Boxon AB Opiniones

TrustScore: 4.5 sobre 5

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jag är trött på alla dessa meningslösa enkäter av amerikansk ursprung, vi i Norden har inte denna kultur, som regel svarar jag inte på detta skiit, har annat för mig, min tid räcker inte till alla de... Ver más

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Katalogen på Kenvue behöver uppdateras, tex finns ej PUG-pall under gods med. Istället får vi ofta beställa via offert när inte artiklarna finns med, vilket är mer omständigt för oss

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Placing an order is very simple. I work with Jonathan J. and he is amazing. Very patient, reliable and knowledgeable. He provides continuous updates on my POs and answers my emails quickly.

1. Empresa de empaquetado
  2. Impresora de etiquetas personalizadas
  3. Maquinaria de empaquetado

Escrito por la empresa

Boxon erbjuder marknadens bredaste och djupaste sortiment av standardförpackningar, profilerat- och specialemballage samt bulkförpackningar. I kombination med etikettlösningar och automatiserade system kan vi framtidssäkra ert förpackningskoncept - helt anpassat efter era unika behov.

Boxon - Protector of things

Escrito por la empresa

Vi har utvecklat förpackningslösningar som gör skillnad sedan 1932.
Vi ser förpackningen som en del av helhetsupplevelsen – en förlängning av ert varumärke som kombinerar funktion, hållbarhet och design. Med bred expertis och erfarenhet sedan 1932 hjälper vi er att ta fram innovativa lösningar som möter era behov på ett smart och långsiktigt sätt. Genom att arbeta nära er kan vi erbjuda förpackningar som inte bara skyddar och förenklar, utan också stärker ert varumärke, förbättrar kundupplevelsen och bidrar till en mer hållbar framtid.

Ny kund? Få 20 % rabatt!

Vi erbjuder nya kunder 20 % rabatt på ordervärdet med koden WELCOME25.

Excelente

TrustScore: 4.5 sobre 5

1 mil opiniones

5 estrellas
4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

Ha contestado el 100% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 1 semana

Todas las opiniones

127 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Väldigt lång leverans tid

Väldigt lång leverans tid. Och dålig kommunikation tillbaka till oss.

27 de abril de 2026

Respuesta de Boxon AB

Tack för din feedback. Vi beklagar att leveransen tog längre tid än förväntat och att kommunikationen inte levde upp till dina förväntningar. Det är självklart inte den upplevelse vi vill ge våra kunder. Vi tar med oss dina synpunkter för att kunna förbättra både vår leveranstid och återkoppling framöver. Vänligen, Boxon AB

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Fick fel Tesa Tejp beställde High som…

Fick fel Tesa Tejp beställde High som ska vara starkare och mera klister på till Wellkartongerna. Är det Tesa som ändrat på produkten? Eran hemsida säger High Tech.

24 de abril de 2026

Respuesta de Boxon AB

Tack för din feedback. Det låter som att ni fått en annan variant än den ni förväntade er och vi förstår att det blir förvirrande när hemsidan säger High Tech. Jag kommer att be en kollega undersöka detta närmare och även kontrollera om Tesa gjort någon förändring i produkten eller benämningen. Tack för att ni uppmärksammade oss på detta. Vänligen, Boxon AB

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Snabb leverans och snabba svar på…

Snabb leverans och snabba svar på frågor.

Respuesta de Boxon AB

Tack för din recension! Vad roligt att höra att du är nöjd med den snabba leveransen. Varmt välkommen att handla hos oss igen! Vänligen, Boxon AB

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Trevligt bemötande av både kundtjänst…

Trevligt bemötande av både kundtjänst (Jasmine) och transportpersonal. Får snabbt svar på frågor.

24 de abril de 2026

Respuesta de Boxon AB

Tack så mycket för din fina recension! Vi är glada att höra att du är nöjd med bemötandet från både kundtjänst och vår transportpersonal. Vi ska självklart föra vidare dina vänliga ord till Jasmine och teamet. Varmt välkommen att höra av dig igen om du har fler frågor framöver! Vänligen,

Valorada con 5 estrellas sobre 5

När man har frågor så får man svar och…

När man har frågor så får man svar och ordererkännandet är tillförlitligt

Respuesta de Boxon AB

Tack för din fina feedback! Vi är glada att höra att du upplever vår kundservice som hjälpsam och att våra ordererkännanden känns tillförlitliga. Du är alltid välkommen att höra av dig om du har fler frågor vi finns här för att hjälpa! Vänligen, Boxon AB

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fick prata med en trevlig tjej…

Fick prata med en trevlig tjej omgående, som var väldigt duktig/trevlig och behandlade mej som kund alldeles perfekt, Fick beställt vad jag ville ha, utlovade snabb leverans. Mycket nöjd kund! Vad jag inte blev upplyst om var att
Moms inte nämndes är ett minus 🥲
Med vänlig hälsning Rolf Tallberg Harlösa Byalag

Hej Rolf,

Stort tack för din fina recension och för att du tog dig tid att dela med dig av din upplevelse. Det gläder oss verkligen att höra att du fick snabb och professionell hjälp och att du är nöjd med både bemötandet och beställningen.

Tack igen för ditt förtroende du är alltid varmt välkommen att höra av dig till oss!

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Transport företag ringde tis-em och…

Transport företag ringde tis-em och meddelade att de skulle leverera ons-morgon kl.08.Ringde dem vid 11-tiden och efterfrågade leverans.Oj! vi glömde ringa er då vi inte fick på godset på bilen blev svaret.Vi kommer tors fm istället.På tors fm ringer chauffören och undrar om han kan komma in på vår gata med bil+släp på 18m.Det går nog inte svarade jag. Han undrade då om vi kunde komma ut till en större väg och ta emot lasten?!
Det hade jag inte möjlighet till. Han meddelade då att han skulle kontakta transportledaren. Efter detta har jag inte hört något - försökte ringa transportledaren Fre em, men fick inget svar. Vi saknar fortfarande vår leverans och hade för avsikt att jobba i helgen. Tyvärr är detta ej möjligt utan vår leverans.

21 de abril de 2026

Respuesta de Boxon AB

Tack för att du delar med dig av din upplevelse. Det du beskriver är naturligtvis inte acceptabelt, och vi förstår verkligen frustrationen över den bristande kommunikationen och den uteblivna leveransen särskilt när det påverkar ert planerade arbete.

Vi tar detta på största allvar och kommer att följa upp ärendet med transportören omgående för att reda ut vad som gått fel och säkerställa att din leverans prioriteras. Självklart behöver vi också se över våra rutiner tillsammans med våra samarbetspartners så att något liknande inte händer igen.

Vi ber om ursäkt för besväret detta har orsakat dig. Vänligen kontakta oss gärna direkt med dina uppgifter om du inte redan gjort det, så att vi kan hjälpa dig vidare så snabbt som möjligt.

Enkel sökning, bra utbud

Enkel sökning, lätt att beställa

15 de abril de 2026

Respuesta de Boxon AB

Stort tack för din recension! Vad roligt att höra att du upplevde både sökningen och beställningen som enkel, och att du är nöjd med vårt utbud. Det är precis så vi vill att det ska fungera.

Punktlig leverans.

14 de abril de 2026

Respuesta de Boxon AB

Tack för din recension! Vad bra att höra att leveransen kom fram i tid det är något vi alltid strävar efter.

Varmt välkommen att handla hos oss igen!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Bra hjälp av säljsupport och snabb…

Bra hjälp av säljsupport och snabb leverans.

13 de abril de 2026

Respuesta de Boxon AB

Tack så mycket för din fina recension! Vi är glada att höra att du är nöjd med både vår säljsupport och den snabba leveransen. Varmt välkommen tillbaka! Vänligen,

Valorada con 5 estrellas sobre 5

snabb service o tydlig information när…

snabb service o tydlig information när man frågade efter varor

8 de abril de 2026

Respuesta de Boxon AB

Tack så mycket för din fina feedback! Vi är glada att höra att du upplevde vår service som snabb och att informationen var tydlig när du hade frågor om våra varor. Varmt välkommen tillbaka vi hjälper dig gärna igen! Vänligen, Boxon AB

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Det var en mycket snabb leverans av vår beställning.

2 de abril de 2026

Respuesta de Boxon AB

Tack för din fina recension! Vad roligt att höra att du är nöjd med den snabba leveransen av din beställning. Vi strävar alltid efter att leverera så snabbt och smidigt som möjligt. Varmt välkommen att handla hos oss igen!

Tack så mycket för din fina recension!
Vad roligt att höra att du upplevde beställningen som enkel och att leveransen gick snabbt. Vi strävar alltid efter att göra det smidigt och effektivt för våra kunder, så din feedback betyder mycket för oss.

Snabbt och smidigt

23 de marzo de 2026

Tack så mycket för din fina recension!
Vad roligt att höra att du upplevde beställningen som smidig. Vi strävar alltid efter att göra det smidigt och effektivt för våra kunder, så din feedback betyder mycket för oss.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Onormalt dyrt att handla där finns…

Onormalt dyrt att handla där finns liknande och bättre produkter för halva priset hos andra företag

24 de marzo de 2026

Respuesta de Boxon AB

Tack för din feedback. Vi är ledsna att höra att du upplevde våra priser som höga.

Vi strävar efter att erbjuda produkter av god kvalitet och konkurrenskraftiga priser, men vi förstår att det finns många alternativ att välja mellan. Din synpunkt är viktig för oss och vi tar den med oss i vårt fortsatta arbete.

Tveka inte att höra av dig om du har frågor eller vill ha hjälp att hitta ett alternativ som passar bättre.

Snabbt och smidigt

20 de marzo de 2026

Bra, OK

Jag är trött på alla dessa meningslösa enkäter av amerikansk
ursprung, vi i Norden har inte denna kultur, som regel svarar jag inte på detta skiit, har annat för mig, min tid räcker inte till alla dessa enkäter....kommer nästa gång att debiter min 1000 kr.

23 de marzo de 2026

Respuesta de Boxon AB

Tack för din feedback vi uppskattar att du tog dig tid att dela dina tankar.

Vi förstår att enkäter kan upplevas som tidskrävande och ibland irrelevanta. Vår avsikt är att samla in synpunkter för att kunna förbättra våra tjänster, men vi tar till oss att det inte alltid känns meningsfullt för alla. Du är självklart alltid fri att avstå från att svara och vi beklagar om våra utskick har upplevts som störande. Vi tar med oss din synpunkt i vårt fortsatta arbete kring hur och när vi kommunicerar med våra kunder.

Tack igen för din ärlighet.

Funkar snabbt ock smidigt

Funkar snabbt ock smidigt

17 de marzo de 2026

Respuesta de Boxon AB

Tack så mycket för din recension!
Vad roligt att höra att det funkar snabbt och smidigt det är precis det vi strävar efter. Välkommen tillbaka!

snabb leverans

13 de marzo de 2026

Tack för din recension!
Vad kul att du är nöjd med den snabba leveransen det uppskattar vi verkligen att höra. Hoppas vi får hjälpa dig igen snart!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Grymt snabb och bra service av Björn…

Grymt snabb och bra service av Björn Jarenbäck🙏
Mvh Gabriel / Globalpack ab

9 de marzo de 2026

Respuesta de Boxon AB

Stort tack Gabriel för din fina recension!
Vad roligt att höra att du är nöjd med servicen och snabbheten. Det uppskattas verkligen.
Tack för förtroendet och varmt välkommen tillbaka när du behöver hjälp igen!
Vänligen, Boxon AB

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.