App'en fungerede ikke under mit ophold, hvilket var til stor frustration. Campanyon har efterfølgende rakt ud til mig omkring problemet, som nu er løst og app'en fungerer som den skal igen. De har giv... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Nydelig sted og vakker hytte... fantastisk utsikt over vannet... fint sted å finne roen etter hverdagens mas. Rikt fugleliv... svaner og ender svømte rolig rundt, ørna tok flere runder over hytta,... Ver más
Jeg har bestilt en overnatning gennem Campanyon….”clamping hos Bakkegaarden” Der har været rigtig god service med alle mine “tvivls” spørgsmål. Så nu glæder jeg mig til at komme afsted og opleve Clam... Ver más
Vi fik et gavekort i bryllupsgave, men nåede ikke at bruge det inden udløb. Magnus hjalp med at forlænge det til ubegrænset og da vi så måtte indse, at vi ikke kunne nå på tur i år heller, hjalp han m... Ver más
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Escape the ordinary with Campanyon ✨ Discover unique stays such as glamping, cabins, treehouses, and other extraordinary stays, all curated for your perfect nature escape. Your adventure awaits – are you ready to find it? 📍
Información de contacto
Gaustadalléen 21, Noruega
- hello@campanyon.com
- campanyon.com
Ha contestado el 66% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 2 semanas
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Elsker de muligheder der er
Elsker de muligheder der er. Alt fungerede som det skulle, bortset fra at jeg fik booket et ophold til samme dag, kl 22 om aftenen og inden jeg selv opdagede det havde jeg booket og betalt🙈 heldigvis var ejeren af stedet hjælpsom og løste mit problem for mig uden omkostninger
God service da jeg skulle rykke datoer
Jeg havde behov for at rykke min booking, og skrev derfor til kundeservice. Her hjalp Magnus med det samme, og det blev fikset inden for en time, hvorefter Magnus sendte mig en mail med en status og bad mig bekræfte, at det hele så rigtigt ud hos mig også. Generelt god kommunikation og venlig service!
Rigtig sød og venlig betjening
Rigtig sød og venlig betjening. God service
Jeg havde et gavekort der var udløbet…
Jeg havde et gavekort der var udløbet for mig(totalt selvforskyldt!), men Magnus fra Campanyon hjalp mig og forlængede mit gavekort, samt mindede mig om at der var ekstra at spare pga CyberMonday. Så jeg endte med at få det maksimale ud af mit ellers udløbet gavekort! 🙏🏼
En meget fin og gennemført oplevelse
Det var et helt fantastisk sted der formår at skabe en luksus uden lige samtidig med det er utrolig hyggeligt. Værtskabet gør man føler sig som gæst fremfor kunde og alle faciliteterne fra spa område til valg af dyner var meget lækre og gennemført. Der er fuldstændig ro og idyl gennnem hele opholdet og meget fin sans for detalje alle steder
Nem og god oplevelse
Nem og god oplevelse! Vi blev nødt til at rykke datoen for vores ophold, forholdvis tæt på datoen. Jeg kontaktede værten direkte, og via 2 mails til Campanyon, hvor de bare skulle se på skrift fra værten, at vi havde en aftale om at flytte datoen, så blev vores ophold rykket, nemt og uden bøvl!
Genial side for oss som vil på…
Genial side for oss som vil på opplevelser litt utom det vanlige
Enkel og oversiktlig booking
Dette var en bra opplevelse rett og slett. Ingenting jeg ville hatt annerledes!
Vi havde glædet os til
Vi havde glædet os til; "ro, sindsro, et fristed og fredfyldt dansk landskab" - desværre blev der udført kloakarbejde rundt om hele grunden, og vi måtte forlade stedet igen. Det er jo hvad der kan ske, og en uopmærksomhed ift. fortsat at udleje huset med den salgstekst, men kontakten bagefter var vi ikke tilfredse med. Det skulle foregå gennem den private ejer (som heldigvis var imødekommende) på trods af, at man lejer gennem Campanyon. Det virker uprofessionelt og så bliver kompensationen på den private udlejers 'nåde'..

Respuesta de Campanyon
Flott og se fullmånen fra senga
Flott og se fullmånen fra senga. Og en fantastisk soloppgang! Alt tilrettelagt så man slapp å bære masse. Kort reisevei for oss var også kjekt, og ikke for langt å gå til igloen i Elgtråkket. Bilen stod trygt parkert på Killingmo gård.
Hilsen Natasha og Karin
I needed to change the dates for our…
I needed to change the dates for our stay, and the process was smooth and very easy.
God service
Rigtig fin service, da vi skulle ændre vores tur til nogle andre datoer og en anden hytte. 🌸
Vores gavekort udløb
Vores gavekort udløb - men campanyon har imidlertid fjernet udløbsdato helt generelt på gavekort, og det var en gnidningsfri proces. Meget tilfreds. Nu kan vi bruge vores gavekort, når det passer os - uden stress!
A magically beautiful space
A magically beautiful space
You feel hidden away from the world (except unfortunately some car noise).
The view is stunning..the lights are brilliant.
Tok kontakt for å utvide…
Tok kontakt for å utvide gavekort-frist. Dette lot seg gjøre uten problem, noe som er supert! Raskt svar på henvendelsen også🙂
Fantastisk sted og faciliteter
Fantastisk sted og faciliteter. Man glemmer tid og sted og kan nyde naturen og nuet.
Flott tretopphytte.
Alt var bra, flott beliggenhet rent og ryddig.
Flyver på en sky.
Den ro jeg får i kroppen på Shellerupgaard,den er guld, alle bør unde sig selv den fornemmelse,jeg blev 20 kilo lettere. Næste gang vil jeg give mig selv mindst 2 overnatninger.
Gode hilsner Ole
Stor forståelse for situationen
I forbindelse med et ophold booket gennem Campanyon var der en udfordring i dialogen med værten. Stedet vi havde valgt levede på ingen måde op til beskrivelsen i den weekend vi var der. Gennem konstruktiv dialog med Campanyon fik vi kompensation for den del af opholdet, som ikke levede op til forventningerne. Værten var i første omgang ikke så fleksibelt stillet. Campanyon trådte til, hvor der var brug for det.
La experiencia Trustpilot
Más información sobre otros tipos de reseñas.