BuddyBites Opiniones

TrustScore: 2 sobre 5

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Ik heb al 3 jaar 3 soorten vlees voor mijn hond.Nu zat er eenLARF in de gevogelte(gadverdamme).Ik kan bij Buddy niet iemand telefonisch bereiken wat ik heel raar vind voor zo'n groot bedrijf!!!De wink... Ver más

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Onze hond liet enorm stinkende winden sinds hij op Buddybites stond. Ik had dit meerdere keren gemeld, maar daar werd niks mee gedaan. Er werd mij gezegd dat dit kwam door de overschakeling. Ik stopt... Ver más

La empresa ha respondido

Valorada con 1 estrellas sobre 5

We kregen een zending die we niet gevraagd hadden, en konden deze niet terug sturen. De gegevens werden nochtans tijdig aangepast op de website van Buddy Bites, doch werden door een fout langs hun kan... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Ik wou het eens proberen, maar mijn hond at het niet graag dus de zakken bleven liggen. Plots 3 maanden later werd er door buddy bites geld van mijn rekening genomen en nu sturen ze me ongevraagd weer... Ver más

La empresa ha respondido

Información sobre la empresa

1. Tienda de animales

Sobre BuddyBites

Escrito por la empresa

BuddyBites maakt gezonde hondenvoeding op maat en levert deze voeding gratis aan huis in België en Nederland. BuddyBites maakt hondenvoeding op basis van de eigenschappen van de hond (ras, leeftijd, gewicht, activiteitsniveau en gezondheid). De hondenvoeding wordt gemaakt met enkel kwalitatieve ingrediënten: veel vlees én hoogwaardige eiwitten, groenten, zalmolie. Wij gebruiken geen kunstmatige toevoegsels. De gezondheid van je hond wordt opgevolgd door onze online dierendokter. 🐶 Gepersonaliseerde hondenvoeding 🥩 Enkel kwalitatieve ingrediënten en veel vlees 🚚 Gratis aan huis geleverd 👩‍⚕️ Opvolging van onze online dierendokter Nu 30% korting op je eerste pakket hondenvoeding op maat! Gratis aan huis geleverd in België en Nederland.

Malo

TrustScore: 2 sobre 5

622 opiniones

5 estrellas
4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

No ha contestado las opiniones negativas

Todas las opiniones

1 opinión en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Slecht

Ik wil met BuddyBites niets meer te maken hebben

2 de agosto de 2021
Opinión espontánea

Respuesta de BuddyBites

Hey Romain 👋 Bedankt voor je geweldige feedback! Het doet ons deugd om te horen dat onze voeding bij Quinte in de smaak valt. Laat ons gerust weten hoe het blijft gaan en als je iets nodig hebt, staan we altijd voor je klaar. 🐾 Marjon van Just Russel.

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Ben nog maar net overgestapt

Ben nog maar net overgestapt. Even aankijken hoe de hond reageert op de nieuwe brokken. Verzending en service lijkt goed te werken.

Respuesta de BuddyBites

Hey William 👋 Dankjewel voor de goeie review. Heel tof te horen dat jullie tevreden zijn van onze service. Je mag ons zeker op de hoogte houden hoe alles voor jullie verloopt. Vele groetjes van Marjon van Just Russel. 🐾

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Goed voer en snel geleverd!

Respuesta de BuddyBites

Hey Alice 👋 Dankjewel voor de goeie review. Heel tof te horen dat jullie zo tevreden zijn. Je mag ons zeker op de hoogte houden hoe alles voor jullie verloopt. Vele groetjes van Marjon van Just Russel. 🐾

Tharo heeft regelmatig enteritis

Tharo heeft regelmatig enteritis. Dank zij de nieuwe samenstelling van voer is zijn stoelgang enorm verbeterd.

Respuesta de BuddyBites

Hey Ellen👋 Fantastisch nieuws om te lezen! Dankjewel om dit met ons te delen. We zijn super blij dat de voeding goed bevalt. Je mag ons echt op de hoogte houden hoe het voor jullie verloopt en als je een vraag zou hebben mag je ons altijd contacteren! Vele groetjes van Marjon van Just Russel. 🐾

Valorada con 5 estrellas sobre 5

We zijn net begonnen met de voeding

We zijn net begonnen met de voeding. We zitten nog in de periode van overgang met de oude voeding. Onze hond is wel dol op de voeding.

Respuesta de BuddyBites

Hey Murielle👋 Bedankt voor je goeie review! Het doet ons deugd om te horen dat onze voeding bij jouw huisdier in de smaak valt. Laat ons gerust weten hoe het blijft gaan en als je iets nodig hebt, staan we altijd voor je klaar. 🐾 Marjon van Just Russel.

Buddybites top!

Super service, goede uitleg op de website, goede kwaliteit van brokken, Maya is er zot op!

31 de julio de 2021

Respuesta de BuddyBites

Hey Larissa 👋 Fantastisch om te horen dat onze voeding goed bevalt! We waarderen je feedback en staan altijd klaar om te helpen als je iets nodig hebt. Bedankt voor het delen van je ervaring. 🐾 Marjon van Just Russel

Zeker een aanrader!

Fijne en makkelijke site. Snel in huis, inclusief een kleine verassing. Beide honden (10 maanden en 15 jaar) vinden de uitgezochte brokken voor beide heerlijk. De persoonlijke touch op de zak brokken is super leuk gedaan. Kortom: helemaal top!

30 de julio de 2021

Respuesta de BuddyBites

Hey Esther 👋 Dankjewel voor je mooie review! We zijn blij om te horen dat onze voeding aanslaat bij jouw honden en dat je zo tevreden bent over onze service. Als je ooit iets nodig hebt, staan we altijd voor je klaar om te helpen. Veel groetjes terug van het team bij Just Russel. 🐾

Respuesta de BuddyBites

Hey Carolien 👋 Dankjewel voor de goeie review. Heel tof te horen dat jullie zo tevreden zijn. Je mag ons zeker op de hoogte houden hoe alles voor jullie verloopt. Vele groetjes van Marjon van Just Russel. 🐾

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Goeie service en leuke verrassing bij…

Goeie service en leuke verrassing bij het pakket!

29 de julio de 2021

Respuesta de BuddyBites

Hey Stefanie 👋 Dankjewel voor de goeie review. Heel tof te horen dat jullie zo tevreden zijn. Je mag ons zeker op de hoogte houden hoe alles voor jullie verloopt. Vele groetjes van Marjon van Just Russel. 🐾

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Het was een aangename vlotte…

Het was een aangename vlotte kennismaking, met een goede uitleg met kennis van zaken over het product.
Een aanrader voor mensen die op zoek naar een natuurlijke gezo de voeding voor hun buddy.

29 de julio de 2021

Respuesta de BuddyBites

Hey Daniël👋 Bedankt voor je geweldige review! Het doet ons deugd om te horen dat je zo tevreden bent over de voeding voor je huisdier en over onze service. Laat ons gerust weten hoe het blijft gaan en als je iets nodig hebt, staan we altijd voor je klaar. 🐾 Marjon van Just Russel.

Onze hond smult ervan

Onze hond is zot van zijn nieuwe brokjes was ook heel snel geleverd met een extratje bij. Top!!

28 de julio de 2021

Respuesta de BuddyBites

Hey Jonas 👋 Dankjewel voor de goeie review. Heel tof te horen dat jullie zo tevreden zijn en dat de voeding in de smaak valt bij jullie hond. Je mag ons zeker op de hoogte houden hoe alles voor jullie verloopt. Vele groetjes van Marjon van Just Russel. 🐾

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Een aanrader bij uitstek!

Uitstekende service, goed advies, maar helaas eet mijn pup de brokken niet. Ze heeft weken dwangvoeding gehad, waar ze vandaan komt. Ik heb haar aan het eten, maar ze eet alleen wat ze kan en wat ze lekker vindt. Dus dat ligt niet aan jullie. Dank!

28 de julio de 2021

Respuesta de BuddyBites

Hey Annelies 👋 Dankjewel voor de goeie review. Jammer om te horen dat de voeding niet in de smaak is gevallen bij je hond. Alvast bedankt voor je interesse en om Just Russel een kans te hebben gegeven! Vele groetjes van Marjon van Just Russel. 🐾

Snelle levering top

27 de julio de 2021

Respuesta de BuddyBites

Hey 👋 Dankjewel voor de goeie review. Heel tof te horen dat jullie zo tevreden zijn. Je mag ons zeker op de hoogte houden hoe alles voor jullie verloopt. Vele groetjes van Marjon van Just Russel. 🐾

Valorada con 3 estrellas sobre 5

De 1ste schep ging goed maat eet niet…

De 1ste schep ging goed maat eet niet veel meer sondsdien zelf zijn hoeveelheid brokjes per dag eet hij niet op

26 de julio de 2021

Hoi,
Leuk om te horen dat de 1ste reactie al positief was. Het is zeker normaal als je hond niet altijd evenveel eet. Ook is het voedingsplan een aanbevolen waarde. Het metabolisme van elke hond is namelijk anders. De meeste honden voelen zelf goed aan hoeveel ze kunnen eten. Hou wel altijd zijn gewicht in de gaten.
Je kan ook altijd een berichtje sturen naar info@buddybites.be als je vragen hebt over de voeding :)

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Ja vorige week op de nieuwe kaai…

Ja vorige week op de nieuwe kaai Turnhout hadden ze mij goede info gegeven over de voeding van de hond. Heb toen geprobeerd ze eet het eten goed op .

25 de julio de 2021

Respuesta de BuddyBites

Hey Els 👋 Wat een leuke review! We zijn ontzettend blij om te horen dat onze voeding goed bevalt. We waarderen het echt dat je de tijd hebt genomen om je ervaring te delen. Aarzel niet om contact met ons op te nemen als je nog meer vragen hebt. Tot snel! Marjon van Just Russel. 🐾

Valorada con 4 estrellas sobre 5

De aanspreeek moment was leuk op de…

De aanspreeek moment was leuk op de markt vrirndelijk en zeer intressant we zijn nu begonnrn met het toedienen van de vaste voiding in COMBINATION met het vorige nog

23 de julio de 2021

Respuesta de BuddyBites

Hey Frederik👋 Bedankt voor je goeie review! We waarderen het dat je de tijd hebt genomen om je ervaring te delen. Je mag ons zeker op de hoogte houden hoe alles voor jullie verloopt! Vele groetjes van Marjon van Just Russel. 🐾

Vlotte levering

Vlotte levering, kwalitatieve voeding.

22 de julio de 2021

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Het is voor ons altijd een zoektocht…

Het is voor ons altijd een zoektocht naar voeding voor onze hond omwille van zijn allergie.
Nu kunnen we tenminste varieren tussen ons bestaande merk en deze.

22 de julio de 2021

Respuesta de BuddyBites

Hey John 👋 Dankjewel voor de goeie review. Heel tof te horen dat jullie zo tevreden zijn. Je mag ons zeker op de hoogte houden hoe alles voor jullie verloopt. Vele groetjes van Marjon van Just Russel. 🐾

8 consejos para escribir buenas reseñas.