Det er ikke dårlig service, men manglende service. Fik en forkert vare sendt fra deres online shop, hvilket jeg reklamerede over samme dag jeg modtog pakken. Nu er der gået en uge og stadig ingen sv... Ver más
La empresa ha respondido
La empresa ha respondido
Har haft en rigtig god oplevelse af teknikker der kom og skulle fejlfinde mit basic anlæg. Havde problemer med at justere hårdheden på vandet. Det viste sig dog at være testkittet, som afvigede lidt.... Ver más
Jeg har en BWT QUICK & CLEAN som gik defekt, jeg ringede og fortalte om problemet og fik at vide jeg skulle sende en reklamation, beskrive problemet samt sende en kopi af fakturaen med. jeg fik lynhu... Ver más
Verdensklasse! Ikke mindre kan gøre det. Nem service bookning (vidste ikke der automatisk var service inkluderet ved køb de første to år) Service mand ankom til tiden, udbedrede installatøren... Ver más
Vandbehandling siden 1975. Vi kender vand. Uanset anvendelsesområde. Vi brænder for at levere bedste vandkvalitet. Gennem miljøvenlige og økonomiske metoder samt unikke produkter, er det vores mission at levere det bedste vand til hverdagens udfordringer til både professionelle og private kunder. Med BWT vand i vandhanen er du, dit hjem og virksomhed i trygge hænder.
Escrito por la empresa
Vær forbundet med dit BWT produkt - selv når du er på farten

2670, Greve, Dinamarca
Ha contestado el 100% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 24 horas
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Let at træffe aftale og alle aftaler er overholdt. Meget fint arbejde af dygtig teknikker.
God service og de ting jeg havde bestilt kom til tiden.
Betaler for Premium tryghed men får desværre ikke Premium service. Skal nu for 3 gang i år have en tekniker forbi og hver gang går der 4-5 uger inden en tekniker har tid. Det betyder at mit anlæg i år har været flere måneder ude af drift.

Respuesta de BWT Danmark
Min erfaring med jer er at i altid er å aftalt tidspunkt.
Jamen man møder som aftalt og tingene fungere perfekt efterfølgende
Vil gerne købe et saltabonnement med 10 poser salt og 2 Dioxal rens. Dette overstiger langt fri fragt grænsen på 899kr, men skal stadig betale fragt. Det er ikke i orden.
Jeg snakkede 3 gange med jer i går, og det kunne ikke lade sig gøre, at få en fri fragtkode, så jeg kunne købe de 2 Dioxal uden at betale fragt. Så lad vær’ med også at lyve.

Respuesta de BWT Danmark
god og hurtig service, de sendte en del, uden en masse spørgsmål
Arbejdet blev lavet hurtigt of effektivt med minimumsforstyrrelse.
Service premium aftale med ekstra gebyr.
I forbindels med fejl på bwt-anæg en fredag aften - som gjorde at jeg måtte lukke for vandet for at undgå vandskade - hjælper en VVS'er med at sætte en stop-blug på på bypass-mulighed.
Efterfølgende laver en teknikker btw-anlægget - en cylinder er gået i stykker. Bwt nævner intet om at denne indsatte stop-plug kan give problemer - hvis man man overstiger et forbrug på over 40 liter i en cyklus. (Dette kunne de nemlig godt oplyse efterfølgende) Da de kom ud til hjælp, da der ingen vand var i huset. (Denne oplysning tog de over 1000 kroner for - til trods for premium abbonement) Mit råd til jer andre - god service vinder altid! Hos bwt gælder det om at snyde menig mand - mange penge for menig mand - ej for stort korrupt firma. Bonus info vandet smager pænt dårligt ved brug ag bwt-anlæg. Så køb evt. kalkknuser i stedet for. Langt billere løsning.
(Opdateret: Og nu japper de løs om at jeg var informeret, korrekt da jeg bestilte tiden, men man gjorde mig ikke opmærksom på problemet ved service! Og det var netop en funktionsfejl på anlægget som har gjort det nødvendigt at ændre installationen- og ærlig talt små 1100kr for 5 mins arbejde - det er en dagsløn for os almindelig mennesker)

Respuesta de BWT Danmark
Más información sobre otros tipos de reseñas.