Lækker og nuser kvalitet og udseende også til den store hund. Har bl.a købt Bjørk hundesæde/kurv til stor hund. Min hund godkendte køb på 30 sek og nægtede efterfølgende at komme op/ud af hundesæde/... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Skønneste udstyr til vores dejlige hund , han elsker sin trappe , sin køre kurv , day bed og ikke mindst jeres geniale madpakke/ drikke dunk som han flittigt bruger på vores Sverige,s ture , som... Ver más
Fantastisk hundeseng til min bedste ven Jerry Sengen er syet i den bedste kvalitet, og stoffet er kraftigt og mega lækkert. Puderne er i den rette fasthed/ samt blødhed som skaber den helt... Ver más
Min oplevelse var helt i top – og det skyldes især Anna fra kundeservice! Hun var simpelthen fantastisk. Utrolig venlig, imødekommende. Jeg havde skrevet til dem angående en prisforskel på en vare,... Ver más
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Hos os, By DoodleDog, er den fornemste opgave, at bidrage med alle de andre funktionelle og flotte hverdagsting, som kan gøre et hundeliv endnu skønnere omkring jer. Derfor kan du glæde dig til, at se et væld af både lækre, meningsfulde og komfortable accessoires til din bedste ven. Vi ved det virker, vi har selv erfaret det…. 🫖 Igennem flere år, har vi omgivet os- og arbejdet med voksne hunde og hundehvalpe som på bedste vis, har givet os indsigt i deres behov. En velstimuleret hund, er også en glad og tilpas hund at omgås. Har du (selv) brug for at komme godt i gang med et hundebilsæde, en luksus flyder af en hundekurv, eller “alene hjemme træning”, så kan du finde det hos os. Vi har valgt tingene med omhu og tanke for din hund og syntes selv, at de er en fryd for øjet 👁️
Información de contacto
Munkhusevej 32, 8961, Allingåbro, Dinamarca
- info@bydoodledog.dk
- bydoodledog.dk
Ha contestado el 83% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 24 horas
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Dårlig kundeservice
Jeg har bestilt en hundeseng og mindre end en time efter bestillingen opdagede jeg, at jeg havde valgt den forkerte farve. Jeg kontaktede derfor straks kundeservice for at høre, om de kunne ændre farven, inden pakken blev afsendt.
På trods af at jeg kunne se, at GLS endnu ikke havde modtaget pakken, fik jeg at vide, at ordren allerede var “afsendt”, og at det derfor ikke var muligt at ændre noget. Det virker ærligt talt ikke troværdigt, når der kun var gået under en time, og pakken tydeligvis ikke var i transport endnu.
Det mest frustrerende er, at det nu bliver mig som kunde, der skal bruge tid og energi på returprocessen – og i sidste ende også dem selv – i stedet for at de bare havde skiftet farven, inden pakken overhovedet blev afhentet af GLS. Det havde sparet både mig og virksomheden for unødigt besvær. For mig føles det mere som manglende vilje end manglende mulighed for at hjælpe.
Opdatering efter svar herinde: jeg har jo netop henvendt mig til kundeservice som ikke ville finde en løsning..

Respuesta de Bydoodledog
Den lækreste kurv og den fineste service
Kurv bestilt søndag aften, og tirsdag formiddag ankom den lækreste kurv til vores hund.
Kan på det varmeste anbefale både produkt og service.
En varm anbefaling af Stella og Torben…
En varm anbefaling af Stella og Torben herfra...❤️
Vi har købt den dejligste hvalp hos dem, han er så sød, tryg, nysgerrig, dygtig, lærenem, legesyg, rolig og bare helt igennem verdens dejligste lille fyr, og der er ingen tvivl om, at det hundeliv den har oplevet hos Stella og Torben, samt al den vejledning vi fik inden vi hentede ham, har gjort en stor forskel for den opstart vi har fået med ham.
Og han ELSKER den kurv vi købte med fra webshoppen, den er i super god kvalitet og lader sig pp ingen måde mærke af at han sommetider gnaver godt i hjørnerne af den og selv slæber den rundt i huset alt efter hvor han lige synes det kunne være rart at ligge🤣
Så tusind tak til Stella og Torben for den mest fantastiske lille Bumle og for super god service og kvalitet både fra dem personligt og fra deres webshop.
Den varmeste anbefaling herfra♥️
Vi kan med det varmeste hjerte anbefale at få hvalp hos Stella og Torben. Vi har hele vejen igennem følt os trygge og godt taget imod.
Vores lille mus (cavapoo) er faldet rigtig godt til. Han er glad, kærlig, nysgerrig og virker meget tryg. Man kan tydeligt mærke, at han er vokset op med omsorg og kærlighed.
Tusind tak for en god oplevelse og for den dejligste lille hvalp🐶♥️
Hurtig levering på webshoppen også og de fineste produkter.
Great service and good quality
Super god service, kunne ikke være mere tilfreds for hundekurvene. Det kan helt klart anbefales.
Temu skrammel
Jeg købte en frede hundeseng, den så eksklusiv ud på billedet. Den kommer som samle selv, svs man skal selv putte betræk på monteringspuden. Denne var til gengæld ret flad i det. Sengen minder i det hele taget om noget temu skrammel og slet ikke som hjemmesiden ønsker at fremstille sig. Ærgeligt.

Respuesta de Bydoodledog
Tryg oplevelse
Tryg oplevelse. Hurtig levering og super service da et produkt gik i stykker.
Smukke elegante ting 🤗
Smukke elegante ting 🤗
Kvalitet er fantastisk
God kundeservice
Tingene kommer hurtigt 😊🤗
Anbefaler dem med god samvittighed
Her vil jeg handle igen
Hurtig levering og alt var egentlig som det skulle være, men da den ene vare som jeg bestilte ikke virkede efter kort tid skrev jeg til kundeservice. Hvor jeg fik besked med det samme, at fejlen ville blive udbedret.
Hurtig service og godt produkt!
Super god kundeservice med meget hurtige svar på mail, på trods af at have kontaktet dem sendt om aftenen. Kurven er også rigtig god kvalitet, så de kan stærkt anbefales!
Super god og hurtig service!
Så god service og god kvalitet😍 Min…
Så god service og god kvalitet😍 Min hund er så glad for sin kurv
Fantastisk
Hurtig levering, helt igennem tilfredsstillende produkt til en (fuldstændig) rimelig pris.
Min chuihuaua på 12, har aldrig fået trimmet poter - eller er blevet trimmet mellem trædepuderne; det altid gjort efter bedste evne med saks. Det svært at finde en trimmer til så små poter!
Denne trimmer er lydsvag, har et smart lys, og så er hovedet så lille, at jeg super nemt kan komme til -og Tyson var på intet tidspunkt bange, utilpads eller følte sig generet af oplevelsen! Fantastisk! Og ikke nok med det, så er poterne bare blevet super cute at se på, og han skøjter ikke rundt. Mega lækkert at man kan komme til bunds i de lange hår, og få luft til huden ❤️ Tusind tak for så lækkert et produkt !
Vi har fået den mest kærlige og nysgerrige hvalp – tak for en fantastisk start!
Vi har fået den mest vidunderlige hundehvalp – kærlig, nysgerrig, legesyg, rolig og helt fantastisk! Det er tydeligt, at han har fået den bedste start på livet. Stella og Torben har gjort et imponerende stykke arbejde med socialisering og omsorg, og overleveringen var både tryg og professionel. Vi følte os godt informeret og taget hånd om hele vejen.
Vi kan helt klart anbefale Stella og Torben til alle, der ønsker en skøn hvalp med et dejligt temperament.
Perfekt pasform og kvalitet
Vi er så glade for produktet fra bydoodledog. Vi har haft rigtig svært ved at finde tøj, der passer godt på vores lange, men tynde cockerpoo - det har vi fundet her i rigtig god kvalitet og med super service. Kan så meget anbefale Bydoodledog.
De varmeste anbefalinger
Kan på det varmeste anbefale Stella og Torben og deres webshop. Vi har købt den skønneste lille hvalp hos dem samt alt udstyr på By Doddle Dog. Vi har haft en meget positiv oplevelse og mærket deres engangement og kærlighed til hunde. Vi har også fået den bedste vejledning både før og efter forløbet. Deres produkter på webshoppen er af lækker kvalitet og kundeservicen er i top.
Meget tilfreds og føler os trykke
Meget tilfreds og føler os trykke i de produkter vi køber!
Vi har bestilt, alt fra kurv, autostol, halsbånd, hundesnor, hundetøj til kødben og snacks.
Alt vi har modtaget er vi meget glade for og passer helt perfekt til vores lille Cavapoo.
Varme anbefalinger herfra!
Meget tilfreds
Jeg har både bilsæde og hundekurv fra bydoodledog til min mellemstore hund og både hund og ejer er glade for kvalitet og blødhed - specielt kurven er populær herhjemme 🥳
Kan klart anbefalde at handle hos…
Kan klart anbefalde at handle hos Bydoodledog.dk har handlet derinde x flere ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Virkelig god service!
Jeg havde købt en flex line hos dem for noget tid siden, og den gik i stykker i dag, jeg skrev til dem, og de har allerede sendt en ny. Virkelig god service ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
La experiencia Trustpilot
Más información sobre otros tipos de reseñas.