förstå,hur man söker lägenheter. 🥰

18 de junio de 2024

Hej Gun-Britt,

Tack för din fina recension! 🌟 Vi är glada att höra att du tyckte det var lätt att hitta och förstå hur man söker lägenheter hos oss. Vi hoppas verkligen att du snart hittar ditt nya drömboende.

Om du har några frågor eller behöver hjälp på vägen, tveka inte att höra av dig till oss. Vi finns här för att hjälpa dig!

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Jag har avslutad abonnemanget på en…

Jag har avslutad abonnemanget på en gång när jag upptäckte det, jag fick bekräftelse att den är avslutad men de debiterar mig ändå varje månad.
Jag har skickat massa mejl till dem men inget händer.

23 de junio de 2024

Hej Dena,

Tack för att du tog dig tid att ge oss din feedback.

Varning: Undvik Bostadslistan – Otydlig information och usel kundservice

Jag hade en negativ upplevelse med detta företag. Jag debiterades 1745 kronor utan att vara medveten om det och kunde inte få tillbaka pengarna. Ursprungligen betalade jag 9 kronor, men sen fortsatte avgifterna dras varje månad utan att jag fick tillräcklig information om abonnemanget. Informationen om abonnemanget var otydlig, vilket gjorde att jag kände mig missledd. Jag skulle inte rekommendera denna tjänst till andra, eftersom kundservicen var otillfredsställande och de tog inte ansvar för problemet. Trots att det finns flera rapporter om liknande händelser, visar företaget ingen förståelse eller ansvar för situationen.

13 de junio de 2024

Tack för att du tar dig tid att skriva din feedback till oss.

Vi har varit i kontakt med dig och som vi kan se att du har registrerat ett abonnemang hos oss. Vi har också tydligt informerat dig om var informationen om kostnaderna för ett abonnemang finns samt att du själv kan hantera ditt medlemskap när du är inloggad på din profil hos oss. Vi kan inte se att du själv sagt upp ditt abonnemang eller kontaktat oss för uppsägning förrän flera månader efter din registrering.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Obs! Dolda höga avgifter.

First betalar man 9 kronor. Sedan kommer krav på 349 kr. Väldigt otydlig krav från början. På gränsen med bedrägeri.
Nästan alla annonsen utan bilder.
Kolla gärna "Så undviker du att luras av bostadssajterna".

5 de junio de 2024

Hej Leonid,

Tack för att du tar dig tid att skriva din feedback till oss.

Vid kontakt med dig så hänvisar du till ett annat företag och inte till oss. Vi är mycket ledsna över att höra att du har haft en så negativ upplevelse. Vi förstår din frustration.

Våra användares upplevelse är mycket viktig för oss. På vår hemsida presenteras kostnaderna innan, under och efter registreringen av ditt abonnemang.

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Orimligt dyr månadsavgift

Orimligt dyr månadsavgift i förhållande till andra bostadsköer. De ger inget annorlunda än övriga tjänster och utöver det behöver du kontakta kundservice för att avsluta ditt konto. Sänk priserna och ge användare mer kontroll över sina uppgifter.

30 de mayo de 2024

Hej Tony,

Tack för att du delar dina tankar med oss. Vi beklagar att du upplever vår månadsavgift som orimligt hög. Vi strävar efter att erbjuda en konkurrenskraftig och värdefull tjänst, och vi uppskattar din feedback.

Vi arbetar ständigt med att förbättra vår tjänst för att säkerställa att vi erbjuder bästa möjliga värde för våra kunder. Din feedback om att ge användare mer kontroll över sina konton är också mycket värdefull, och vi kommer att se över våra processer för att göra dem mer användarvänliga.

Om du har några ytterligare frågor eller funderingar är du varmt välkommen att kontakta vår kundservice. Vi är här för att hjälpa dig.

tack allting var bra

29 de mayo de 2024

Hej Ljubinka,

Stort tack för ditt omdöme!

Det var roligt att höra att våra tjänster har varit användbara för dig.

Ha en fin dag!

Västra särövägen 39.

Västra särövägen 39. Kungsbacka kommun
Mitt pappa har bott där i tre år och vi får självs åka dit och duscha honom för han luktar så illa så vi kan inte vara i samma rum. Vi har kommit oanmälda och då suttit i kiss och avföring med personal som sitter på kontoret och inte bryr sig. Vi har ändå fått betala full avgift och när jag ber enhetschef om hjälp så slår hon ifrån sig det.
Nu har min pappa dött och nu kräver dom att vi ska betala hyra för två veckor som lgh har stått helt tom.
Jag varnar för boendet i särö

2 de mayo de 2024

Respuesta de Bostadslistan

Tack så mycket för din feedback. Vi tror att den här recensionen kan handla om ett annat företag, eftersom vi inte kan hitta några uppgifter om din erfarenhet i vårt system. För att hjälpa dig vidare har vi begärt dina kontaktuppgifter. Om du har ett konto hos oss, vänligen ge oss mer information så att vi kan ta itu med din oro och hjälpa till att lösa eventuella problem.

BEDRÄGERI

Hade stora problem med att säga upp abonemanget, men efter många om och men gick det. Nu ser jag att de har dragit 349kr i månaden i ETT ÅR. Bedrägeri

29 de mayo de 2024

Tack för att du tar dig tid att skriva din feedback till oss.

Vi har bett om dina uppgifter eftersom vi vill ha möjlighet att lösa det problem du upplever och förbättra din upplevelse med oss. Tyvärr har vi inte fått dina kontaktuppgifter.

Vi är mycket ledsna över att höra att du har haft en så negativ upplevelse. Våra användares upplevelse är mycket viktig för oss. Observera dock att kostnaderna presenteras innan, under och efter registreringen av ditt abonnemang. Villkoren för våra prenumerationen anges under registreringsprocessen, men vi förstår att det kan uppstå missförstånd.

Bo snabbt

Har lediga lägenheter snabbt och man kommer i kontakt med hyresvärden direkt

17 de mayo de 2024

Hej Johan

Tack så mycket för din positiva recension! Vi är glada att höra att du är nöjd med vår service och att du snabbt kom i kontakt med hyresvärden. Vi strävar alltid efter att göra processen så smidig och effektiv som möjligt för våra kunder. Om du har några fler frågor eller behöver ytterligare hjälp i framtiden, tveka inte att höra av dig.

Bedrägeri?

16 de mayo de 2024

Hej Anna,

Tack för att du tar dig tid att skriva din feedback till oss.
Din upplevelse är viktig för oss och vi skulle vilja ta den här chansen att komma i kontakt med dig. Vi håller inte på med bedrägeri.

Inte köp denna tjänst.

Inte köp denna tjänst.. bara bluff. Får gamla annonser från 2020. Å får som svar att det är upp till hyresvärden att uppdatera. 😂 idiotiskt! Inte sänd gamla annonser varje dag då…

1 de abril de 2024

Hej Jan,

Tack för att du tar dig tid att skriva din feedback till oss.
Det är beklagligt att höra att du har stött på en inaktuell annons på vår sida. Vi strävar efter att alltid ha uppdaterade annonser.

Vi har varit i kontakt med dig och bett om mer information om den specifika annonsen du refererar till, men har tyvärr inte mottagit några ytterligare detaljer ännu.

Kontakta oss gärna igen om det är något vi kan hjälpa dig med.

Hej Sara

Hej Sara.
Hon gjorde skillnad. Svarade snabbt på mitt mail. Trevlig oxå.
Tack Sara
Tyvärr så har jag inte FB längre
Hoppas detta kommer fram ändå
Mvh
Ewon Anne

5 de abril de 2024

Hej Ewon Anne,

Tack så mycket för din recension! Vi uppskattar verkligen att du delar din erfarenhet med oss. Det gläder oss att höra att Sara gjorde skillnad och svarade snabbt på ditt mejl. Vi ska se till att framföra din tacksamhet till henne. Tveka inte att kontakta oss om du behöver något annat. Ha en fantastisk dag!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Br utbud som man ej kommer åt utan…

Br utbud som man ej kommer åt utan denna service

8 de abril de 2024

Hej Patrik,

Stort tack för ditt omdöme!

Det var roligt att höra att våra tjänster har varit användbara för dig.

Ha en fin dag!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Det gick fort att få den hjälp jag…

Det gick fort att få den hjälp jag behövde 👍

25 de marzo de 2024

Hej Marie,
Kul att höra att du fick snabb hjälp! Vi strävar alltid efter att leverera effektiv service. Om du någonsin behöver ytterligare hjälp är vi här för dig. Tveka inte att kontakta oss igen om det behövs. Tack för din feedback! 🌟

Valorada con 1 estrellas sobre 5

vilken skam den störst Hoxen du kan…

vilken skam den störst Hoxen du kan finna på nett !!! har försökt i över 4 veckor att komma mig av denna obrukliga penga slukande lösningen !!! om du skall ha dig en bostad !!! fin det på ett annat sätt än att bli rånad av bostads listan !!!!!!

26 de marzo de 2024

Hej Mathias,

Tack för att du tar dig tid att skriva din feedback till oss.
Vi är ledsna över att du inte är nöjd med vår service.

Lätt att få information

Lätt att få informatiom

8 de marzo de 2024

Hej Gunnar,

Tack så mycket för din feedback! Vi är glada att höra att du upplever det lätt att få information från oss. Vi strävar alltid efter att göra det så smidigt som möjligt för våra kunder att få den information de behöver. Tack för att du tog dig tid att dela din erfarenhet och välkommen tillbaka när som helst om du har fler frågor eller behöver ytterligare assistans!

Bostadslistan

8 consejos para escribir buenas reseñas.