Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Foute datum bij boeking neergezet, maar snel en goed hersteld . Geen extra kosten. Vriendelijk opgepakt door Campaya. Was verrassend dat je met 3 partijen te maken hebt- Belvilla en voor bedlinnen, a... Ver más

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Ik werd vriendelijk te woord gestaan. Doch op een voor ons belangrijke vraag waar de vakantiewoning precies staat binnen het vakantiepark konden of wilden jullie geen antwoord geven. Wij vonden dat be... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Helaas werkt campaya samen met bel villa. Bel villa geeft niet het antwoord op mijn vraag terwijl ik die heel nadrukkelijk stel over de te wachten aankomsttijd in het appartement!! Ook geven ze de v... Ver más

La empresa ha respondido

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Kregen 2 dagen na boeking een annulering wegens dubbel geboekt vakantiehuis. De aanbetaling, via creditcard, na veel mailverkeer terug gekregen op 5 euro na. Communicatie in Nederlands. Is prima m... Ver más

4,0

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

No ha contestado las opiniones negativas

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Het huisje is aan de vernieuwing toe.

Het huisje is aan de vernieuwing toe.
In vergelijking met 5 jaar geleden is niets veranderd en meeste elektrische toestellen zijn kapot.

6 de marzo de 2022

Beste Jouw,

Het spijt ons te zien dat u niet tevreden was over uw verblijf in het huis.

Helaas heeft u pas contact met ons opgenomen nadat u het huis verliet, waardoor we niet de kans kregen om te kijken of we u op een of andere manier konden helpen.

Wij zullen de door u ingevulde gegevens ter inzage geven aan de eigenaar en hebben ook direct contact met u opgenomen.

Mochten we je een andere keer kunnen helpen, dan ben je altijd welkom.

Fijne dag.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Bel villa geeft niet antwoord op de stelde vraag!!

Ook geven ze de vakantie ganger het gevoel dat jezelf direct contact op kan nemen met de verhuurster. Dit blijkt in ons geval niet te kloppen. Want de verhuurster weet nog niks al hebben de bevestiging en verblijfs ticket binnen!!
Campaya heeft hun best gedaan maar als bel villa niet antwoord en als er geantwoord het totaal niet op de vraag wat heb je er dan aan!!

1 de marzo de 2022

Beste Simone,

Het spijt ons te horen dat u nog geen antwoord heeft ontvangen van onze partner Belvilla.

Zoals per e-mail geïnformeerd, adviseerden ze dat u rechtstreeks contact opneemt met de eigenaar over het tijdstip van aankomst.

Als u vragen heeft, kunt u altijd contact met ons opnemen.

Wij wensen u een prettig verblijf.

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Jullie zullen wel goed zijn

Jullie zullen wel goed zijn, maar ik vind het teveel verschillende berichten: jullie, Belvilla en Roompot.

Het is zo voor mij een "onrustige" boeking.
Kreeg ook berichten in het Engels, niet duidelijk genoeg voor mij.

23 de febrero de 2022

Beste Henny,

Onze excuses voor de verwarring.

Wanneer U een vakantiehuis bij ons boekt, ontvangt U van ons een boekingsbevestiging en een gespecificeerde van onze partner, in dit geval Belvilla.

De reden waarom je een derde bevestiging van Roompot ontvangt, is omdat het huis op het vakantiepark is gelegen, waardoor sommige van de genoemde extra diensten ter plaatse moeten worden betaald.

Wij begrijpen dat dit tot verwarring kan leiden, maar dit komt doordat de huurbetaling vooraf moet worden betaald en sommige direct aan het park.

Bij twijfel of verdere vragen, bent U altijd welkom om contact op te nemen met ons.

Alvast een fijne dag en weekend :-)

Ruim aanbod.

Duidelijke site met veel aanbod in allerlei prijsklassen.Makkelijk te boeken en snelle afhandeling via de mail na (aan)betaling.

20 de diciembre de 2021
Valorada con 2 estrellas sobre 5

Stel geen vragen...

afsluiten ging relatief simpel, maar een vraag stellen is lastig. telefonisch een uur over 2 gesprekken in de wacht gestaan vind ik persoonlijk te lang. ook geen email adres waar je de vraag kan stellen. Uiteindelijk via een omweg de vraag gesteld. Ben benieuwd hoe de back-office die vraag gaat verwerken. Gaat dat goed dan komt er een sterretje bij :)

2 de diciembre de 2021

Foute datum boeking

Was verrassend dat je met 3 partijen te maken hebt- Belvilla en voor bedlinnen, aankomst en toeristenbelasting met de Roompot. Dit zou ik op mijn website vermelden.

30 de octubre de 2021

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.