Jeg synes egentlig, at tingene er fine, men jeg synes virkelig, at 49 kr. for en returlabel er ret voldsomt. Man betaler først fragt ved bestilling og derefter også for at sende varen retur, hvis no... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Jeg havde en rigtig god oplevelse med at handle på hjemmesiden. Bestilte en jakke, som bare passer perfekt, og den ankom meget hurtigt! Kan varmt anbefale at handle her!
Jeg er virkelig positivt overrasket over min oplevelse. Leveringen var utrolig hurtig, og jeg blev faktisk overrasket over, hvor hurtigt mine varer kom frem. Tøjet er endnu bedre, end jeg havde f... Ver más
La empresa ha respondido
Jeg fik et par jeans, hvor jeg ikke synes farven/vasken på buksen, var den rigtige. Jeg ringede ind og Jesper var super sød og åbnede flere jeans op for at finde den rigtige kombination og sendte bill... Ver más
La empresa ha respondido
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Online webshop, med de nyeste mode trends til kvinder og piger.
Información de contacto
Dalgasvej 2, 6800, Varde, Dinamarca
- info@bysofiesoenderby.dk
- bysofiesoenderby.dk
Invita a los clientes a opinar
Ha contestado el 95% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 1 semana
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Hjemmesidens priser stemmer ikke med tilbud
Jeg fik en reklame om shorts på Instagram fra virksomheden. Af reklamen fremgik shortsene i samtlige farver til 149,-
Da jeg så går ind på hjemmesiden for at købe et par shorts i blå står de imidlertid til 229,-
Jeg kontakter kundeservice som siger, at det kun gælder enkelte farver, hvorefter jeg sender et screenshot af reklamen hvor netop shortsene i blå vises i videoen til 149,- Efterfølgende har de valgt at ignorere mine henvendelser. Dårlig service! Hvis man kommer til at reklamere forkert må man simpelthen stå til ansvar for dette - og det gør BySofieSønderby absolut ikke..

Meget tilfreds med alt
Meget tilfreds med alt fra hjemmeside, produkter og leveringstid. Kan kun anbefale🤩

Respuesta de BySofieSønderby
God service hele vejen igennem
God service hele vejen igennem, og produkter der til fulde lever op til beskrivelse og foto

Rigtig fint
Rigtig fint. Der måtte godt værre mere styr på pasform af tøj og sko især, da jeg købte et par ballarinaer i min normale sko str, men de var to str for store.

Respuesta de BySofieSønderby
Hurtig til at sende ny vare
Hurtig til at sende ny vare, da gls ved en fejl sendte min bestilling retur til afsender

Købte et par hvide ballerina sko
Købte et par hvide ballerina sko
Super bløde og hurtig levering

Respuesta de BySofieSønderby
Super god service og det flotteste tøj…
Super god service og det flotteste tøj og kjoler 😃

Varen kom hurtigt
Varen kom hurtigt, men da det er til gave ,ved jeg ikke noget om hvordan blusen er.

Respuesta de BySofieSønderby
Der er altid hurtig betjening og det…
Der er altid hurtig betjening og det går nemt og gnidningsløst - også hvis der er noget der skal byttes

God hjemmeside,
Rigtig god hjemmeside og god kvalitet. Jeg skulle sende en ting retur, og jeg vidste ikke at en returlabel kostede 50kr?
Det fremgår ikke tydeligt nok at fragt og returnering ikke er en pris.

La experiencia Trustpilot