Boxon AB Opiniones

TrustScore: 4.5 sobre 5

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fick prata med en trevlig tjej omgående, som var väldigt duktig/trevlig och behandlade mej som kund alldeles perfekt, Fick beställt vad jag ville ha, utlovade snabb leverans. Mycket nöjd kund! Vad j... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jag är trött på alla dessa meningslösa enkäter av amerikansk ursprung, vi i Norden har inte denna kultur, som regel svarar jag inte på detta skiit, har annat för mig, min tid räcker inte till alla de... Ver más

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Katalogen på Kenvue behöver uppdateras, tex finns ej PUG-pall under gods med. Istället får vi ofta beställa via offert när inte artiklarna finns med, vilket är mer omständigt för oss

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Placing an order is very simple. I work with Jonathan J. and he is amazing. Very patient, reliable and knowledgeable. He provides continuous updates on my POs and answers my emails quickly.

1. Empresa de empaquetado
  2. Impresora de etiquetas personalizadas
  3. Maquinaria de empaquetado

Escrito por la empresa

Boxon erbjuder marknadens bredaste och djupaste sortiment av standardförpackningar, profilerat- och specialemballage samt bulkförpackningar. I kombination med etikettlösningar och automatiserade system kan vi framtidssäkra ert förpackningskoncept - helt anpassat efter era unika behov.

Boxon - Protector of things

Escrito por la empresa

Vi har utvecklat förpackningslösningar som gör skillnad sedan 1932.
Vi ser förpackningen som en del av helhetsupplevelsen – en förlängning av ert varumärke som kombinerar funktion, hållbarhet och design. Med bred expertis och erfarenhet sedan 1932 hjälper vi er att ta fram innovativa lösningar som möter era behov på ett smart och långsiktigt sätt. Genom att arbeta nära er kan vi erbjuda förpackningar som inte bara skyddar och förenklar, utan också stärker ert varumärke, förbättrar kundupplevelsen och bidrar till en mer hållbar framtid.

Ny kund? Få 20 % rabatt!

Vi erbjuder nya kunder 20 % rabatt på ordervärdet med koden WELCOME25.

Excelente

TrustScore: 4.5 sobre 5

1 mil opiniones

5 estrellas
4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

Ha contestado el 100% de las opiniones negativas

Bra webbutik

Enkelt att beställa

10 de marzo de 2026

Respuesta de Boxon AB

Tack så mycket för din recension! Vad roligt att höra att du tycker att vår webbutik är bra och att det var enkelt att lägga din beställning. Varmt välkommen tillbaka, vi hjälper dig gärna igen! Vänligen, Boxon AB

KVIK OCH HURTIG LEVERING

KVIK OCH HURTIG LEVERING

9 de marzo de 2026

Respuesta de Boxon AB

Stort tack för din recension! Vad roligt att höra att du är nöjd med den snabba och smidiga leveransen. Vi uppskattar verkligen din feedback och hoppas få hjälpa dig igen framöver! Vänligen, Boxon AB

Snabba.

Det går fort att få det man vill ha i rätt tid.

3 de marzo de 2026

Tack för din recension! 😊
Vi är glada att höra att du upplever oss som snabba och att allt levereras i rätt tid. Välkommen tillbaka! Vänligen, Boxon AB

Trevligt bemötande.

När jag väl fått tag på rätt person så gick allt snabbt och smidigt.

6 de marzo de 2026

Respuesta de Boxon AB

Tack så mycket för din fina recension! Vi är glada att höra att du upplevde ett trevligt bemötande och att allt gick snabbt och smidigt när du kom i kontakt med rätt person. Vi tar också med oss din kommentar och fortsätter arbeta för att göra det ännu enklare att nå rätt person direkt. Varmt välkommen att höra av dig igen om vi kan hjälpa till med något! Vänligen, Boxon AB

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Snabb leverans och bra kommunikation.

Snabb leverans och bra kommunikation.

27 de febrero de 2026

Respuesta de Boxon AB

Tack för din fina recension! Vi är glada att höra att du är nöjd med både leveransen och kommunikationen. Varmt välkommen att handla hos oss igen! Vänligen, Boxon AB

Snabba leveranser

Snabba leveranser, kanonbra support!

5 de marzo de 2026
Opinión espontánea

Respuesta de Boxon AB

Tack för din recension! Vad roligt att höra att du är nöjd med både våra snabba leveranser och vår support. Vi uppskattar verkligen din feedback och hoppas få hjälpa dig igen framöver! Vänligen, Boxon AB

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Respuesta de Boxon AB

Tack snälla för din fina recension!
Vad roligt att du är nöjd med produkten och att upphämtningen fungerade smidigt. Varmt välkommen tillbaka om du behöver något mer framöver! Vänligen, Boxon AB

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Inget vidare bra på att bemöta kunder

Finns ingen på kundtjänst som svarar på mail trots ett antal försök.

26 de febrero de 2026

Tack för din feedback.

Jag beklagar verkligen att du haft en dålig upplevelse och att du inte fått svar från kundtjänst trots flera försök. Det är självklart inte den service vi vill ge.

Tyvärr uppstod ett problem där produkten levererades felaktigt men vi har nu tagit detta vidare och vi har löst det så att du får korrekt leverans idag.

Tack för ditt tålamod och vi uppskattar att du uppmärksammade oss på detta så att vi kunde åtgärda det. Vänligen. Boxon AB

Snabba och billiga!

Ordentlig support, billigt och snabb leverans.

13 de febrero de 2026

Respuesta de Boxon AB

Tack så mycket för din fina recension!
Vad roligt att höra att du är nöjd med både supporten, priserna och den snabba leveransen. Vi strävar alltid efter att göra det enkelt, smidigt och prisvärt för våra kunder så din feedback betyder verkligen mycket för oss. Vänligen, Boxon AB

Varmt välkommen tillbaka!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Pålitlig leverantör som alltid håller…

Pålitlig leverantör som alltid håller leveranstider och produktkvalitet på topp.

13 de febrero de 2026

Respuesta de Boxon AB

Stort tack för de fina orden!
Vad roligt att du uppskattar både våra leveranstider och produktkvaliteten. Det betyder mycket för oss! Vänligen, Boxon AB

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Enkelt och lättförståeligt

11 de febrero de 2026

Respuesta de Boxon AB

Tack så mycket för din fina recension!
Vad roligt att höra att du upplevde det som enkelt och lättförståeligt det är precis vad vi strävar efter. Varmt välkommen tillbaka! Vänligen, Boxon AB

Alltid grymt bra service

3 de febrero de 2026

Respuesta de Boxon AB

Stort tack! Det betyder mycket för oss att du alltid får en bra upplevelse hos oss. Vi ser fram emot att fortsätta ge dig toppservice! Vänligen, Boxon AB

Bra service

Bra service, snabbt och bra bemötande från säljare & supporten.
Snabba leveranser.

28 de enero de 2026

Respuesta de Boxon AB

Tack för din fina recension! Vad kul att höra att du är nöjd med både service, bemötande och leveranser. Vi uppskattar verkligen din feedback och hoppas få hjälpa dig igen framöver! Vänligen, Boxon AB

Valorada con 5 estrellas sobre 5

bra leverantör som alltid hjälper så…

bra leverantör som alltid hjälper så mycket som de kan

Respuesta de Boxon AB

Tack för de fina orden! Vi gör alltid vårt bästa för att hjälpa till och det gläder oss att det märks. Stort tack för att du tog dig tid att lämna en recension! Vänligen, Boxon AB

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Smidigt då vi beställer av er ofta.

Smidigt då vi beställer av er ofta.
Snabb leverans.

Respuesta de Boxon AB

Tack för din recension! Vad roligt att höra att det fungerar smidigt för er och att leveranserna är snabba. Vi uppskattar verkligen ert fortsatta förtroende! Vänligen, Boxon AB

Valorada con 3 estrellas sobre 5

INGA NETTOPRISER PÅ ARTIKLAR ELLER…

INGA NETTOPRISER PÅ ARTIKLAR ELLER RABATTER

Respuesta de Boxon AB

Tack för din feedback. Vi tar till oss din synpunkt gällande nettopriser och rabatter. Hör gärna av dig till oss så ser vi över vilka möjligheter som finns och hur vi kan hjälpa dig på bästa sätt framåt. Vänligen, Boxon AB

Mycket bra urval

Mycket bra urval, snabb leverans och framför allt prima kvalité

28 de enero de 2026

Respuesta de Boxon AB

Stort tack för din fina recension! Vad roligt att höra att du uppskattar vårt urval, snabba leveranser och kvaliteten på våra produkter. Vi ser fram emot att få hjälpa dig igen! Vänligen, Boxon AB

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.