Busbooking.dk Opiniones 913

TrustScore: 5 sobre 5

4,8

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Really easy booking process. The third party bus company were early, efficient and friendly, and the bus was in amazing condition and incredibly comfortable

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Rigtig god oplevelse. Bookede bussen ifm. en firmatur, hvor vi skulle køres hen til et sted, hvor vi havde arrangement og middag, derfor skulle vi også hentes igen efterfølgende og køres tilbage. D... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Nemt booking system. Chaufføren ankom i god tid, imødekommende og veloplagt. Rigtig god bus, ren med god plads og behagelig temperatur. Og så kørte chaufføren fornuftigt og på en tryg måde, på en dag... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super fin løsning - det fungerede hele vejen igennem - effektivt, nemt og med stor service minded personale. Bussen vi fik var fra Østjysk Mini- og turist busser - og chauføren var yderst flink... Ver más

Información sobre la empresa

1. Fletador de autobuses
  2. Empresa de autobuses y autocares
  3. Empresa de autobuses
  4. Agencia de turismo en autobús
  5. Operador de excursiones
  6. Plataforma de colaboración online

Escrito por la empresa

Busbooking blev stiftet i 2018 med visionen om at gøre busbranchen lettere tilgængelig for den almindelige bruger. Og gennem digitalisering blev resultatet en beregningsplatform, hvor alle, der kender sine rejsedetaljer, kan få en strakspris på ganske få minutter, og hvor de er total transparens iht. faciliteter, prisstruktur osv. Og hvor mindre lokale busselskaber får muligheden for at eksponere sig og sin forretning i et marked, der ellers ofte er domineret af de større markedsaktører. Vores platform bliver i dag benyttet af flere tusinde brugere. Og gennem tiden har vi booket mere end 30.000 busrejser for vores kunder, der alle har haft særlige og forskelligartede behov i forhold til netop deres behov.

Información de contacto

1 estrella

Ha contestado el 80% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 1 semana

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Kom i god tid og overholdte aftale om…

Kom i god tid og overholdte aftale om afhentning- Behageligt personale både ifm. booking og køretur.

27 de febrero de 2025

Hej Karina,

Tusind tak for din positive anmeldelse! Det glæder os at høre, at du oplevede en punktlig afhentning og en behagelig service både under booking og køreturen. Vi bestræber os altid på at levere en pålidelig og professionel oplevelse, så det betyder meget at få din feedback 😄

Vi håber at få muligheden for at byde dig velkommen igen i fremtiden. Skulle du have behov for transport en anden gang, står vi klar til at hjælpe. Tak fordi du valgte os!

Valorada con 4 estrellas sobre 5

God bus og chauffør intet at komme…

God bus og chauffør intet at komme efter.

23 de febrero de 2025

Hej Iris,

Mange tak for din anmeldelse! Det glæder os at høre, at både bussen og chaufføren levede op til dine forventninger. Vi stræber altid efter at levere en behagelig og pålidelig oplevelse for vores kunder 😄

Vi sætter stor pris på din feedback og håber at byde dig velkommen om bord igen i fremtiden!

Alt virkede meget professionelt

Alt virkede meget professionelt.
Alt var som aftalt, og der var god kommunikation hele vejen igennem.
Meget behagelig tur i en super flot bus.

22 de febrero de 2025

Hej Karina,

Tusind tak for din positive anmeldelse! Det glæder os at høre, at du oplevede vores service som professionel, og at alt forløb præcis som aftalt. Vi sætter en ære i god kommunikation og en gnidningsfri oplevelse, så det betyder meget for os at få din feedback 😊

Det er også dejligt at høre, at du nød turen og var tilfreds med komforten i vores bus. Vi håber at få fornøjelsen af at transportere dig igen i fremtiden!

Komfortabel minibus

Komfortabel minibus. Kom til tiden. Kaffe, the og vand til fri afbenyttelse. Nemt at bestille på busbooking.dk

20 de febrero de 2025

Hej Hanne,

Tusind tak for din flotte anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du havde en behagelig oplevelse med vores minibus, og at både punktlighed og komfort levede op til dine forventninger. Det betyder meget for os at kunne tilbyde en pålidelig service, hvor vores gæster kan nyde turen med lidt ekstra som kaffe, te og vand undervejs 😊

Det er også skønt at høre, at du fandt vores bookingsystem nemt at bruge. Vi arbejder løbende på at gøre hele processen så enkel og brugervenlig som muligt. Vi håber at få lov til at byde dig velkommen om bord igen snart!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

En helt perfekt bus tur/retur.

En helt perfekt bus tur/retur.
Flink chauffør og god kørsel.

1 de febrero de 2025

Hej Bente,

Tusind tak for din flotte anmeldelse! Det glæder os at høre, at du havde en helt perfekt bustur, og at vores chauffør gjorde en positiv forskel med både venlighed og sikker kørsel. Vi sætter stor pris på din feedback.

Vi håber på, at kunne byde dig velkommen om bord igen snart til endnu en behagelig rejse. Tak fordi du valgte os, og ha’ en fantastisk dag! 😄

Righting god service

Righting god service. Busen har kommet i godt tid og alt gik som vi planlagt.

3 de febrero de 2025
Opinión espontánea

Hej Maria,

Tusind tak for din positive anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du har haft en god oplevelse med vores service, og at bussen ankom til tiden som planlagt. Det betyder meget for os at levere en pålidelig og smidig transportoplevelse, så det glæder os, at alt forløb som ventet 😊

Vi sætter stor pris på din feedback og håber at få muligheden for at byde dig velkommen igen i fremtiden. Skulle du have behov for transport igen, står vi altid klar til at hjælpe 🤩

Tak fordi du valgte os og rigtig god dag!

Alt kørte som smurt

Alt kørte som smurt, så udelukkende gode anbefalinger herfra!

18 de enero de 2025

Hej Mette,

Mange tak for din positive anmeldelse! Vi er glade for at høre, at alt kørte som smurt, og at du har haft en problemfri oplevelse med os. Din tilfredshed er vores højeste prioritet, og det er fantastisk at vide, at vi har levet op til dine forventninger 🤩

Vi sætter stor pris på din anbefaling og håber at kunne hjælpe dig igen i fremtiden. Hvis du har behov for transport igen, står vi klar til at levere samme høje niveau af service. Tak fordi du valgte os!

Fuldstændig anbefalet

Hele processen gennem busbooking.dk var enkelt, hurtigt, effektiv og gennemskueligt.

Fuldstændig anbefalet

14 de enero de 2025

Hej Annemarie,

Vi glade for at høre, at du fandt hele processen enkel, hurtig og effektiv. Vi stræber altid efter at gøre bookingoplevelsen så gennemskuelig som muligt, så vores kunder føler sig trygge og velinformerede. Din positive feedback bekræfter, at vi er på rette vej, og det motiverer os til fortsat at levere den bedste service 🤩

Vi sætter stor pris på din anbefaling og ser frem til at hjælpe dig igen i fremtiden. Vores mål er at gøre transportplanlægning let og bekymringsfri, og det er dejligt at høre, at vi har levet op til dine forventninger. Tak fordi du valgte os!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

God og venlig service hele vejen…

God og venlig service hele vejen igennem.

23 de diciembre de 2024

Hej Knud,

Mange tak for din positive anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du oplevede god og venlig service hele vejen igennem. Det betyder meget for os, at vores kunder føler sig godt behandlet og får en god oplevelse hos os 😄

Vi sætter stor pris på din feedback og håber at se dig igen snart. Skulle du have yderligere kommentarer eller behov for vores hjælp fremover, er du altid velkommen til at kontakte os. Tak igen for din anmeldelse! 🚌

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Dem I henviste til vat til tiden og…

Dem I henviste til vat til tiden og meget serviceminded:)

Respuesta de Busbooking.dk

Mange tak for den fine anmeldelse! Vi er glade for, at du oplevede god service og præcision – det sætter vi stor pris på!

Alexander 🚌

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Bussen var der i god tid før vi skulle…

Bussen var der i god tid før vi skulle køre, og chaufføren var venlig og kørte pænt.

3 de diciembre de 2024

Respuesta de Busbooking.dk

Tusind tak for din feedback! Vi er glade for, at alt forløb godt, og at du oplevede både venlig service og sikker kørsel.

Alexander 🚌

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Venlig buschauffør samt en ren og…

Venlig buschauffør samt en ren og komfortabel bus. Alt gik som smurt både tur-retur.

7 de diciembre de 2024

Hej Nikita,

Vi er rigtig glade for at høre, at du havde en god oplevelse med både vores chauffør og bussen. Det betyder meget for os, at vi kan levere en venlig service og en ren og komfortabel rejse 😄

Det er skønt at høre, at alt gik som smurt både ud og hjem – det er lige præcis det, vi stræber efter! Vi håber at få fornøjelsen af at transportere dig igen fremover. Tak fordi du valgte os! 😊

Det gik bare glat.

Det gik bare glat.

Hej Fedor,

Tusind tak for din anmeldelse!
Vi er så glade for at høre, at alt forløb uden problemer, og at oplevelsen var helt glat og problemfri – præcis som det skal være 🤩

Det betyder meget for os at kunne levere en service, hvor alt bare fungerer, og vi sætter stor pris på, at du tog dig tid til at dele din oplevelse.

Vi ser frem til at hjælpe dig igen i fremtiden og sørge for, at det hele går lige så gnidningsløst næste gang. Tak fordi du valgte os! 😊

Valorada con 5 estrellas sobre 5

alt i alt en god oplevelse

7 de diciembre de 2024

Hej Carsten,

Tusind tak for din anmeldelse! 🤩
Det glæder os at høre, at du havde en god oplevelse. Vi arbejder hårdt for at sikre, at vores kunder får en positiv oplevelse fra start til slut, så din feedback betyder meget for os.

Vi håber, vi får mulighed for at give dig en lige så god oplevelse næste gang. Tak fordi du valgte os! 😊

Valorada con 5 estrellas sobre 5

De kom til tiden og var friske…

De kom til tiden og var friske chauffører😊👍

Hej Lars,

Mange tak for din anmeldelse! 🤩
Vi er glade for at høre, at chaufførerne var friske og leverede en god oplevelse, og at alt forløb som planlagt. At komme til tiden og give vores kunder en god start er noget, vi altid stræber efter.

Vi håber, vi får fornøjelsen af at hjælpe dig igen fremover – tak fordi du valgte os! 😊👍

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Virkelig god og super professionel service

Virkelig god og super professionel service hele vejen igennem. God kommunikation både med bookingselskabet og med buschaufføren. Vil helt sikkert bruge dem igen.

5 de diciembre de 2024

Hej Fía,

Vi er utroligt glade for at høre, at du havde en så positiv oplevelse med vores service. Det er vigtigt for os at sikre god kommunikation og en høj grad af professionalisme, så det glæder os, at det blev bemærket både i kontakten med bookingselskabet og med vores chauffør.

Vi sætter stor pris på, at du tager dig tid til at dele din oplevelse, og vi vil gøre alt for at leve op til dine forventninger igen næste gang. Tak fordi du valgte os – vi ser frem til at byde dig velkommen igen! 😊

Alt spillede

Alt spillede, som det har gjort alle andre gange også. Så det var super tilfredstillende endnu engang !

30 de noviembre de 2024

Hej Patrick,

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse! Det betyder virkelig meget for os at høre, at alt spillede, som det skulle, og at du har haft en super tilfredsstillende oplevelse endnu engang. Vi arbejder hårdt for at levere samme høje standard hver gang, så det glæder os at se, at vores indsats bliver værdsat 🤩

Vi ser frem til at byde dig velkommen igen næste gang og sikre, at du fortsat får en lige så god oplevelse. Tak fordi du deler din feedback – det er den slags, der motiverer os til at gøre vores bedste hver eneste dag!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Meget positiv oplevelse med…

Meget positiv oplevelse med Busbooking.dk. Vi var lidt sent ude ift. at booke en bustur til et firmaarrangement, men fik hjælp hele vejen igennem, og hele dagen kørte som smurt. Mange tak for assistancen! Hvis det bliver relevant at booke en bustur igen, vil vi bestemt have jer i tankerne

2 de diciembre de 2024

Hej Isabella,

Tusind tak for den flotte anmeldelse! Vi er glade for at høre, at I havde en positiv oplevelse, og at vi kunne hjælpe med at få jeres firmaarrangement til at køre på skinner, selv med kort varsel 😊
Vi sætter stor pris på jeres tillid og håber at kunne hjælpe jer igen, hvis behovet opstår. Tak for jeres anbefaling! 🚍

Vi gør altid vores bedste for at skabe en problemfri og professionel oplevelse for vores kunder, og det betyder meget for os at høre, når det lykkes. Skulle I få brug for en bustur til et fremtidigt arrangement, står vi klar til at hjælpe igen.

Alt godt

Alt godt, lige fra bestilling, tur ud og hjemtur. Kan kun anbefales.

28 de noviembre de 2024

Hej Michael,

Tusind tak for din flotte anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du havde en god oplevelse fra start til slut. Det betyder meget for os, at du vil anbefale os, og vi håber at se dig igen snart.

Vi arbejder hele tiden på at gøre oplevelsen endnu bedre for vores gæster, så hvis du har yderligere feedback eller ønsker, hører vi meget gerne fra dig 😄

Rigtig god jul! 🎄

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.