Vroeger kon ik gewoon in de winkel zelf alles halen omdat ik toen een bouwbedrijf had. Dus als ik prive wat nodig had kon dat ook. Nu kwam ik er pas achter dat ik prive er wel kan bestellen en dan afh... Ver más
La empresa ha respondido
Bestellen ging snel en gemakkelijk, lag snel klaar, vriendelijk en behulpzaam personeel. Enige mindere was dat de lengtes (2,5 en 4,0m) beperkt waren, ik heb 2,7m nodig dus veel af al helaas. Wellicht... Ver más
La empresa ha respondido
Donderdags als niet KVK klant een online bestelling geplaatst en anderhalve dag later lag die klaar om opgehaald te worden. Het zou nog nét iets handiger zijn om het op nog kortere termijn op te kunne... Ver más
La empresa ha respondido
Ruim 13.500 producten waaronder bouwmaterialen, sanitair, elektra en gereedschappen voor iedere professional. Bouwmaat: Alles voor slimmer bouwen!
Nijverheidsweg-Noord 102, 3812 PN, Amersfoort, Holanda
Invita a los clientes a opinar
Online twee platen berkentriplex 18 mm besteld . Zaterdagochtend afgehaald voor klus op maandag. Zaten beschadiging op - ik leg uit: het is voor deurtjes, beide kanten zichtwerk - dus heftruck chauffeur gaat via afhaal magazijn naar binnen en komt met twee nieuwe platen. Deze zien er goed uit, maar bij thuiskomt blijken de onderzijde lelijk ingeboet en ongeschikt voor deurtjes. Ook zijn ze niet vlak.
Stom van me dat ik niet zelf de platen bij het leggen in de aanhanger in de lucht heb omgedraaid. En onzorgvuldig van de medewerker.
Voortaan maar weer zelf uitzoeken, ik vermoed wel bij een andere zaak.

Respuesta de Bouwmaat - Amersfoort
Bestelling gemakkelijk te plaatsen. De volgende dag lag het keurig klaar, en het personeel is vriendelijk en behulpzaam.

Respuesta de Bouwmaat - Amersfoort
Fijn bedrijf, goede voorraad, fijne medewerkers. Kunnen je altijd goed helpen!

Respuesta de Bouwmaat - Amersfoort
Makkelijk te bestellen bouwmaterialen. Snelle levering en goede prijs en producten. Goede zaak, kom ik zeker weer.

Respuesta de Bouwmaat - Amersfoort
Vriendelijke medewerkers, kan goede adviezen gekregen door administratie beste personeel en hoge kwaliteit producten.

Respuesta de Bouwmaat - Amersfoort
Bestelling makkelijk te plaatsen,en op te halen.Alleen jammer dat het een dag langer duurde als ik verwacht had

Respuesta de Bouwmaat - Amersfoort
Bestelling stond volgende dag netjes klaar. Decoupeerzaag en slijpschijf. Goede actie deze week!! Via DeWalt een extra gratis accu 5 Amp 18V en van Bouwmaat zelf ook nog eens een gratis accu van 4 Amp 18V. Meteen maar 2 apparaten gekocht door deze actie. Had de apparaten dus eigenlijk gratis met deze 4 gratis accu's.

Respuesta de Bouwmaat - Amersfoort
alles is makkelijk te vinden op de site.
vandaag besteld morgen in huis is top!

Respuesta de Bouwmaat - Amersfoort
Duidelijke website. Gemakkelijk om account aan te maken. Keurige vriendelijke hulp bij het ophalen van de bestelling.

Respuesta de Bouwmaat - Amersfoort
Eerste contact is goed nu afwachten hoe het verder gaat eerste indruk zeer nette zaak met veel vakkennis

Respuesta de Bouwmaat - Amersfoort
Via de website had ik een bestelling geplaatst om af te halen. Het bestellen ging erg eenvoudig en communicatie daarna was erg duidelijk. Bij het afhalen werd ik goed en vriendelijk geholpen. Top service!

Respuesta de Bouwmaat - Amersfoort
Makkelijk te bestellen. Wel jammer dat je als particuliere klant niet eerst in de bouwmarkt mag kijken. Ik had jarenlang een pas, maar door pensionering heeft u die afgenomen. Heel jammer en ik vind als vaste en oude klant het onterecht.
Mocal Installatietechniek
3828RN Hoogland
Maar verder altijd tevreden geweest

Respuesta de Bouwmaat - Amersfoort
Snelle service toen ik een vraag had over een order om die te wijzigen.