Jeg er ikke den store shopper og har aldrig været det, med Goodiebox har min interesse udviklet sig. Det er spændende og følge med i hvilke produkter man får. Jeg anbefaler gerne Goodiebox til andre... Ver más

La empresa ha respondido
Jeg betalte og bestilte for 12 dage siden og har endnu intet modtaget. Har skrevet flere gange til dem og først svarede de, men nu hører jeg intet fra dem når jeg skriver. Er spændt på hvor læ... Ver más
La empresa ha respondido
Elsker hele konceptet. Men appen er ikke så god mere som den har været, kan fx ikke se mine favoritter mere i appen og nogle gange kan jeg ikke trykker eller accepterer visse ting, også kunne det være... Ver más
La empresa ha respondido
⭐⭐⭐⭐⭐ Jeg har været medlem af Goodiebox i flere måneder, og jeg glæder mig oprigtigt til at modtage min boks hver måned. Det er en skøn lille overraskelse fyldt med nøje udvalgte beautyprodukter, s... Ver más
Escrito por la empresa
Goodiebox har som mission at inspirere kvinder verden over til at tage tid til sig selv – helt uden dårlig samvittighed. Vi bryder med den kultur, der får kvinder til konstant at undskylde, og siger: sorry not sorry! 🔥
Med Goodiebox modtager du hver måned en nøje sammensat samling af beauty-produkter, der vil overraske og begejstre dig.
Hver boks er fyldt med ekstraordinære produkter, som du kan opdage, prøve og elske 🌟 Vi præsenterer de nyeste trends og mest populære brands inden for beauty-industrien 💄💋 og sammensætter hver boks med stor kærlighed, omhu og opmærksomhed.
Vores fantastiske Team Happiness står altid klar til at hjælpe dig med spørgsmål. Den hurtigste måde at kontakte os på er via Chatbotten i appen eller på vores hjemmeside. Du kan også nå os via E-mail, Facebook eller Instagram 💌
Nysgerrig? Læs mere på vores hjemmeside og oplev Goodiebox-universet.
Artillerivej 86, 2300, København S, Dinamarca
Invita a los clientes a opinar
Ha contestado el 100% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 48 horas
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Opdatering: 21.08.2026. Jeg har ændret til 4 stj i stedet for 3 idet der kom skred i sagerne og jeg blev informeret herom løbende og min ordre skulle nu være på vej til mig. Dejligt at Goodiebox teamet tog hånd om tingene og så skriver de nogle søde breve ☺️..dog gør de også OBS på at man altid lige kan chatte med deres AI men jeg er ikke lige fan af robotter endne😉
Jeg bestilte noget fra Goodiebox shoppen, det er stadig ikke på vej til mig selvom det er en uge siden jeg bestilte...øvrige bestillinger kom dog hurtigt

Respuesta de Goodiebox Danmark
Prachtige box, vol heerlijke spullen.
Kijk uit naar de volgende maand.
App is ook heel handig en overzichtelijk.

Respuesta de Goodiebox Danmark
Tak for denne måneds boks der næsten gav mig tårer i øjnene 🤎 Jeg elsker ELSKER når nogen gør sig umage - og det gør I👌🏼

Respuesta de Goodiebox Danmark
Fik god service til at få rettet op på fejlene og venter nu på at modtage de manglende produkter samt ekstra gave for at rette yderligere op ❤️
Jeg bestilte deres box til en kampagne hvor man kunne vælge 2 ekstra produkter ud over opstarts æsken.
Men æsken var en gammel box med fokus på at booste gløden i din hud i starten af sommeren med sol faktor til ferien etc men jeg fik først denne box i august så ferien var overstået… og jeg køber jo ikke produkter der skal stå og fylde i skabet mens det venter på at det bliver sommer igen.
Og mine gratis produkter fik jeg aldrig…
Jeg har prøvet at kontakte deres kundeservice men kan kun komme til en chat der ikke kommer med svar.
Og til trods for at man ifølge deres side kan afbestille uden binding så er der intet kontakt info at finde…
Super useriøs virksomhed

Respuesta de Goodiebox Danmark
Gode og solide æsker som kan bruges til mange ting. Gode produkter, som jeg køber i flere omgange . Et mega hit

Respuesta de Goodiebox Danmark
Jeg elsker at få Goodiebox hjemme
Det er behagelig at bruge dem alle, føler mig mere frisk på huden. Glæde mig til næste Goodiebox

Respuesta de Goodiebox Danmark
Lækre gode produkter - hvor det hele er brugbart. Det er bæredygtigt.
Fungerer smart med unbox med QR kode.

Respuesta de Goodiebox Danmark
Det er fedt at prøve nye produkter, og så er det billigt, -men ærgerligt, når samme produkter kommer flere gange indenfor få måneder.

Respuesta de Goodiebox Danmark
Rigtig god service jeg har bare afmeldt mig fordi man skifter hvem der levere pakker, jeg kunne hente min goodibox i min brugs i byen 0,8km væk men nu skal jeg hente den ca 6 km væk fordi man skiftede postbud uden egentlig at fortælle det i en email selvom jeg kan modtage mange emails med tips.

Respuesta de Goodiebox Danmark
Jeg er okay tilfreds med produkterne, selvom der er er gentagelser. Men de er blevet så svære at komme i kontakt med, siden de udskiftede personale med en håbløs chatbot. Jeg har nu sendt en mail til kundeservice d.29/7 og har stadig ikke hørt tilbage her d. 9. August, trods jeg har sendt en rykker. Det er ikke ok og jeg opsiger.

Respuesta de Goodiebox Danmark
Jeg bestilte boxen til min adresse. Den blev leveret til en gammel adresse og nu har jeg ikke hørt mere.

Respuesta de Goodiebox Danmark
Det er rigtig gode produkter i august boksen

Respuesta de Goodiebox Danmark
Produkterne svarer til beskrivelsen, æsken er stilfuld og meget smuk, leveringen var til tiden og uden problemer. En vidunderlig oplevelse! Jeg glæder mig til den næste mystery box🤩