BuddyBites Opiniones

TrustScore: 2 sobre 5

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Ik heb al 3 jaar 3 soorten vlees voor mijn hond.Nu zat er eenLARF in de gevogelte(gadverdamme).Ik kan bij Buddy niet iemand telefonisch bereiken wat ik heel raar vind voor zo'n groot bedrijf!!!De wink... Ver más

La empresa ha respondido

Valorada con 1 estrellas sobre 5

We kregen een zending die we niet gevraagd hadden, en konden deze niet terug sturen. De gegevens werden nochtans tijdig aangepast op de website van Buddy Bites, doch werden door een fout langs hun kan... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Ik wou het eens proberen, maar mijn hond at het niet graag dus de zakken bleven liggen. Plots 3 maanden later werd er door buddy bites geld van mijn rekening genomen en nu sturen ze me ongevraagd weer... Ver más

La empresa ha respondido

Información sobre la empresa

1. Tienda de animales

Sobre BuddyBites

Escrito por la empresa

BuddyBites maakt gezonde hondenvoeding op maat en levert deze voeding gratis aan huis in België en Nederland. BuddyBites maakt hondenvoeding op basis van de eigenschappen van de hond (ras, leeftijd, gewicht, activiteitsniveau en gezondheid). De hondenvoeding wordt gemaakt met enkel kwalitatieve ingrediënten: veel vlees én hoogwaardige eiwitten, groenten, zalmolie. Wij gebruiken geen kunstmatige toevoegsels. De gezondheid van je hond wordt opgevolgd door onze online dierendokter. 🐶 Gepersonaliseerde hondenvoeding 🥩 Enkel kwalitatieve ingrediënten en veel vlees 🚚 Gratis aan huis geleverd 👩‍⚕️ Opvolging van onze online dierendokter Nu 30% korting op je eerste pakket hondenvoeding op maat! Gratis aan huis geleverd in België en Nederland.

Malo

TrustScore: 2 sobre 5

622 opiniones

5 estrellas
4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

No ha contestado las opiniones negativas

Todas las opiniones

1 opinión en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Onze hond is super tevreden en meer…

Onze hond is super tevreden en meer energie😊 👍

16 de marzo de 2022

Respuesta de BuddyBites

Hey Sandra👋 Dankjewel voor de goeie review. Heel tof te horen dat jullie zo tevreden zijn. Je mag ons zeker op de hoogte houden hoe alles voor jullie verloopt. Vele groetjes van Marjon van Just Russel. 🐾

Kwalitatieve voeding

Kwalitatieve voeding. Correcte prijs. Flexibele levering.

11 de marzo de 2022

Respuesta de BuddyBites

Hey Lydia 👋 Bedankt voor je geweldige feedback! Het doet ons deugd om te horen dat onze voeding bij jouw huisdier in de smaak valt. Laat ons gerust weten hoe het blijft gaan en als je iets nodig hebt, staan we altijd voor je klaar. 🐾 Marjon van Just Russel.

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Onze hond liet enorm stinkende winden…

Onze hond liet enorm stinkende winden sinds hij op Buddybites stond. Ik had dit meerdere keren gemeld, maar daar werd niks mee gedaan. Er werd mij gezegd dat dit kwam door de overschakeling. Ik stopte na de tweede toezending, en nu staat hij terug op hypo-allergene graanvrije andere voeding. De problemen zijn zo goed als onmiddellijk gestopt nadat ik stopte met de Buddybites.
Ik vind het jammer dat men de problemen niet echt serieus nam en het op de overschakeling stak… ik vind het concept nochthans heel geslaagd…

9 de marzo de 2022

Respuesta de BuddyBites

Hoi Sandra, wat jammer dat je hond niet zo goed reageerde op zijn brokjes van BuddyBites. Het is inderdaad een veel voorkomend fenomeen dat de darmflora van je hond sterk reageert op een nieuwe voedingssamenstelling gedurende de overgangsperiode. Dit voornamelijk wanneer de nieuwe samenstelling sterk verschilt van de vorige. Als je nog interesse zou hebben in ons concept willen we zeker eens nakijken of we een gelijkaardige samenstelling van voeding kunnen voorzien als die wat je momenteel in huis hebt. Je kan ons hiervoor een mailtje sturen naar ellen@buddybites.be. Dan help ik je persoonlijk verder 😊

prima

snel besteld, snel geleverd
prima

9 de marzo de 2022

Respuesta de BuddyBites

Hey Guy 👋 Dankjewel voor de goeie review. Heel tof te horen dat jullie zo tevreden zijn. Je mag ons zeker op de hoogte houden hoe alles voor jullie verloopt. Vele groetjes van Marjon van Just Russel. 🐾

Alles in orde

Alles in orde, al zou het nog handiger zijn dat de zakken terug toe kunnen.

8 de marzo de 2022

Respuesta de BuddyBites

Hey Sofie 👋 Bedankt voor je feedback en voor de goeie review! Het doet ons deugd om te horen dat onze voeding bij jouw huisdier in de smaak valt. Laat ons gerust weten hoe het blijft gaan en als je iets nodig hebt, staan we altijd voor je klaar. 🐾 Marjon van Just Russel.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

zeer goede begeleiding door dierenarts

Alvorens een bestelling te plaatsen contacteerde ik dierenarts Ellen.
Mijn Chihuahua-kruising Mientje (15 lentes jong) kampt met hartproblemen, heeft atopische allergie en heeft een slecht functionerende lever.
Ze krijgt supplementen: vitaminen en mineralen, een supplement voor de gewrichten (heeft gescheurde kruisband gehad) en pre- en probiotica om de stoelgang vaster te maken.
Ze heeft ongeveer zes maanden leverdiëten gehad, maar kon plots geen granen of rijst meer verteren (overgeven, diarree). Dit zit jammer genoeg in alle leverdiëten verwerkt, zodat ik deze niet meer kon geven.
Omdat de granenvrije voeding van BuddyBites uit droge korrels bestaat was het echter onmogelijk alle supplementen toe te voegen, aangezien Mientje de brokken dan niet meer lust. Daarom stuurde Ellen koekjes mee om de supplementen te vervangen. Jammer genoeg lust Mientje deze koekjes niet en heb ik ze aan iemand weg gegeven.
Hierom zag ik me genoodzaakt natte voedingen te zoeken zonder granen, waar alle supplementen kunnen doorgemengd worden. Gelukkig heb ik er een aantal gevonden, maar tot mijn ontsteltenis kon Mientje deze ook niet verdragen. Ondertussen ben ik er achter gekomen dat ze niet enkel een slecht functionerende lever heeft, maar dat haar pancreas ook nog eens onvoldoende enzymen aanmaakt. Daarom krijgt ze nu ook nog eens pancreasenzymen door haar voeding gemengd; zonder kan ze niets meer verteren.

De BuddyBites brokjes krijgt ze nu als koekjes, waardoor ik natuurlijk zeer lang over een zak voeding zal doen, maar het is en blijft een hele gezonde voeding, die volledig is aangepast aan je hond. Enkel wanneer je hond bijkomende supplementen nodig heeft en de door BuddyBites ontwikkelde koekjes niet lust kan je het niet als hoofdvoeding geven.
Toch een dikke pluim van onze kant, want Mientje lust de brokjes nog altijd !!!

4 de marzo de 2022

Respuesta de BuddyBites

Hey An👋 Wat een fantastische review! We zijn ontzettend blij om te horen dat onze voeding goed bevalt. We waarderen het echt dat je de tijd hebt genomen om je ervaring te delen. Aarzel niet om contact met ons op te nemen als je nog meer vragen hebt. Tot snel! Julie van Just Russel. 🐾

Top!

Super vriendelijk behandeld top!

3 de marzo de 2022

Respuesta de BuddyBites

Hey Geoffrey👋 Dankjewel voor de goeie review. Heel tof te horen dat jullie zo tevreden zijn. Je mag ons zeker op de hoogte houden hoe alles voor jullie verloopt. Vele groetjes van Julie van Just Russel. 🐾

Top service !

28 de febrero de 2022

Respuesta de BuddyBites

Hey 👋 Dankjewel voor de goeie review. Heel tof te horen dat jullie zo tevreden zijn. Je mag ons zeker op de hoogte houden hoe alles voor jullie verloopt. Vele groetjes van Julie van Just Russel. 🐾

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ik apprecieer de flexibiliteit van het…

Ik apprecieer de flexibiliteit van het systeem. Ik kan zelf beslissen wanneer we de korrels nodig hebben of wanneer ik mijn abonnement wil afsluiten.

26 de febrero de 2022

Respuesta de BuddyBites

Hey Saartje 👋 Dankjewel voor de goeie review. Heel tof te horen dat jullie zo tevreden zijn. Je mag ons zeker op de hoogte houden hoe alles voor jullie verloopt. Vele groetjes van Marjon van Just Russel. 🐾

Goed voer

Goed voer, goede levering. Communicatie kan iets vlotter verlopen. De hond is content van de brokken!

25 de febrero de 2022

Respuesta de BuddyBites

Hey Roos 👋 Dankjewel voor de goeie review en de feedback. Heel tof te horen dat onze voeding goed bevalt. Je mag ons zeker op de hoogte houden hoe alles voor jullie verloopt. Vele groetjes van Marjon van Just Russel. 🐾

Nu 3x een levering ontvangen

Nu 3x een levering ontvangen, onze hond vindt het lekker en het voer is graan en gluten vrij. Goede service; levering op tijd, met reminder, levering een keer over geslagen, contact gehad voor advies. Allemaal makkelijk te regelen. Tot nu toe ben ik tevreden!

16 de febrero de 2022

Respuesta de BuddyBites

Hey Mieke👋 Wat een mooie review! We zijn blij om te horen dat onze voeding goed bevalt en we waarderen het dat je de tijd hebt genomen om je ervaring te delen. Als je in de toekomst nog vragen hebt, weet dan dat we er altijd voor jullie zijn. 🐾 Marjon van Just Russel

De levering was optijd

De levering was optijd. Onze hond vond de snoepjes heerlijk dus deze zijn nog wel een keer voor herhaling vatbaar.

9 de febrero de 2022

Respuesta de BuddyBites

Hey Lottie 👋 Dankjewel voor de goeie review. Heel tof te horen dat jullie zo tevreden zijn. Je mag ons zeker op de hoogte houden hoe alles voor jullie verloopt. Vele groetjes van Marjon van Just Russel. 🐾

Valorada con 1 estrellas sobre 5

ik heb 50 euro betaald en dee helft zat…

ik heb 50 euro betaald en dee helft zat er niet eens bij zoals poepzakjes enz

9 de febrero de 2022

Respuesta de BuddyBites

Hallo Daphne, Ik vind je bestelling niet onmiddelijk terug. Ik contacteer je via mail voor meer informatie. Wist je trouwens dat je ons ook altijd kan contacteren via mail naar info@buddybites.be, via whatsapp, facebook of via telefoon? Wij helpen je dan met plezier verder :)

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Onze Husky is knettergek van de lekkere…

Onze Husky is knettergek van de lekkere koekjes

7 de febrero de 2022

Respuesta de BuddyBites

Hey Rudi 👋 Dankjewel voor de goede review. We vinden het geweldig om te horen dat onze voeding een succes is. Als je iets nodig hebt of vragen hebt, laat het ons weten. We zijn er om te helpen! 🐾 Marjon van Just Russel

Heel goede voeding

Mijn zindelijk hondje eet het redelijk graag na zoveel soorten te hebben geprobeerd.
De brokjes zijn aangepast aan haar grootte. (Cavalier King Charles spaniel.) De levering gebeurt tijdig maar kan je ook uitstellen indien nodig. Over de hele lijn dus heel tevreden.

6 de febrero de 2022

Respuesta de BuddyBites

Hey Tineke 👋 Wat een fantastische review! We zijn ontzettend blij om te horen dat onze voeding goed bevalt. We waarderen het echt dat je de tijd hebt genomen om je ervaring te delen. Aarzel niet om contact met ons op te nemen als je nog meer vragen hebt. Tot snel! Marjon van Just Russel. 🐾

De korrels worden hier zeer gesmaakt

De korrels worden hier zeer gesmaakt
🐶staat erbij als de doos opengemaakt wordt
Super handig dat de frequentie kan aangepast worden naar eigen voorkeur

5 de febrero de 2022

Respuesta de BuddyBites

Hey Marc👋 Fantastisch om te horen dat onze voeding goed bevalt! We waarderen je feedback en staan altijd klaar om te helpen als je iets nodig hebt. Bedankt voor het delen van je ervaring. 🐾 Marjon van Just Russel

Mijn hond lust het wel.

Mijn hond lust het wel.
Levering is op tijd.
Ik ben tevreden!

3 de febrero de 2022

Respuesta de BuddyBites

Hey Irina 👋 Dankjewel voor de goeie review. Heel tof te horen dat jullie zo tevreden zijn. Je mag ons zeker op de hoogte houden hoe alles voor jullie verloopt. Vele groetjes van Marjon van Just Russel. 🐾

Super service

28 de enero de 2022

Respuesta de BuddyBites

Hey Geert 👋 Dank je wel voor de goeie review! Fantastisch om te horen dat je zo tevreden bent van onze service! Vele groetjes van Marjon van Just Russel. 🐾

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Onze woef is super tevreden…

Onze woef is super tevreden met zijn eten dus ... een tevreden woef is een tevreden baasje!

28 de enero de 2022

Respuesta de BuddyBites

Hey Stephan👋 Wat een leuke review! We zijn ontzettend blij om te horen dat onze voeding goed bevalt. We waarderen het echt dat je de tijd hebt genomen om je ervaring te delen. Aarzel niet om contact met ons op te nemen als je nog meer vragen hebt. Tot snel! Marjon van Just Russel. 🐾

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Ondanks feit dat wij overgewicht…

Ondanks feit dat wij overgewicht aangaven als probleem bij onze hond is deze nu toch in 3 maand terug 4 kilo bijgekomen.

27 de enero de 2022

Respuesta de BuddyBites

Hoi Katrien, Wat jammer dat je hond is bijgekomen van onze voeding. Ik contacteer je even via mail met tips om je hond te laten afvallen. Ook kan ik eens kijken of ik de voeding nog kan aanpassen 😊

8 consejos para escribir buenas reseñas.