Det er ikke dårlig service, men manglende service. Fik en forkert vare sendt fra deres online shop, hvilket jeg reklamerede over samme dag jeg modtog pakken. Nu er der gået en uge og stadig ingen sv... Ver más
La empresa ha respondido
La empresa ha respondido
Har haft en rigtig god oplevelse af teknikker der kom og skulle fejlfinde mit basic anlæg. Havde problemer med at justere hårdheden på vandet. Det viste sig dog at være testkittet, som afvigede lidt.... Ver más
Jeg har en BWT QUICK & CLEAN som gik defekt, jeg ringede og fortalte om problemet og fik at vide jeg skulle sende en reklamation, beskrive problemet samt sende en kopi af fakturaen med. jeg fik lynhu... Ver más
Verdensklasse! Ikke mindre kan gøre det. Nem service bookning (vidste ikke der automatisk var service inkluderet ved køb de første to år) Service mand ankom til tiden, udbedrede installatøren... Ver más
Vandbehandling siden 1975. Vi kender vand. Uanset anvendelsesområde. Vi brænder for at levere bedste vandkvalitet. Gennem miljøvenlige og økonomiske metoder samt unikke produkter, er det vores mission at levere det bedste vand til hverdagens udfordringer til både professionelle og private kunder. Med BWT vand i vandhanen er du, dit hjem og virksomhed i trygge hænder.
Escrito por la empresa
Vær forbundet med dit BWT produkt - selv når du er på farten

2670, Greve, Dinamarca
Ha contestado el 100% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 24 horas
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
En pålidelig leverandør der altid er klar på at hjælpe og levere til tiden.
Jeg ringede til BWT for at få hjælp til at vælge mellem et Simplex- og et Duplex-anlæg. Mit talte dansk er ikke så godt, og selvom jeg undskyldte for det, var medarbejderen meget utålmodig og afvisende.
Hun kunne slet ikke forklare forskellen på anlæggene eller hjælpe mig med at vælge. Hun sagde, at hun ville sende en mail, men informationen i mailen var bare det samme, som jeg selv kunne finde på nettet, og svarede ikke på mine spørgsmål. Hun sagde også, at BWT aldrig giver rabat, selvom en ven fik 50% rabat hos dem for kun to måneder siden. Denne oplevelse gør det svært for mig at have tillid til mærket.

Respuesta de BWT Danmark
Anlæget virkede kun på højre beholder . Reganiserede ikke Venstre beholder. Har selv udbedret , slange fra salt beholder var stoppet i vinkel
Mvh Torben Larsen

Respuesta de BWT Danmark
De kom som aftalt, og lavede et godt stykke arbejde og efterfølgende gjorde rent og afleverede rengjort.
Jeg modtog en SMS fra vandforsyning mens jeg var på skiferie om lækage alarm. Det viser sig at være en P05 fejl på BWT anlægget som nåede at spilde mindst 84 m3 vand.
Jeg spurgte meget beskeden ind til at få en teknikker til at se på anlægget U/B for at se om der var dele der skulle udskiftes så jeg ville undgå at det sker igen. Hvis der var dele der skulle udskiftes ville jeg selvfølgelig betale for det. Det vil man ikke imødekomme så nu står jeg med et ustabilt BWT anlæg og en ekstra vandregning på 5-6000 kr.

Respuesta de BWT Danmark
God service hver gang og meget morgenfriske og venlige medarbejdere.
Hurtig og effektiv betjening
Arbejdet er udført til vores 100% tilfredshed😀😀
Det dejlige betjening og det rummelig forståelse af kunderne behov med effektive handling og tilfredshed hos kunden 👍
Altid god services, søde med arbejder, både på kontoret og på byggepladserne.
Boykot BWT::Har nu i en del år anvendt BWT ac100 filtre. de er nu steget med 300% nu mellem 1660kr for dyreste sted, plus forsendelse. Det gør så bare alm mennesker som jeg! må bruge vandværksvand. Tusind tak. Østrisk gridskhed..

Respuesta de BWT Danmark
Más información sobre otros tipos de reseñas.