Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fantastisk oplevelse fra start til slut. Super service, virkelig høj kvalitet på sofaen og meget hurtig levering. Vi forventede 14–21 dages levering, men sofaen kom allerede 6 dage efter bestilling. E... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Endnu engang har By Hornsleth ydet en fremragende service. Meget hurtig levering og en virkelig fin biopejs. Bundpladen havde en lille rids, men Carsten har prompte og uden diskussion bestilt en ny... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Har aldrig fået en bedre service! Carsten gik virkelig above and beyond! Og så har vi desuden fået det smukkeste vitrineskab. Jeg har søgt længe, og har ikke fundet andre skabe af lignende kvalitet. K... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Har købt det smukkeste vitrineskab hos By Hornsleth - hvor der har været lang leveringstid, da det skulle fragtes helt fra Vietnam. Undervejs i kontakten er jeg hele tiden blevet mødt med venlighed og... Ver más

Información sobre la empresa

1. Diseñador de interiores

Información proporcionada por diversas fuentes externas

by Hornsleth blev stiftet på baggrund af vores store passion for interiør til boligen. Vores passion startede mange år tilbage og har altid været en stor del af vores liv, som vi altid har vidst, vi ville mere med end blot at dyrke det hobbyplan. Vi har altid ønsket at kunne dele vores passion for interiør til hjemmet og haven med andre, hvorfor vi startede by Hornsleth, hvor vores kunder kan købe alle de produkter, vi brænder så meget for. Med by Hornsleth sørger vi i dag for, at vores kunder får mulighed for at indrette sig i en nordiske stil med vores brede udvalg af interiør, da især skandinavisk indretning står os meget nært.

Información de contacto

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Virkelig god service

Virkelig god service, opfølgning på ordren og hvornår den blev afsendt, følte mig i trygge hænder fra start til slut, kan varmt anbefale By Hornslet.

14 de septiembre de 2021
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Ualmindeligt ringe kundeservice ved salg

Jeg bestilte i april et bambusbord. Der blev oplyst levering medio maj. Jeg har intet hørt siden. Mails besvares ikke, og man kan ikke komme igennem på telefon. Virker som enten et fupfirma, alt for få medarbejdere og/eller ingen styr på logistik.

1 de junio de 2021
Logotipo de by Hornsleth

Respuesta de by Hornsleth

Vi er kede af, at du har haft en dårlig oplevelse i forbindelse med dit køb. Forstår ikke, at du ikke har kunne komme igennem på telefonen, da denne er åben alle hverdage mellem 9-15. Vi bestræber os på, altid at informere om forventet leveringstid samt eventuelle ændringer i forbindelse hermed. Særligt i denne tid, hvor der generelt er store udfordringer med at få varer til Danmark grundet udfordringer i den globale shippingindustri. Derfor er det selvfølgelig meget beklagelig, at du ikke er blevet informeret.

Carsten fra by Hornsleth

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Så lækker en sofa jeg har købt mig

Så lækker en sofa jeg har købt mig, der var lidt med beslagende, men det blev løst på den bedste måde overhovedet, jeg er så tilfreds med den behandling og hjælp jeg har modtaget fra By Hornslet
Ville helt sikkert anbefale dem til andre

14 de mayo de 2021

Virkelig god service

Virkelig god service! Jeg har bestilt to møbler, og begge gange blev jeg ringet personligt op med information om min ordre. Nr. 2 møbel blev endda leveret til døren 5 måneder før forventet levering. De har mine bedste anbefalinger :)

26 de marzo de 2021
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Eminent god service og lækre produkter

Eminent god service og altid lynhurtig respons på mails.
Vi bestilte en sofa tilbage i november, men med ønske om først at få den leveret 1. Februar.
Det var intet problem. Sofaen blev leveret den ønskede dag og den levede fuldt op til forventningerne.

Så en kæmpe anbefaling herfra 👍

12 de febrero de 2021

Fantastisk kundeservice

Havde købt 2 flagermusstole i læder. De ankom, og det ene lædersæde var gået i stykke. De svarede prompte på min mail, og sendte en ny med det samme.

Fantastisk kundeservice, gode priser og spændende møbler.

10 de febrero de 2021

Fantastisk KUNDESERVICE

Fantastisk KUNDESERVICE
Modtog d. 19/12-20 en lampe som desværre havde en revne.
Skrev og vedhæftede billeder. D. 21/12-20 ringede Carsten og beklagede.
Samtidig informerede han om at en ny lampe var bestilt, men først kunne sendes efter nytår.
Den defekte kunne jeg bare beholde. Ingen bøvl med retur
Og ganske rigtig d. 6/1-21 blev en ny lampe leveret.
Det er ikke sidste gang jeg handler hos BY HORNSLETH

28 de enero de 2021
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Vi vil gerne give By Hornsleth (og Le Feu) vores bedste anbefalinger.
Da der opstod et problem med vores SKY pejs hvid (Misfarvning) og sendt en mail til By Hornsleth var der svar samme aften fra både dem og Le Feu.
Der var ingen snak, pejsen blev byttet til vores fulde tilfredshed. Virkelig god og behagelig service :)

26 de enero de 2021
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Dårlig kundeservice

Jeg har lige oplevet utrolig dårlig kundeservice af Carsten, hvor jeg hånligt blev beskyldt for at springe over i køen, fordi jeg tillod mig at ringe i stedet for at vente på svar pr. mail.
Min henvendelse drejede sig om besøg af showroom dagen efter, og idet svartid pr. mail er 4-8 dage, ringede jeg istedet.
Men i en åbenbart meget travl tid for Carsten, havde han dårligt tid til at høre mit spørgsmål, men jeg fik allernådigst lov til at stille det, hvis jeg gjorde det hurtigt og selvfølgelig med anklagen om at snyde mig foran i køen.
Jeg er målløs over den nedgørende tone fra Carstens side, som var helt uberettiget og unødvendig. Naturligvis har jeg ikke lyst til at lægge en eneste krone i den forretning.

22 de enero de 2021

Vanvittig god oplevelse

-Vanvittig god oplevelse, som sjældent set.
-Svarer på mail indenfor ingen tid.
-Levering super hurtigt.
-Hele oplevelsen virker ekstremt professionelt...

2 de diciembre de 2020
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Best service and quality of products

Best service and quality of products, excellent customer service. I bought two tables (one office desk for my home office and one little console table), both excellent quality and very fast delivery.

2 de noviembre de 2020

Sikke en service

Vi har handlet stuemøbler - sofaer, lænestol samt vitrineskab hos Carsten. Hele vejen igennem har Carsten udvist fantastisk kundeservice og nærvær i processen. Vi havde brug for en lidt længere leveringstid, hvilket intet problem var. Da vi nærmede os tiden for levering, havde vi behov for endnu en udsættelse. Igen viste Carsten stor fleksibilitet, og beholdt vores møbler på hans lager. Da vi så ringede og meldte klar gik der et par dage, og møbler stod i stuen. Vi har haft lidt udfordringer med et af benene. Igen stor handlekraft fra Carstens side, der sikrer dialog med leverandør og fremskaffelse af nyt ben. Kvaliteten af møblerne er i top. Vi handler gerne igen med Carsten og anbefaler ham også gerne til andre. Tak for handlen :)

30 de octubre de 2020

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.