2 lampjes besteld,een grote tegenvaller,en nu alle moeite doen om geld terug te krijgen!! Niet reageren op e-mail,maar wil geld terug,wat een grote tegenvaller is dit,echt niks bestellen daar!!
Het product ziet er heel leuk uit en veel keuze welke dieren er te kiezen zijn .zeker aan te bevelen leuk cadeautje . Het was niet direct duidelijk hoe lang de levering zou duren .Dat bleek pas toe... Ver más
Voor de hondkussen( 5 sterren ) een mooie goed product de hond slaap er graag in bij vorige hondenkussen sliep hij weinig , en had meer jeuk ervan nu niet meer. Maar de verpakking ( 2 ster) was in... Ver más
Inderdaad oplichting. Komt totaal niet overeen met hetgeen op de website werd getoond. Daarbij staat op de website het retour reglement. Kosteloos retour sturen binnen 14 dagen. Neemt de retour niet a... Ver más
No consta que haya invitado a opinar recientemente
Ha contestado el 4% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 2 semanas
La gente también ha visto

Geen bestelling ontvangen
Geen bestelling ontvangen. Gezegd dat het bezorgd is bij de buren, die hebben niets ontvangen en ze geven me geen geld terug. Een grote oplichtings website. Sturen me door naar de post.nl of dhl en die weten van niks.

Fast delivery good lamps
Fast delivery. The lamps work very well. Easy ro recharge with the cable. Nice colors

Zonnehoed besteld
Zonnehoed besteld. Zag er met contact adres betrouwbaar uit. "Vandaag besteld, morgen verzonden".
Na bestelling bezorgtijd: tussen 5 en 12 dagen. Nou dan weet je het al. Een dropshipper.
Bestelling direct geannuleerd. Ik kreeg een suf: "kan niet" mailtje terug.
Uiteindelijk aangifte gedaan. Pas na dit te hebben bevestigd bij Bylevin, wilden ze ineens wel heel snel bedrag terug boeken en dat ik aangifte introk.
Kortom onbetrouwbaar. Niet kopen.
Ter informatie, product is ook nooit aangekomen.
Pas op
Pas op! Oplichters. Veel geld betaald en het bleek uiteindelijk een chinees prul te zijn. Als je het wilt retourneren blijk je zelf de dure retour naar china te moeten betalen.
No wifi camera besteld
No wifi camera besteld. Na 2 weken ontvangen. Werkt niet. Alleen haperend met wifi. Niet eens met sim kaart. 100%geld terug ontvang je niet. Terugsturen is naar China. Op eigen kosten. Oplichters zijn het.
Bestel niks van de site!
Pure oplichting
Na 12 dagen de door mij bestelde luxe plaids ontvangen in een beschadigd pakket dat duidelijk uit China afkomstig is en qua formaat niet eens 1 luxe plaid kan bevatten. Aangifte gedaan en bij de creditcard maatschappij een verzoek tot het terughalen van de betaling. Hopelijk stopt op deze manier deze malafide handel. In ieder geval, niets bestellen want het is echt oplichting!
goed gedaan!
ik had wat besteld maar mijn verkeerde…
ik had wat besteld maar mijn verkeerde huis nr vermeld. daar naar toe gegaan die mw heeft het direct mee terug gegeven want was niet van haar. ik ben daar geweest. sturen ze foto.s dat het wel in ontvangst is genomen. heb tig keer gemaild maar pakket is zoek en was een kadoo. dus slechte service sorry. maar is gewoon zo.
Bestelling geannuleerd
Bestelling geannuleerd. Vervolgens aankoopbedrag betwist en via credit maatschappij teruggevraagd. Procedure verliep ordentelijk en binnen 3 dagen stond aankoopbedrag weer keurig op de rekening..
Shop app is niet fijn
Ik had een lamp besteld maar het was onduidelijk wanneer de lamp bezorgd werd. Met een vreemde app, shop app, kon ik de bestelling volgen maar de app is een rare app. Mijn telefoon gaf aan dat deze app niet betrouwbaar is en ik heb de shop-app direct weer verwijderd.
Ik dacht dat ik bij een fout bedrijf had gekocht, maar toen ik een mail stuurde in het Nederlands naar By Levin kreeg ik snel een vriendelijk bericht terug dat mijn lamp binnen 2 dagen bezorgd wordt. Echt top dat jullie zo snel reageren! Mijn zorgen waren onterecht maar de shop-app is een slechte app en geeft geen juiste informatie.
Oplichters !!!
Oplichters !!!! Pas op...kopen alles bij aliexpress en verkopen het 40/50 euro duurder. Terug sturen van produkten is niet mogelijk...zijn niet thuis als je ze nodig hebt...bellen heeft geen zin,want ze nemen niet op !!!! PAS OP OPLICHTERS
Quick deliverance,and service
Lamp besteld by levin
Lamp besteld by levin. Komt gewoon niet binnen. Je wordt aan het lijntje gehouden via de mail. Ik heb geld terug gevraagd, maar dan reageert Sem niet meer. Oplichters!
Sem is de afzender van dit bedrijf, ik denk dat hij niet bestaat. Hier nooit bestellen.
Schone schijn
Site ziet er gelikt uit.
Maar producten zijn allemaal dropship.
30 april besteld met gedachte dat je gewoon besteld bij nederlands bedrijf en dat je met moederdag (10 mei) je spullentjes binnen heb. Maar achteraf kom je erachter dat alles uit China komt, goedkoper had gekund en dat er lange levertijd opzit.
Producten moet nog binnenkomen…
Aan alle kanten slecht en onbetrouwbaar
Pakket werd volledig verfrommeld door de brievenbus bezorgd en zat ook nog eens slecht verpakt. De kwaliteit viel daardoor meteen tegen. Daarnaast vragen ze echt veel te veel geld voor hun producten, iets wat ik helaas pas later zag. Ook zijn ze totaal niet duidelijk over het feit dat de verzending uit China komt en daardoor erg lang duurt.
Nu wil ik het retourneren en proberen ze me eerst met korting over te halen om het toch te houden, terwijl ik nog steeds geen duidelijke reactie heb gekregen over hoe ik het überhaupt kan terugsturen.
Al met al erg ontevreden over zowel de service als het product.
late op China bedrijf met nederland adres..!
ik ben weer ingetrapt.
Bedrijfsadres: Bredaseweg 30b, 4702 KT, Roosendaal, Noord-Brabant, Nederland
je zal denken Nederland..niet dus
je kan mail geef ze geen andword..
en volgen van je paket wazig en weer via andere China bedrijf...
Schaamteloze manier van oplichting
Drop shipping en terugstuur kosten als het artikel je niet bevalt voor rekening klant wat betekent dat terugsturen vaak duurder is dan het artikel zelf. In feite een vorm van oplichting. later boden ze aan 50% terug te storten. Ik heb in maar gebruik van gemaakt al ben ik ervan overtuigd dat het dan nog verdiend wordt
Pas op oplichters niet bestellen bij…
Pas op oplichters niet bestellen bij bylevin.nl
Mijn bestelling niet ontvangen
Bedankt voor uw bericht!
We kunnen aan de hand van de tracking zien dat uw bestelling is overhandigd aan de lokale pakketdienst.
Van hen ontvangt u een e-mail met de exacte leverdatum.
Hopende u voldoende te hebben geïnformeerd.
Sem
Team ByLevin.nl