Banner for Goodiebox Danmark

Goodiebox Danmark Opiniones

TrustScore: 4 sobre 5

4,0

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Min Goodiebox blev afsendt fra jer 2 juli 10 juli meddeler Postnord at de har modtaget en pakkelabel uden pakke og jeg derfor skal kontakte Goodiebox . Nu har jeg prøvet i tre dage via e-mail,... Ver más

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Jeg har været medlem af Goodiebox siden August, og elsker at få min boks med skønne produkter.. men men indenfor den sidste stykke tid, uges tid kan jeg ikke komme ind på min app, uden den viser fejl... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Et produkt var gået i stykker i fragten og smurt ud over de øvrige produkter. Jeg har henvendt mig til firmaet for at blive kompenseret, men hører intet tilbage. Man kan ikke komme i kontakt med dem.... Ver más

Información sobre la empresa

1. Proveedor de productos de belleza

Sobre Goodiebox Danmark

Escrito por la empresa

Goodiebox har som mission at inspirere kvinder verden over til at tage tid til sig selv – helt uden dårlig samvittighed. Vi bryder med den kultur, der får kvinder til konstant at undskylde, og siger: sorry not sorry! 🔥

Med Goodiebox modtager du hver måned en nøje sammensat samling af beauty-produkter, der vil overraske og begejstre dig.

Hver boks er fyldt med ekstraordinære produkter, som du kan opdage, prøve og elske 🌟 Vi præsenterer de nyeste trends og mest populære brands inden for beauty-industrien 💄💋 og sammensætter hver boks med stor kærlighed, omhu og opmærksomhed.

Vores fantastiske Team Happiness står altid klar til at hjælpe dig med spørgsmål. Den hurtigste måde at kontakte os på er via Chatbotten i appen eller på vores hjemmeside. Du kan også nå os via E-mail, Facebook eller Instagram 💌

Nysgerrig? Læs mere på vores hjemmeside og oplev Goodiebox-universet.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

Ha contestado el 100% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 48 horas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Todas las opiniones

345 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Gode produkter til en god pris.

Gode produkter til en god pris.

10 de julio de 2026

Respuesta de Goodiebox Danmark

Hvor er det dejligt at høre! At samle skønne produkter til en god pris er altid vores største mål. ✨

Tusind tak fordi du deler din oplevelse, og rigtig god fornøjelse med at afprøve de forskellige produkter! 💎

Lekkre produkter

Nemt og hurtigt

10 de julio de 2026

Respuesta de Goodiebox Danmark

Nemt og hurtigt – præcis som det skal være! 🥳✨ Det skal altid føles smidigt og dejligt at modtage sin box.
Tak fordi du tog dig tid til at skrive til os, og rigtig god fornøjelse med dine produkter! 💖💎

VÆRSTE EVER!!!

Modtog aldrig min goodie box. 200,- ud i luften, og det eneste du kan, er at chatte med en robot, som er dummere end pap!🤦🏻‍♀️ INGEN ANBEFALING HERFRA! Trods jeg brugte dem for år tilbage, men nu sejler det hele for dem da😑

15 de julio de 2026

Respuesta de Goodiebox Danmark

Vi er utroligt kede af at høre dette, og vi forstår fuldt ud din frustration – det er bestemt ikke den oplevelse, vi ønsker, du skal have.

Vi vil meget gerne rette op på det med det samme! Vi har kontaktet dig direkte via e-mail for at løse sagen for dig med det samme. Tjek venligst din indbakke, så vi kan få styr på det for dig! 💖✨

Boksen 5 stjerner levering med Postnord 1

Boksen 5 stjerner levering med Postnord 1, jeg har i mange år, nydt at hente min goodiebox på dørmåtten, DAO virkede hver gang, 2 ud af 3 leveret bokse med Postnord har jeg måttet hente i en pakkeshop, og jeg har meldt mig til Flexmodtager i Postnord appen, jeg har også tjekket at jeg stadig er tilmeldt. Nu har jeg taget konsekvensen og har desværre måtte opsige mine 2 abonnementer, da jeg blir frustrerende over at skulle hen til en pakkeshop og stå i kø.
Opdatering DAO vil fremover levere hjemmeleveringer, så jeg ændre mine stjerner til 5 ☺️

14 de julio de 2026

Respuesta de Goodiebox Danmark

Mange tak for de 5 stjerner til vores bokse! ⭐️ Vi er dog utroligt kede af at høre, at leveringsproblemerne har ødelagt din samlede oplevelse hos os. Det bør altid være en gnidningsfri og glædelig oplevelse at modtage sin boks, så vi forstår til fulde din frustration. ✨

Vi sætter stor pris på feedback fra vores medlemmer og arbejder hele tiden på at tilbyde den bedst mulige service.
Vi har kontaktet dig direkte, så husk endelig at holde øje med din indbakke 💖

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Det er bare lækre produkter og en vild…

Det er bare lækre produkter og en vild hyggelig og brugbar app

8 de julio de 2026

Respuesta de Goodiebox Danmark

Det gør os bare så fantastisk glade at læse! ✨ Vi lægger utroligt meget kærlighed i at skabe en hyggelig og inspirerende oplevelse i appen, og i at håndplukke de allerbedste skønhedsperler til dig.

Tusind tak for de skønne ord – vi glæder os til at fortsætte med at forkæle dig i appen og i dine næste bokse! 💎

Fint men for dyrt

Fint men for dyrt

12 de mayo de 2026

Respuesta de Goodiebox Danmark

Mange tak, fordi du deler din ærlige feedback med os! Vi er glade for at høre, at du synes godt om indholdet, men vi har fuld forståelse for, at værdi for pengene er afgørende. Vores mål er altid at levere en boks fyldt med luksusprodukter, der langt overstiger abonnementsprisen. Vi tager din feedback til os, mens vi løbende arbejder på at sikre, at hver eneste boks føles som et fantastisk kup og en forkælelse, du elsker at modtage. 💖✨

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Bedre muligheder for at kontakte…

Bedre muligheder for at kontakte kundeservice.

9 de julio de 2026

Respuesta de Goodiebox Danmark

Mange tak, fordi du deler din ærlige feedback med os! Vi beklager meget at høre, at du har oplevet det som svært eller frustrerende at komme i kontakt med vores kundeservice. Det bør altid være hurtigt og nemt at få hjælp, når du har brug for det. 💕

Hvis du har spørgsmål eller uafklarede problemer, er den bedste måde at kontakte os på via vores chatbot på hjemmesiden. Vi bestræber os altid på at besvare vores kunders henvendelser og hjælpe med det samme! 💖✨

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Er lidt skuffet over mærkerne

Er lidt skuffet over mærkerne, da de alle er ukendte,

Respuesta de Goodiebox Danmark

Mange tak, fordi du deler din ærlige feedback med os!
Vores mission er at præsentere dig for skjulte skønhedsperler, nichebrands og nye favoritter med fokus på fantastiske ingredienser og høj kvalitet – produkter, du måske ikke ellers ville være stødt på. Vi tilstræber altid en god blanding, der er spændende at prøve! Vi håber, du vil give produkterne chancen for at overraske dig med deres resultater, og vi sætter stor pris på din feedback, mens vi løbende arbejder på at sammensætte vores bokse. 💖✨

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Lækre prudukter kan anbefales især hvis…

Lækre prudukter kan anbefales især hvis man som jeg ikke har skiftet prudukter i mange år 🥰

Respuesta de Goodiebox Danmark

Det er bare så skønt at høre! 🥰 Det kan godt være lidt af et spring at bryde en mangeårig rutine, men vi er simpelthen så utrolig glade for, at vores lækre produkter har givet dig en fantastisk og forfriskende oplevelse.

Tusind tak for din varme anbefaling og fordi du lader os bringe lidt ny, spændende hverdagslyx ind på badeværelset. Rigtig god fornøjelse med din opdaterede selvforkælelse! 💖💎

God første gangs indryk af boksen

God første gangs indryk af boksen

Respuesta de Goodiebox Danmark

Vi er utrolig glade for at høre, at din allerførste oplevelse med vores box har været en succes. Vi håber, at produkterne vil bringe dig masser af skønne og velfortjente forkælelsesstunder, og vi glæder os helt vildt til at overraske dig med endnu flere spændende sager i fremtiden! 💖

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Pakke forsvundet i posten og Goodiebox reagere ikke

Min Goodiebox blev afsendt fra jer 2 juli
10 juli meddeler Postnord at de har modtaget en pakkelabel uden pakke og jeg derfor skal kontakte Goodiebox . Nu har jeg prøvet i tre dage via e-mail, i dag via Facebook ,
To dage via Chatbot ..
to gange via tlf

Jeg får ingen respons

Min box er betalt . Jeg modtager den bare ikke og kundeservice svarer ikke

16 de julio de 2026

Respuesta de Goodiebox Danmark

Vi beklager den utroligt frustrerende situation! Det er ikke den oplevelse, vi ønsker for vores medlemmer.

Vi vil gerne undersøge sagen og sørge for, at du får tilsendt en ny boks med det samme. Vi har kontaktet dig direkte for at kunne håndtere dette. Tjek venligst din indbakke, så vi kan løse sagen for dig med det samme! 💖

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Skønt at være tilbage og dejligt med…

Skønt at være tilbage og dejligt med nye spændende produkter.

Respuesta de Goodiebox Danmark

Velkommen tilbage! 🥳✨ Vi er begejstrede for at have dig tilbage hos os, og vi bliver så glade for at høre, at dit gensyn har budt på spændende nye skønhedsskatte. Tusind tak for den dejlige feedback – vi glæder os til at forkæle dig med mange flere skønne overraskelser. 💖💎

Leverings tid

Er det kun mine boxe der tager en krig at blive leveret ? I dag er det d.14/7 og der er nu gået 13 dage siden mail med at nu blev min box gjort klar til afsendelse men der står den stadig, det er godt nok kun min 2 box men tvivler jeg hænger på hvis det ikke bliver bedre 🫤

14 de julio de 2026

Respuesta de Goodiebox Danmark

Vi beklager meget, at din pakke er så længe undervejs! Det er helt forståeligt, at du synes, det er frustrerende; at vente i 13 dage uden opdateringer er bestemt ikke den oplevelse, vi ønsker at give vores kunder.

Vi har sendt dig en e-mail, så tjek venligst din indbakke, så vi kan få løst sagen for dig med det samme! 💖

Respuesta de Goodiebox Danmark

We are happy to hear that you are excited about both your beauty surprises and your experience with us. Thank you so much for taking the time to leave this lovely feedback, and we look forward to bringing you many more wonderful moments of pampering! 💖✨

Hurtig levering og spændende produkter

Hurtig levering og spændende produkter

Respuesta de Goodiebox Danmark

Det glæder os helt vildt at høre, at du er glad for både vores levering og indholdet i din box. Tusind tak fordi du tog dig tid til at dele din fine feedback, og vi glæder os til at sende mange flere spændende overraskelser din vej! 💖💎

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg elsker mine månedlige overraskelser…

Jeg elsker mine månedlige overraskelser og gode spændende produkter

13 de julio de 2025

Respuesta de Goodiebox Danmark

Det varmer hele vores hjerte at høre, hvor glad du er for dine bokse og spændingen ved at gå på opdagelse i indholdet. Tusind tak for din skønne feedback, og vi glæder os til at fylde dit år med mange flere fantastiske overraskelser! 🥳✨

Lækker Goodiebox til billige penge

Lækker Goodiebox til billige penge. Lækker indpakning og gode produkter

Respuesta de Goodiebox Danmark

Det glæder os helt vildt at høre, at du er så glad for både det visuelle og indholdet i din box. Tusind tak for din dejlige feedback 💖✨

Super go og nem at bruge

Super go og nem at bruge

12 de julio de 2026

Respuesta de Goodiebox Danmark

Det glæder os helt vildt at høre, at du har så god og ukompliceret en oplevelse med os. Tusind tak fordi du tog dig tid til at dele din søde feedback 💖💎

La experiencia Trustpilot

8 consejos para escribir buenas reseñas.