Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Een occasion lens Fujinon f. 2.4 60 mm macro gekocht in ruil voor een Zeiis Touit f. 2.8 50 mm macro en een statief plus bijbetalen. De ze transactie is prima verlopen. Alle lof voor de medewerker va... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Camera Occasion heeft een fysieke winkel in het centrum van Geldermalsen met meer dan genoeg 2e-hands (en ook nieuwe) camera's, lenzen en tassen tegen schappelijke prijzen. Ik zocht een camerar... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Op zoek naar een passende verrekijker zijn we in de winkel in Geldermalsen geweest. Een bekwame vriendelijke medewerker nam alle tijd voor ons en hielp de beste uit te kiezen. We hebben ter plaatse ve... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ontzettend goed geholpen door Ruud bij de aanschaf van een verrekijker. Met goede informatie enkele uitgeprobeerd. Ruud gaf me de tijd. Uiteindelijk is het de Swarovski Pure Nl 10x42 geworden met de F... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda de cámaras
  2. Tienda de binoculares
  3. Tienda de fotografía

Escrito por la empresa

CameraOccasion is een camerawinkel gespecialiseerd in de in- en verkoop van alle grote merken, o.a. Canon, Nikon, Sony, Fujifilm, Leica, Hasselblad, Sigma, Vortex, Zeiss en Swarovski. In onze showroom hebben we altijd meer dan 600 occasions staan. Daarnaast hebben we een ruim aanbod van nieuwe en outletproducten.

Información de contacto

1 estrella

Ha contestado el 100% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 48 horas

Goede Service Snelle Levering

Zaterdag besteld maandag in huis. Mooie Nikon55-200mm 4.0-5.6 G IF ED AF-S DX VR nr.0107 objectief.
Nadat ik hem uitpakte zag ik alleen dat er geen zonnekap bij zat. En ik dacht dat ik die wel op de foto had gezien maar wist het niet zeker. Dus een mail gestuurd en bleek dat misschien toch bij een ander objectief was geweest. Maar ze hadden nog een zonnekap liggen en die krijg ik nu gewoon opgestuurd zonder extra kosten. Dat vind ik nog eens een geweldige service. Bij het pakketje zat ook een kaartje met een persoonlijke boodschap en tips voor instellen van camera. En een pen en notitieblokje

22 de diciembre de 2025

Respuesta de Camera Occasion B.V.

Hartelijk dank voor uw mooie review!
Wat fijn om te lezen dat u blij bent met uw nieuwe Nikon-objectief én met onze service. We vinden het belangrijk dat alles goed geregeld is en het doet ons plezier dat u dit zo hebt ervaren.

We nodigen u graag uit om bij een volgende aankoop of vraag weer bij ons aan te kloppen. Het is altijd leuk om iets persoonlijks mee te geven en u te helpen het meeste uit uw camera te halen.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ken hen van de fysieke winkel waar…

Ken hen van de fysieke winkel waar prima service wordt geleverd. Dan voelt kopen via de webshop heel vertrouwd.

30 de octubre de 2025

Respuesta de Camera Occasion B.V.

Hartelijk dank voor uw vriendelijke woorden!
Fijn om te horen dat onze service in de winkel en via de webshop u zo goed bevallen. Het doet ons altijd plezier om klanten met een vertrouwd gevoel te helpen.

We hopen u graag een volgende keer weer te mogen verwelkomen, zowel online als in de winkel.

Topper!

Een soepele verwerking na online bestelling.
Goed verpakt met een vriendelijke touch. Dankjewel!
De kijker zelf; in een woord, geweldig!

19 de diciembre de 2025

Respuesta de Camera Occasion B.V.

Hartelijk dank voor uw mooie woorden!
Het doet ons veel plezier te lezen dat alles naar wens was en dat u zo blij bent met de kijker. We hopen u bij een volgende gelegenheid weer van dienst te mogen zijn.

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Levering was snel en goed

Levering was snel en goed. Product ook prima.
Er zat iets niet bij, maar dat is ook opgelost.

19 de diciembre de 2025

Respuesta de Camera Occasion B.V.

Hartelijk dank voor uw positieve review meneer Neutelings!
Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen en dat het ontbrekende onderdeel snel is opgelost. We hopen u bij een volgende gelegenheid weer van dienst te mogen zijn.

Prima winkel

Tot nu toe een aankoop gedaan en wat spullen ingeruild. Bij deze transacties kreeg ik goed advies en een leuke en realistische prijs voor mijn spullen. De camera en objectief die ik heb gekocht voldoen uitstekend. Goede en rustige winkel met veel overzicht en ik zou er een volgende keer zeker weer heen gaan.

Respuesta de Camera Occasion B.V.

Hartelijk dank voor uw mooie woorden meneer Visser!
Het doet ons echt plezier om te horen dat u zo tevreden bent met uw aankopen en het advies dat u van ons kreeg.
We vinden het fijn dat u zich bij ons op uw gemak voelt in de winkel.

We hopen u bij een volgende gelegenheid weer te mogen verwelkomen en kijken ernaar uit u dan weer te helpen!

Dik tevreden!

Een paar weken geleden mijn Sony A7 iii gekocht bij Camera Occasion. Goed verpakt, snelle verzending en super nette camera! Kon eigenlijk geen duidelijke gebruikerssporen ontdekken en werkt naar behoren tot nu toe. Aanrader wat mij betreft!

14 de diciembre de 2025

Respuesta de Camera Occasion B.V.

Hartelijk dank voor uw mooie woorden en de tijd die u heeft genomen om uw ervaring te delen Yvonne!
Fijn om te horen dat u zo tevreden bent met uw aankoop en de service die wij bieden.
We kijken ernaar uit u bij een volgende gelegenheid weer van dienst te mogen zijn!

Goede prijs, snelle betaling

Nette prijs ontvangen. Spullen opgestuurd en na ontvangst gelijk betaling ontvangen en mail ter bevestiging.
Top!

10 de diciembre de 2025

Respuesta de Camera Occasion B.V.

Hartelijk dank voor uw positieve review Rob!
Fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen en u tevreden bent over het proces.
We waarderen het vertrouwen dat u in ons heeft gesteld.

Mocht u in de toekomst nog eens iets willen verkopen of vragen hebben, dan bent u altijd van harte welkom bij ons.

Mijn 6e bestelling vanaf 2023

Mijn 6e bestelling vanaf 2023. Bestelling komt altijd op tijd zelfs nu in een drukke december maand. En altijd tevreden over het product..ook nu.

10 de diciembre de 2025

Respuesta de Camera Occasion B.V.

Hartelijk dank voor uw warme woorden en uw vertrouwen in ons, inmiddels al voor de zesde keer!
Het betekent veel voor ons dat u steeds opnieuw voor ons kiest, zeker in een drukke periode zoals december. Fijn om te horen dat alles weer naar tevredenheid is verlopen.

We hopen u bij een volgende gelegenheid opnieuw van dienst te mogen zijn.

Nikon 70-200mm F2.8/E

2e hands lens gekocht met bijna nieuwstaat. Ziet er gewoon splinternieuw uit, was perfect verpakt en technisch 100% in orde !

Respuesta de Camera Occasion B.V.

Hartelijk dank voor uw mooie woorden meneer de Jong!
Wat ontzettend fijn om te lezen dat de lens helemaal naar wens is en dat alles perfect in orde was. Het doet ons echt plezier om te weten dat u zo tevreden bent.

We zouden het leuk vinden u bij een volgende gelegenheid weer te mogen helpen.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Goeie inruil prijzen en snelle…

Goeie inruil prijzen en snelle uitbetaling. Top!

Respuesta de Camera Occasion B.V.

Hartelijk dank voor uw positieve reactie!
Fijn om te horen dat u tevreden bent met onze service.
We hopen u graag weer eens te mogen verwelkomen bij Camera Occasion.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Mijn ervaring met bestellen van een…verrekijker swarovski occasion.

Mijn ervaring met bestellen van een Swarovski verrekijker 'occasion': Volgens het bedrijf bleek mijn gekochte occasion toch licht beschadigd en hebben ze mij een nieuwe verrekijker afgeleverd voor de prijs van de occasion. Hierdoor was ik zeer blij verrast, en verzending en levering supersnel.
Hartelijk dank daarvoor!

5 de diciembre de 2025

Respuesta de Camera Occasion B.V.

Hartelijk dank voor uw mooie woorden.
Het doet ons veel plezier te lezen dat u zo tevreden bent met uw verrekijker én onze service.
Wij kijken ernaar uit u ook een volgende keer weer van dienst te mogen zijn!

Goede prijs/kwaliteit verhouding

5 de diciembre de 2025

Respuesta de Camera Occasion B.V.

Wat leuk om zo’n positieve reactie van u te lezen – daar worden wij helemaal blij van! 😊
We hopen u bij een volgende gelegenheid weer te mogen verwelkomen en u opnieuw van dienst te zijn.

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Goede shop

Goede shop, goede kennis

Respuesta de Camera Occasion B.V.

Hartelijk dank voor uw positieve review.
Fijn om te horen dat u onze winkel en expertise zo waardeert. Daar doen we het voor!
We hopen u in de toekomst graag weer te mogen verwelkomen bij een volgende aankoop of vraag.

Prima occasions op voorraad

Prima occasions op voorraad. Duidelijke foto en duidelijke eerlijke omschrijving. Goed verpakt en met kleine extra's verzonden.

Respuesta de Camera Occasion B.V.

Hartelijk dank voor uw positieve review.
Wat fijn om te horen dat alles naar tevredenheid is verlopen en dat uw bestelling in goede orde is aangekomen.
We waarderen het enorm dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring met ons te delen.

Mocht u in de toekomst weer iets moois zoeken, dan helpen wij u natuurlijk graag opnieuw verder.

Goede aankoop

Goede aankoop
Duidelijke omschrijving en perfect verpakt.
Precies zoals verwacht.
Snel en netjes afgehandeld.

5 de noviembre de 2025

Respuesta de Camera Occasion B.V.

Hartelijk dank voor uw warme woorden. Het doet ons oprecht plezier om te horen dat uw bestelling helemaal naar wens was en zo netjes is aangekomen. We vinden het fijn te weten dat u zich goed geholpen voelde.

U bent altijd van harte welkom als we u in de toekomst nog eens mogen ondersteunen bij een volgende aankoop.

Alles netjes in orde

Alles netjes in orde, bij wat je mag verwachten bij het online kopen van een verrekijker. Zelfs een handgeschreven persoonlijke noot.
De prijs is bijzonder concurrent.

2 de diciembre de 2025

Respuesta de Camera Occasion B.V.

Hartelijk dank voor uw vriendelijke review meneer Dijkstra!
Wat fijn om te horen dat alles naar wens was en dat de persoonlijke noot werd gewaardeerd.
We doen ons best om het online kopen zo prettig mogelijk te maken en het is mooi om terug te krijgen dat dit is gelukt.

U bent altijd van harte welkom voor een volgende aankoop of wanneer u nog vragen heeft.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Snelle reactie op mijn bestelling.

Snelle reactie op mijn bestelling.
Bestelling stond keurig klaar in de winkel de volgende dag. uitgebreid de tijd om de bestelling te bekijken en verdere service.
Vriendelijke medewerkers.

14 de noviembre de 2025

Respuesta de Camera Occasion B.V.

Hartelijk dank voor uw positieve review!
Wat fijn om te horen dat alles naar wens is verlopen en dat u onze service als prettig heeft ervaren.
We waarderen het dat u de moeite heeft genomen dit met ons te delen.

Graag verwelkomen we u een volgende keer opnieuw in onze winkel.

Goede inruilprijs en service

Mijn ervaring met Camera Occasion is heel goed. Zij gaven mij een beduidend hogere inruilwaarde dan andere fotowinkels. Ook over de mate van service en de snelheid van afhandelen ben ik zeer positief!

24 de noviembre de 2025

Respuesta de Camera Occasion B.V.

Hartelijk dank voor uw mooie review meneer Wesselink!
Het doet ons echt goed om te horen dat uw ervaring zo positief was. We vinden het belangrijk dat onze klanten zich gezien en geholpen voelen en het is fijn te merken dat dit bij u zo is overgekomen.

Mocht u in de toekomst weer iets willen inruilen of gewoon even willen sparren over apparatuur, dan bent u altijd van harte welkom. We helpen u graag opnieuw.

Erg snelle levering

Erg snelle levering. Apparatuur in giede en perfecte staat aan gekomen. Heel blij mee zou hier zeker meer kopen. Top geregeld team 👍👌

Respuesta de Camera Occasion B.V.

Wat fijn om te lezen dat alles zo goed is aangekomen en dat u blij bent met uw aankoop!
We doen ons best om alles soepel en netjes te regelen, en het is geweldig om te horen dat dat zo wordt gewaardeerd.
We hopen u bij een volgende gelegenheid weer te mogen verwelkomen in onze winkel.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Wel of geen gebruikte Canon lens kopen

Had mijn twijfels of ik er wel goed aan deed, een gebruikte canon camera lens te kopen. Na overleg via de chat, toch besloten mijn gewenste Canon lens EOS EF 16-35mm f2.8 III te kopen. Snel geleverd en niks te wensen over de kwaliteit. Is gebruikt maar amper iets van te zien
Top een aanrader

13 de noviembre de 2025

Respuesta de Camera Occasion B.V.

Hartelijk dank voor uw mooie woorden meneer Jacobs!
Fijn om te horen dat uw aankoop zo goed is bevallen en dat ons overleg u het laatste zetje kon geven.
We staan altijd voor u klaar en helpen u bij een volgende wens of vraag graag weer verder.

Team Camera Occasion

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.