Min nye El-cykel skulle til første service. Den er nu smurt, strammet efter og alt er i orden. Og den kører helt fantastisk. Jeg kan rigtig godt lide at komme hos Rikke og Hendes Team, de er smilend... Ver más
La empresa ha respondido
10 stjerner burde i have for god services, venlighed og høflighed samt i er imødekommende. Min familie har brugt butikken siden de åbnede i 1948 - Det vil sige min familie er kommet der igennem 3 ge... Ver más
La empresa ha respondido
Altid stor imødekommenhed og god service. Både frontpersonale og mekanikere er gode til kundekontakt. Det eneste jeg studsede lidt over, var, at der ikke var et cykelstativ til hurtig parkering ude fo... Ver más
La empresa ha respondido
Brotorvets Cykler er en cykelbutik, der har eksisteret siden 1948. Vores grundelementer i hverdagen er: Venlighed – Ærlighed – Nærvær – Produktkendskab. Vi har dybest set kun et mål: du skal gå glad ud af vores butik, og føle du har fået det rigtige med hjem - hver gang. Så har du spørgsmål, kritik, ros eller andet, er du mere end velkommen til at ringe til os, på tlf. 55772480, så vi sammen kan løse det:-) Med venlig hilsen Rikke Jensen - Brotorvets Cykler
Brogade 3, 4700, Næstved, Dinamarca
Altid dejligt sted at komme ned til.
Man bliver altid mødt med et smil, og et "det skal vi nok finde ud af" indstilling til tingene.
Også selvom man er én af dem der iiiikke er så god til at kæle om cyklen 😄
Ejeren Rikke er en problemknuser, og hun virker til at have et stærkt hold i ryggen.
Stor anbefaling herfra 😊

Respuesta de Brotorvets Cykler
Tillid til opgaven blev løst, og så endnu færdig før tid

Respuesta de Brotorvets Cykler
Meget imødekommende og fin service. Ringede for at høre til reperation af en el-cykel købt andet sted - og der blev venligt stillet forslag og givet idéer trods cyklen var andet mærke. Har også tidligere købt cykel deroppe og fået samme gode service - så klart et godt sted at handle.

Respuesta de Brotorvets Cykler
Jeg havde lige købt en brugt elcykel og ville have en fagperson til at gå den igennem.
Det var en meget positiv oplevelse hvor jeg fik en fantastisk god behandling.
Jeg kan kun anbefale Brotorvets Cykler

Respuesta de Brotorvets Cykler
God service og lige det lidt ekstra, som man som kunde sætter stor pris på👍🏻

Top klasse.
Hurtig Rep. Af min mors kørestol.
De er gode 🤗

Respuesta de Brotorvets Cykler
Jeg har brugt dem i rigtig mange år og altid fået en rigtig gid behandling. Bedre cykelhandler findes ikke i mine øjne

Respuesta de Brotorvets Cykler
Super god service og vilje til at hjælpe
Tillidsfuld behandling mht pris

Respuesta de Brotorvets Cykler
Altid venlig og kompetent betjening og servicering af din cykel. Værkstedet ringer og forholder dig til, hvis noget er mere end vanligt ved servicering af din cykel. De er eksperter på e-cykler.

Respuesta de Brotorvets Cykler
Min familie har brugt butikken siden de åbnede i 1948 - Det vil sige min familie er kommet der igennem 3 generationer og jeg er den 3 generation.
Det er bare en af byens bedste cyklehandler / værksted og butik og jeg forstår godt min familie er kommet der igennem tiderne inklusiv mig selv. Af hjertet tak for jer

Respuesta de Brotorvets Cykler
Hurtigt til at lave min cykel og søde & rare personale. Kan virkelig anbefale.

Respuesta de Brotorvets Cykler
Effektiv, grundig og venlig service af vores elcykler.

Respuesta de Brotorvets Cykler
Bliver altid mødt af venligt personale og får en rigtig god vejledning. Servicetjek af min cykel - hurtigt og effektivt.

Respuesta de Brotorvets Cykler
Venlig og imødekommende betjening.

Respuesta de Brotorvets Cykler
Más información sobre otros tipos de reseñas.