Lækker og nuser kvalitet og udseende også til den store hund. Har bl.a købt Bjørk hundesæde/kurv til stor hund. Min hund godkendte køb på 30 sek og nægtede efterfølgende at komme op/ud af hundesæde/... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Skønneste udstyr til vores dejlige hund , han elsker sin trappe , sin køre kurv , day bed og ikke mindst jeres geniale madpakke/ drikke dunk som han flittigt bruger på vores Sverige,s ture , som... Ver más
Fantastisk hundeseng til min bedste ven Jerry Sengen er syet i den bedste kvalitet, og stoffet er kraftigt og mega lækkert. Puderne er i den rette fasthed/ samt blødhed som skaber den helt... Ver más
Min oplevelse var helt i top – og det skyldes især Anna fra kundeservice! Hun var simpelthen fantastisk. Utrolig venlig, imødekommende. Jeg havde skrevet til dem angående en prisforskel på en vare,... Ver más
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Hos os, By DoodleDog, er den fornemste opgave, at bidrage med alle de andre funktionelle og flotte hverdagsting, som kan gøre et hundeliv endnu skønnere omkring jer. Derfor kan du glæde dig til, at se et væld af både lækre, meningsfulde og komfortable accessoires til din bedste ven. Vi ved det virker, vi har selv erfaret det…. 🫖 Igennem flere år, har vi omgivet os- og arbejdet med voksne hunde og hundehvalpe som på bedste vis, har givet os indsigt i deres behov. En velstimuleret hund, er også en glad og tilpas hund at omgås. Har du (selv) brug for at komme godt i gang med et hundebilsæde, en luksus flyder af en hundekurv, eller “alene hjemme træning”, så kan du finde det hos os. Vi har valgt tingene med omhu og tanke for din hund og syntes selv, at de er en fryd for øjet 👁️
Información de contacto
Munkhusevej 32, 8961, Allingåbro, Dinamarca
- info@bydoodledog.dk
- bydoodledog.dk
Ha contestado el 83% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 24 horas
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Havde et problem med et produkt
Havde et problem med et produkt, men super kundeservice og alt blev hurtigt ordet. 5 ud af 5 stjerner herfra. Jeg handler helt bestemt hos jer igen fremover til min hund. Gode og virkelig pæne produkter :-)
Blandet fornøjelse.....
Bestilte 2 hundekurve til 999 kr. stykket, flæsede efter kun 7 dage (begge to!), fik dernæst hjælp gennem deres kundeservice, som var rigtig fin som sagde at de ville sende nogle nye (dejligt!), men da der så var gået nogle uger og jeg stadig ikke havde modtaget nogle nye hundekurve, skrev jeg igen og kurvene blev så sendt afsted... Nu ca. 1,5 måneds tid efter de nye hundekurve er taget i brug, som mine hunde nyder at ligge i, er de begge to flænsede igen.... Øv...
Her findes alt til hunden
En fantastisk hjemmeside med masser af lækkerier. Et paradis for vores 4 benet guld.
Siden er nem at finde rundt i, og ved tvivl om størrelse eller model, er personalet hurtig med bistand og råd. STORT 5 tal fra vores siden
Vi er helt vilde med ByDoodle!
Vi er helt vilde med ByDoodle!
Vi købte Frede hundekurven / Mørk brun – Large (105 x 90 x 25 cm), og den har overgået alle vores forventninger.
Kvaliteten er fremragende, designet er smukt og funktionelt, og den passer perfekt ind i vores hjem.
De hunde, vi passer, elsker den – de nyder virkelig, hvor blød og komfortabel den er.
Som professionelle hundepassere vælger vi kun det bedste, og ByDoodle er blevet vores foretrukne mærke for kvalitet, stil og velvære. 💛🐾
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Jeg er super tilfreds med mit køb hos ByDoodleDog! Jeg bestilte seler og en sweater til min lille gravhundehvalp, og pakken kom allerede dagen efter – virkelig hurtig levering! 🐾
Selerne og sweateren passer perfekt, og Bella er så glad for dem. Kvaliteten er rigtig god, og alt ser så fint ud.
En super god virksomhed – kan helt klart anbefales! 💕
Det er mega lækre og flotte hundekurve
Det er mega lækre og flotte hundekurve. De var vildt lette at samle. Og megagod service😊
Super handel!
Fantastisk oplevelse! Jeg bestilte et smukt, unikt halsbånd og en matchende line til en fair pris, som ankom bare to dage efter!
Tænker der er lidt at arbejde på...
Jeg bestilte en hundekurv, som blev leveret hurtigt, og rabatten var bestemt et plus.
Selve designet er præcis, hvad jeg ledte efter, og kvaliteten virker fin.
Men jeg blev overrasket over, at kurven kommer som et “gør-det-selv”-sæt, hvor man selv skal lægge stoffet på og samle med lynlåse. Det var en super flad fornemmelse.
Til den pris havde jeg forventet, at produktet kom færdigsamlet.
Indpakningen føltes heller ikke særlig eksklusiv, posen kom med huller i fra GLS, heldigvis havde kuven ikke taget skade eller fået fugt.
Det matcher ikke det high-end indtryk med fine biler og "hellerup" style, firmaets markedsføring giver på sociale medier.
Syntes det virker lidt smart i en fart, uden at være særlig gennemført.
Men nu er jo også vestjyde. ;)
Alt i alt: En pæn kurv af ok kvalitet og vigtigst af alt er at Alfred er glad for sin nye kurv.
Helhedsoplevelsen – især indpakning og manglende montering – levede ikke op til mine forventninger.
Vi har købt et hundesæde til bilen
Vi har købt et hundesæde til bilen. Det er både smukt og i virkelig lækker kvalitet. Vores lille pote ven elsker sit nye sæde og så ser det også bare super smart ud!
Kæmpe anbefaling herfra, de er både super søde og så blev vores pakke leveret på et døgn 🤎🐶
Fantastisk service!
Fantastisk service!
Jeg har bestilt to ordre hos bydoodledog, og jeg har kun oplevet hurtig levering, og produkterne lever op til forventningerne.
Bestilte jeres Bjørk hundekurv, som er i det lækreste materiale, som jeg er sikker på at vores hundehvalp kommer til at elske.
Bedste webshop til hunde
Dette er ultimativt den fedeste webshop til hunde. Det er så lækre produkter, god service og hurtig levering. Jeg vil anbefale den til alle.
Virkelig sød og hurtig betjening.
Virkelig sød og hurtig betjening.
Helt fantastiske produkter i lækker kvalitet.
Både Björk bil sæde, Nora sele og hundekurvene er er i lækkert design🤩
Jeg kan varmt anbefale bilsædetBjörk, min Westie hvalp har haft det siden hun var helt lille, og hun føler sig helt tryg når hun ligger i det, både i bilen, på cafe eller varer derhjemme🤩
Jeg bestilte en masse lækre ting til…
Jeg bestilte en masse lækre ting til vores nye hundehvalp 🐶 Vi modtog hurtigt en stor dejlig pakke 😍 alt var så perfekt og lækre ting 🐶♥️
Jeg vender helt sikkert tilbage 🤩
Sublim service og top kvalitet
Vi har handlet alt i udstyr hos bydoodledog og de får vores bedste og varmeste anbefalinger. Hundekurv og bilsæde er bare i det flotteste stof og kvaliteten langt over hvad du betaler. Kan også klart anbefale deres vand/mad skål med underlag. Udover det er æstetisk at have stående, så er kvaliteten her også bare tip top. Man kan altid ringe hvis man har brug for råd og vi har lige fået så fin vejledning til køb af sele, halsbånd og snor.
10 stjerner herfra og den varmeste anbefaling!
Kan anbefales!
Bestilte fredag morgen og lørdag formiddag var pakken afleveret.
Fik råd og venlig betjening via messenger.
Bestilte en Bjørk bilsæde og jeg elsker den!
Varme anbefalinger herfra
Vi har købt vores skønne havapoo hvalp hos Stella og Torben. Et virkelig dejligt sted hvor man tydeligt mærker deres engagement og varme måde at være omkring både hund og os som køber.
Vi har ligeledes købt nogle produkter ved bydoodledog og her mærker man også at kvaliteten er i top og ligeledes god vejledning af produkter. De får vores varmeste anbefalinger herfra.
Virkelig lækre produkter og hurtig…
Virkelig lækre produkter og hurtig levering. Kan klart anbefales. 🌟
Tak for min bedste ven.
En fantastisk oplevelse hos Bydoodledog – tak til Stella og Torben!
Jeg har haft den bedste oplevelse med at købe min lille cavapoo, som passende hedder Lille. Fra første kontakt var det tydeligt, at Stella og Torben virkelig brænder for deres arbejde og lægger hjerte og sjæl i at opdrætte sunde og glade hunde.
Lille er den mest kærlige og tillidsfulde lille hund. Hun var vant til både mennesker og hverdagens lyde, da jeg hentede hende, og det har gjort overgangen hjem til mig meget nemmere.
Stella og Torben tog sig god tid til at svare på alle mine spørgsmål, både før og efter jeg hentede Lille. Man føler sig virkelig i gode hænder, og det er tydeligt, at de har stor erfaring og viden.
Jeg endte også med at købe en virkelig lækker hundekurv med hjem, som Lille straks tog i brug. Den er både flot, blød og i super kvalitet – ligesom alt andet hos Bydoodledog.
Jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger til Stella, Torben og Bydoodledog. Hvis du overvejer at få verdens sødeste lille firbenede ven.
Havapoo Puppy QualitydogsDenmark & god kvalitet webshop
Vi har haft en fantastisk oplevelse med købet af vores havapoo hvalp! Hele forløbet har været professionelt, trygt og meget imødekommende. Opdrætteren var utrolig hjælpsom og svarede altid hurtigt på vores spørgsmål – både før og efter vi fik hvalpen hjem.
Vores lille havapoo er sund, nysgerrig og har et skønt temperament, hvilket tydeligt viser, at der er lagt stor kærlighed og omsorg i opdrættet. Vi fik også gode råd om fodring, socialisering og pleje, hvilket gjorde starten meget lettere.
Vi kan kun varmt anbefale at købe havapoo hvalp herfra – en tryg, seriøs og kærlig oplevelse hele vejen igennem. 🐶❤️
Super god webshop med stort udvalg, hurtig levering og rigtig god kvalitet på hundeudstyr. Kan varmt anbefales! 🐾
Lækker kvalitet
Lækker kvalitet, den overgår mine forventninger. Den er så flot. Den ændre sig ikke som andre hundekurve kan risikere. Vores hund elsker den.
Kan varmt anbefale Bydoodledog.
La experiencia Trustpilot
Más información sobre otros tipos de reseñas.