Jeg synes egentlig, at tingene er fine, men jeg synes virkelig, at 49 kr. for en returlabel er ret voldsomt. Man betaler først fragt ved bestilling og derefter også for at sende varen retur, hvis no... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Jeg havde en rigtig god oplevelse med at handle på hjemmesiden. Bestilte en jakke, som bare passer perfekt, og den ankom meget hurtigt! Kan varmt anbefale at handle her!
Jeg er virkelig positivt overrasket over min oplevelse. Leveringen var utrolig hurtig, og jeg blev faktisk overrasket over, hvor hurtigt mine varer kom frem. Tøjet er endnu bedre, end jeg havde f... Ver más
La empresa ha respondido
Jeg fik et par jeans, hvor jeg ikke synes farven/vasken på buksen, var den rigtige. Jeg ringede ind og Jesper var super sød og åbnede flere jeans op for at finde den rigtige kombination og sendte bill... Ver más
La empresa ha respondido
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Online webshop, med de nyeste mode trends til kvinder og piger.
Información de contacto
Dalgasvej 2, 6800, Varde, Dinamarca
- info@bysofiesoenderby.dk
- bysofiesoenderby.dk
Invita a los clientes a opinar
Ha contestado el 95% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 1 semana
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Virkelig hurtig levering!
Virkelig hurtig levering!
Bestilte 3 varer og inde for et døgn, kunne jeg løbe ned og hente pakken.
Er meget tilfreds, og kan varmt anbefales ❤️

Meget tilfreds
Købte en nederdel.
Den ankom hurtigt og uden problemer.
Nederdelen er super fin og god kvalitet.

God hjemmeside
God hjemmeside, hurtig levering og god kundeservice. Klar anbefaling herfra.

Fik hurtigt min pakke
Fik hurtigt min pakke, desværre var den ikke hvad jeg regnede med, og sendte den derfor retur, hvilket også gik rigtig stærkt, de modtog min pakke en fredag, og havde allerede pengene tilbage om tirsdagen.
Det eneste som kunne gøre oplevelsen bedre var at retur ikke koster 49kr

Det går lyn hurtig
Det går lyn hurtig
Og da jeg opdaget jeg havde bestilt forkert str, sendte jeg en mail og de kunne nå at rette det inden den blev sendt, så jeg ikke skulle til at returnere og det kunne de
Perfekt 💪

Respuesta de BySofieSønderby
Leveringen var hurtig og hjemmesiden…
Leveringen var hurtig og hjemmesiden har et flot og troværdigt layout.
Den trøje jeg købte var dog lidt gennemsigtig ift. på billederne, og målene passede heller ikke rigtig i længden.
Men alt i alt en god oplevelse.

Respuesta de BySofieSønderby
Det var en hurtig og god oplevelse at…
Det var en hurtig og god oplevelse at handle med jer.

Respuesta de BySofieSønderby
Jeg kan helt klart kun anbefale andre…
Jeg kan helt klart kun anbefale andre at handle hos jer.
Det er nemt og super hurtig.
Glæder mig til at give det som gave.

Super service og produkter
Billeder og virkelig på tøjet passer 100% hurtig levering og ikke mindst fantastisk kundeservice - jeg er fan og I er hermed et af mine favorit online shops ⭐️🩷

Respuesta de BySofieSønderby
Nem og overskuelig hjemmeside og…
Nem og overskuelig hjemmeside og lynhurtig levering.

La experiencia Trustpilot