Een occasion lens Fujinon f. 2.4 60 mm macro gekocht in ruil voor een Zeiis Touit f. 2.8 50 mm macro en een statief plus bijbetalen. De ze transactie is prima verlopen. Alle lof voor de medewerker va... Ver más
La empresa ha respondido
Camera Occasion heeft een fysieke winkel in het centrum van Geldermalsen met meer dan genoeg 2e-hands (en ook nieuwe) camera's, lenzen en tassen tegen schappelijke prijzen. Ik zocht een camerar... Ver más
La empresa ha respondido
Op zoek naar een passende verrekijker zijn we in de winkel in Geldermalsen geweest. Een bekwame vriendelijke medewerker nam alle tijd voor ons en hielp de beste uit te kiezen. We hebben ter plaatse ve... Ver más
La empresa ha respondido
Ontzettend goed geholpen door Ruud bij de aanschaf van een verrekijker. Met goede informatie enkele uitgeprobeerd. Ruud gaf me de tijd. Uiteindelijk is het de Swarovski Pure Nl 10x42 geworden met de F... Ver más
La empresa ha respondido
CameraOccasion is een camerawinkel gespecialiseerd in de in- en verkoop van alle grote merken, o.a. Canon, Nikon, Sony, Fujifilm, Leica, Hasselblad, Sigma, Vortex, Zeiss en Swarovski. In onze showroom hebben we altijd meer dan 600 occasions staan. Daarnaast hebben we een ruim aanbod van nieuwe en outletproducten.
Holanda
Ha contestado el 100% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 48 horas
setje pasfoto's laten maken voor ID. Omdat ik rolstoel afhankelijk ben even gebeld, was geen probleem. Pasfoto's gemaakt werden deze niet goedgekeurd door de ambtenaar omdat de hoofdsteun achter het hoofd zichtbaar was. Dit teruggekoppeld naar camera occasion die vervolgens de betreffende ambtenaar opgebeld hebben en de regels uitgelegd. Gevolg was excuus van de ambtenaar dat het verkeerd beoordeeld was. Goede service van camera occasion top service.

Respuesta de Camera Occasion B.V.
Product netjes en snel geleverd

Respuesta de Camera Occasion B.V.
Bij het afrekeken van de Nikom 40 mm macro lens ging er iets mis. De betaling bleef hangen, ook de volgende dag.
Telefonisch contact met René verliep heel soepel en de lens is zonder enige vertraging direct verzonden. Top gedaan René.

Respuesta de Camera Occasion B.V.
Snelle en verzorgde levering.
Goed en snel contact en antwoorden via e-mail.
Er was attentie bijgevoegd.
Prima geregeld,komt betrouwbaar over.

goede communicatie en dienstverlening

Respuesta de Camera Occasion B.V.
Super experience, the customer service was incredibly nice and efficient. The lens arrived well packed, fast and in mint condition :)

Respuesta de Camera Occasion B.V.
Ik heb 2 keer fotografie spullen aan deze winkel verkocht. Altijd snelle en duidelijke communicatie via de mail. Bieden altijd realistisch en meer dan anderen. De service is snel en goed en tijdens het verkoopproces wordt je tussentijds altijd goed op de hoogte gehouden van de vorderingen.

Respuesta de Camera Occasion B.V.
Tot nu toe 2 objectieven gekocht via deze site, prima kwaliteit!

Respuesta de Camera Occasion B.V.
Goede kwaliteit, snelle levering en zorg achteraf.

Respuesta de Camera Occasion B.V.
Product zoals beloofd en snelle verzending.

Respuesta de Camera Occasion B.V.
Mooie Nikon D3s. Ziet er uit als nieuw,ik heb er al veel mooie foto's mee gemaakt en alles op de camera werkt zoals het moet.Bestellen en betaling verloopt ook vlot.De camera werd goed verpakt verzonden (volgende dag al in huis ) en zoals altijd een keurig met de hand geschreven bedankje en een leuk presentje.

Respuesta de Camera Occasion B.V.
Betrouwbare winkel en je kan retourneren mocht het niet bevallen.

Respuesta de Camera Occasion B.V.
Via de outlet een zgan Lumix S5D gekocht.
Komt in de oorspronkelijke verpakking in uitstekende (nieuw)staat. Zelfs de software versie is meest recent. Krijg nog 2 jaar garantie.
Eerste keer dat ik "blind" via internet een camera heb gekocht maar na telefonisch overleg voldoende vertrouwen in een goede aflloop

Respuesta de Camera Occasion B.V.
Lens werd snel verstuurd in voldoende beschermende doos! Tot op heden werkt alles naar behoren zoals op de site vermeld stond. Ben dus tevreden.

Respuesta de Camera Occasion B.V.
Netjes verpakt en klopt met beschrijving.

Respuesta de Camera Occasion B.V.
I bought an open box Sony A7 IV from CameraOccasion and was very satisfied with what I got. There was absolutely 0 damage, and the shutter count was at 5.
Will most likely be looking at their catalogue for lenses and accessories in the future as well

Respuesta de Camera Occasion B.V.
Super winkel, goede prijs en bestelde verrekijker was snel geleverd. Leuk dat er een handgeschreven kaartje bij zat!!!

Respuesta de Camera Occasion B.V.
Afhandeling zeer professioneel en vlugge response voor alles. Correcte prijs aangeboden.
In het kort , dit bedrijf volledig aan te raden.
Met dank voor alles.
Michael Elias

Respuesta de Camera Occasion B.V.
Más información sobre otros tipos de reseñas.