La empresa ha respondido
Bestelling stond volgende dag netjes klaar. Decoupeerzaag en slijpschijf. Goede actie deze week!! Via DeWalt een extra gratis accu 5 Amp 18V en van Bouwmaat zelf ook nog eens een gratis accu van 4 Amp... Ver más
La empresa ha respondido
Makkelijk te bestellen. Wel jammer dat je als particuliere klant niet eerst in de bouwmarkt mag kijken. Ik had jarenlang een pas, maar door pensionering heeft u die afgenomen. Heel jammer en ik vi... Ver más
La empresa ha respondido
Donderdags als niet KVK klant een online bestelling geplaatst en anderhalve dag later lag die klaar om opgehaald te worden. Het zou nog nét iets handiger zijn om het op nog kortere termijn op te kunne... Ver más
La empresa ha respondido
Ruim 13.500 producten waaronder bouwmaterialen, sanitair, elektra en gereedschappen voor iedere professional. Bouwmaat: Alles voor slimmer bouwen!
Nijverheidsweg-Noord 102, 3812 PN, Amersfoort, Holanda
Bestellen ging snel en gemakkelijk, lag snel klaar, vriendelijk en behulpzaam personeel. Enige mindere was dat de lengtes (2,5 en 4,0m) beperkt waren, ik heb 2,7m nodig dus veel af al helaas. Wellicht assortiment voorzien van meerdere lengtes.

Respuesta de Bouwmaat - Amersfoort
Alles perfect volgens afspraak geregeld! Online besteld, volgende dag alles klaar voor afhalen.

Respuesta de Bouwmaat - Amersfoort
Goede service, wordt meegedacht en men neemt de tijd voor je. Spullen uiteraard van de kwaliteit van leverancier.

Respuesta de Bouwmaat - Amersfoort
Zeer goede en snelle service. Vriendelijk en accuraat personeel.

Respuesta de Bouwmaat - Amersfoort
Ruime keuze en een groot assortiment. Alles wat ik nodig had was op voorraad.

Respuesta de Bouwmaat - Amersfoort
Bestelling na telefoontje een dag eerder kunnen ophalen‼️ top service! Vriendelijke medewerkers die je graag van dienst zijn .

Respuesta de Bouwmaat - Amersfoort
Snel afgehandeld via de info balie naar de kassa en uiteindelijk werd ik netjes geholpen met het inladen van de materialen. Top service!

Respuesta de Bouwmaat - Amersfoort
goed klantcontact. vriendelijk gebeld voor missend onderdeel. netjes oplossing gevonden

Respuesta de Bouwmaat - Amersfoort
Ik heb een zeer prettige ervaring gehad met het plaatsen van mijn bestelling in de webshop (Amersfoort). Heel snel en duidelijk!

Respuesta de Bouwmaat - Amersfoort
Goede service en behulpzaam personeel.
Fijne leverancier.

Respuesta de Bouwmaat - Amersfoort
Goede website en heel vriendelijk personeel en de spullen netjes klaar gezet top hoor.

Respuesta de Bouwmaat - Amersfoort
Kom al jaren bij de Bouwmaat zakelijk en particulier.
Altijd goede service en ze zijn behulpzaam en vriendelijk.

Respuesta de Bouwmaat - Amersfoort
Fijne professionele winkel (Amersfoort) met altijd behulpzaam en vriendelijk personeel

Respuesta de Bouwmaat - Amersfoort
Más información sobre otros tipos de reseñas.