Hallo ik ben Erica 65 jaar De laatste jaren best wel wat stress Opgebouwd. Na een heel erg bericht werd ik angstig en opgejaagd stress gevoel Ik ben gaan lezen op google want ik had erg last van... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
De Calmind Aura heeft mij tot dusver goed geholpen. Ook mede dankzij de adviezen en professionele begeleiding van Danique om door te zetten met de Aura. Na een stressvolle periode en operatie was ik... Ver más
Helaas zit er geen gebruiksaanwijzing bij en gaat alles via internet of qr code . Niet vriendelijk voor de oudere generatie . Na lezen toelichting nog niet akkoord . In het boekje waarin qr code sta... Ver más
La empresa ha respondido
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Calmind is ontstaan uit een samenwerking van een psycholoog en iemand met een paniekstoornis. Het merk staat voor het verbeteren van de mentale gezondheid van haar klanten. De Calmind 'Aura' is gemaakt voor het optimaliseren van de ademhaling, ter vermindering van klachten als vermoeidheid, piekeren, concentratieproblemen, hoofdpijn, angststoornissen, paniekaanvallen en stress. Daarnaast kan het gebruikt worden om te stoppen met roken.
Información de contacto
Holanda
- info@calmind.eu
- calmind.eu
Invita a los clientes a opinar
Beste aanschaf sinds tijden
Verrassend goed hulpmiddel voor het verminderen van mijn hyperventilatieklachten.
Goed product en fijne ondersteuning
Een heel fijn product, juist omdat het je wat onzekerheid wegneemt over of je wel juist ademt. Je kúnt simpelweg alleen op de juiste manier uitademen door de Aura te gebruiken, doordat die maar een beperkte hoeveelheid lucht doorlaat. Daarnaast ook de support van Danique erg goed!
De Aura helpt mij om controle te…
De Aura helpt mij om controle te krijgen over mijn ademhaling. Ook helpt het mij om sneller in slaap te vallen.
Calmind
Allereerst een mooi product en heel mooi verpakt! Duidelijke informatie hierover en persoonlijke aandacht van de makers.
Flexibel en meedenkend.
Top begeleiding in voortraject
Of de calmind werkt voor ons is nog te vroeg om te beoordelen. Maar het voortraject was zo prettig. Ik had wat vragen en kreeg naast een professioneel antwoord ook een enorm lieve reactie. Ook de mogelijkheid om te chatten over het gebruik en tips echt heel positief. Hopelijk is de werking net zo positief
Adem gaat meteen terug naar oude verkeerde ritme
Ik merk dat het wel lukt om 5 min rustig te ademen en ik voel me daarna ook meer slaperig etc. Maar merk ook dat mijn ademhaling daarna meteen weer naar het oude patroon gaat, van adem vasthouden en de focus op de inademing te leggen. Is dat een kwestie van wennen? Ik zie nog niet hoe 3x 5 min per dag me gaat helpen

Respuesta de Calmind
Het gaf na een paar keer gebruik dat…
Het gaf na een paar keer gebruik dat het al beter was voor mijn ademhaling.
Goede uitleg over product.
Goede uitleg over product.
Heb zelf last van hyperventilatie en heb al heel wat geprobeerd, maar geen baat bij gehad.
Dit product is makkelijk mee te nemen en te gebruiken en de ademhalingsoefeningen doen op dit moment hun werk.
Ben er zelf nog lang niet, maar ik heb tot dit moment geen klachten.
Product werd snel geleverd, geleverd in mooi doosje en zelfs een klein sieradenzakje werd bijgeleverd om product mee te nemen. Zelf heb ik het als ketting mee. Makkelijk en altijd binnen handbereik.
Je krijgt wat jezelf denkt te ontvangen.
Bestelling, levering en gebruik Aura.
Bestelling en levering snel gegaan.
In gebruikname: de aura is klein en handzaam. Intussen een aantal keer gebruikt volgens voorschrift uit het E-boek.
Wat opvalt, na een aantal keer uitademen door de Aura ontstaat condens in de Aura en maakt het uitademen door de Aura gaandeweg zwaarder. Dat betekent dat de volle 5 minuten niet vanzelfsprekend zijn, en ook daardoor afleiden. Wellicht een periode van wennen, maar dit is wel direct een aandachtspunt.
Kort na plaatsing een chatcontact gehad met de psychologe en samen gezocht naar een oplossing en heeft suggesties gedaan om de condensproblemen te verminderen. Ga die nu proberen en was blij met de snelle reactie en hulp. Dank daarvoor.

De Calmind werkt echt!
In het begin was ik, zoals zo vaak, sceptisch over de Calmind. Vanwege paniekaanvallen heb ik al van alles geprobeerd, maar viel uiteindelijk altijd terug in het oude patroon en kreeg weer last van die aanvallen. De Calmind werkt echt! Het is heel simpel te gebruiken en kost nauwelijks tijd. Ik raad iedereen die last heeft van paniekaanvallen of iets dergelijks aan om de Calmind te gaan gebruiken. Alles wordt ook netjes geleverd in een doosje met een extra verpakking voor wanneer je de Calmind wil meenemen ergens naartoe.

Respuesta de Calmind
Bestelling werd de volgende dag al…
Bestelling werd de volgende dag al afgeleverd, netjes verpakt, over de werking kan ik helaas nog niets zeggen ik ben er net mee begonnen .
Mvg Arie D
Aura fijne ervaring
super goede service en mooi product dat me houvast geeft gedurende de dag
De verpakking van de calmind heeft een luxe uitstraling…
De verpakking van de calmind heeft een luxe uitstraling. De calmind kan je dragen als een sieraad.
De klantenservice wil je bij alles bijstaan en meedenken in oplossingen. Goede service.
Mooie kwaliteit
De Aura zit in een stevige verpakking. Als je het doosje van de Aura ziet dan zie je al hoeveel werk hieraan is besteed. De Aura komt hierdoor goed tot zijn recht. Het straalt kwaliteit uit. Er zit een zacht soort leren zakje bij voor onderweg. Ik vind de gravure op de Aura zelf erg mooi. Als je mailt met de klantenservice dan reageren zij erg vlot. Dit vond ik fijn.
Prima
Snelle levering. Product mooi verpakt. Duidelijke handleiding. Goede communicatie
Más información sobre otros tipos de reseñas.