Syns bare det er lækkert med lidt lækre overraskelser i sådan en fin kasse éngang om måneden 🥰 Virkelig lækre produkter 💜

La empresa ha respondido
Jeg er meget ked af ændring af levering til Postnord, med DAO kunne jeg om morgenen hente min pakke på dørmåtten. Nu skal jeg til pakke shoppen, jeg prøvede at ændre i Postnord appen til at de måtte... Ver más
La empresa ha respondido
Jeg bestilte en mors dags gave. Jeg valgte selv de produkter der skulle i, hvilket jeg synes var super. Jeg bestilte levering til min mors adresse og den kom hurtigt frem. Kun havde det været bedre,... Ver más
La empresa ha respondido
Et produkt var gået i stykker i fragten og smurt ud over de øvrige produkter. Jeg har henvendt mig til firmaet for at blive kompenseret, men hører intet tilbage. Man kan ikke komme i kontakt med dem.... Ver más
Escrito por la empresa
Goodiebox har som mission at inspirere kvinder verden over til at tage tid til sig selv – helt uden dårlig samvittighed. Vi bryder med den kultur, der får kvinder til konstant at undskylde, og siger: sorry not sorry! 🔥
Med Goodiebox modtager du hver måned en nøje sammensat samling af beauty-produkter, der vil overraske og begejstre dig.
Hver boks er fyldt med ekstraordinære produkter, som du kan opdage, prøve og elske 🌟 Vi præsenterer de nyeste trends og mest populære brands inden for beauty-industrien 💄💋 og sammensætter hver boks med stor kærlighed, omhu og opmærksomhed.
Vores fantastiske Team Happiness står altid klar til at hjælpe dig med spørgsmål. Den hurtigste måde at kontakte os på er via Chatbotten i appen eller på vores hjemmeside. Du kan også nå os via E-mail, Facebook eller Instagram 💌
Nysgerrig? Læs mere på vores hjemmeside og oplev Goodiebox-universet.
Artillerivej 86, 2300, København S, Dinamarca
Invita a los clientes a opinar
Ha contestado el 98% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 1 semana
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Respuesta de Goodiebox Danmark
En fantastisk oplevelse og overraskelse hver gang uanset min alder. Jeg er vild med konceptet og prisen.

Respuesta de Goodiebox Danmark
Jeg fik ikke nogen gave for at få en kunde til som lovet,
Og selv jeg har skrevet til dem i appen hører jeg ikke noget

Respuesta de Goodiebox Danmark
Som nybagt mor, som trængte til lidt selvforkælelse er goodieboks en god mulighed. Lækre produkter 🥰☀️

Respuesta de Goodiebox Danmark
Det er fantastiske produkter til fantastiske priser. Jeg er super tilfreds

Respuesta de Goodiebox Danmark
Holder pause ind imellem, for at prøve andre bokse, men vender straks tilbage til goodiebox.
Klart bedste og mest alsidig beautyboks på markedet

Respuesta de Goodiebox Danmark
Dejligt med lidt selv forkælelse og så til gode priser og gode og velduftende produkter

Respuesta de Goodiebox Danmark
Rigtig lækre produkter. Det er dejligt at få prøvet lidt forskellige produkter til en billig pris.

Respuesta de Goodiebox Danmark
Dejligt at prøve nye produkter og blive inspireret til makeup.

Respuesta de Goodiebox Danmark
Har stadig “kun” modtaget min første boks, men er fuldt ud tilfreds allerede, dejlig forskellige produkter, stor fan.

Respuesta de Goodiebox Danmark
Lækker boks med spændende brugbare ting lækkert med selvforkælelse

Respuesta de Goodiebox Danmark
Más información sobre otros tipos de reseñas.