Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Foute datum bij boeking neergezet, maar snel en goed hersteld . Geen extra kosten. Vriendelijk opgepakt door Campaya. Was verrassend dat je met 3 partijen te maken hebt- Belvilla en voor bedlinnen, a... Ver más

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Ik werd vriendelijk te woord gestaan. Doch op een voor ons belangrijke vraag waar de vakantiewoning precies staat binnen het vakantiepark konden of wilden jullie geen antwoord geven. Wij vonden dat be... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Helaas werkt campaya samen met bel villa. Bel villa geeft niet het antwoord op mijn vraag terwijl ik die heel nadrukkelijk stel over de te wachten aankomsttijd in het appartement!! Ook geven ze de v... Ver más

La empresa ha respondido

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Kregen 2 dagen na boeking een annulering wegens dubbel geboekt vakantiehuis. De aanbetaling, via creditcard, na veel mailverkeer terug gekregen op 5 euro na. Communicatie in Nederlands. Is prima m... Ver más

4,0

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

No ha contestado las opiniones negativas

Eenvoudig en snel

Eenvoudig om te betalen en meteen het huurcontrsct toegestuurd gekregen. Hoop dat er een reminder komt voor het betalen van de tweede termijn.

8 de enero de 2026
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Slechte service en smerige villa

Een ontzettend slecht ontvangst en geen schoonmaak in de woning geweest. Bij aankomst was het al smerig. Vervolgens gebeld en zouden er met een half uur zijn. 4 uur gewacht en nog geen schoonmaak. Nogmaals gebeld en ze konden ons helaas niet verder helpen want er was geen schoonmaakploeg aanwezig in het weekend. Maandag nog steeds geen schoonmaak gehad. De sauna doet het niet, het zwembad is koud en ze kunnen ons hierbij niet helpen. Douche kapot en nog veel meer. Hier betaal je dan een godsvermogen voor.. Ronduit schandalig!

14 de diciembre de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Geen warmwater! Nooit meer met Campaya naar Dronningmølle (Mølledalen 3B)

Nooit meer met Campaya naar Dronningmølle (Mølledalen 3B)

Via Campaya huurden we een vakantiebungalow vlakbij het strand van Dronningmølle, een uurtje boven Kopenhagen; een fijn plekje en een prima huisje totdat er aan het einde van de tweede dag geen warm water meer was. Omdat we niet zeker wisten of de boiler misschien leeg was, wachten we met melden tot de volgende ochtend.

Bij het ontbijt op de derde dag meldden wij het probleem bij Campaya. Nadat de medewerker met ons had vastgesteld dat de boiler niet leeg was, werd toegezegd dat er aan een oplossing gewerkt zou worden. Omdat we rond de middag nog niets gehoord hadden, belden we weer. Weer werd gevraagd of de boiler niet leeg was en werd toegezegd dat er aan een oplossing gewerkt zou worden. Ditzelfde gebeurde in de loop van de middag van de derde dag. Toen werd gezegd dat het die dag niet meer zou lukken om een monteur te sturen.

Na veel gemail en gebel werd de boiler pas op de vijfde dag gerepareerd; van de zeven dagen hebben we dus maar drie warm water gehad.

Een verontschuldiging van de eigenaar hebben we niet ontvangen. Naar de financiële gevolgen moesten we vragen. Dat voelt niet goed.
De vervolgens voorgestelde financiële tegemoetkoming staat niet in verhouding tot het niet hebben van warmwater tijdens je vakantie; het is bijna grappig dat gemeld werd dat de gebruikskosten in mindering worden gebracht. De financiële tegemoetkoming hebben we nog niet ontvangen.

We zouden niet gemopperd hebben over de plakkende tafel en de gammele douchekop als de kapotte boiler niet snel en adequaat was opgelost.

Na heel veel fijne vakanties in Denemarken en leuke ervaringen met Denen, voor het eerst een slechte ervaring! Nooit meer met Campaya naar Dronningmølle (Mølledalen 3B); vooral wel weer naar Denemarken.

=====

Aldrig mere Campaya i Dronningmølle (Mølledalen 3B)
Vi lejede et feriehus via Campaya i Dronningmølle – et dejligt sted tæt på stranden. Desværre var opholdet langt fra problemfrit: allerede på dag to var der ikke længere varmt vand. Trods gentagen kontakt med Campaya blev problemet først løst på dag fem. Ud af vores syv dages ferie havde vi altså kun varmt vand i tre dage.
Kommunikationen var langsom og frustrerende: vi skulle forklare det samme flere gange, og først efter gentagne henvendelser blev der tilbudt en økonomisk kompensation – som vi i øvrigt stadig ikke har modtaget. Vi har heller ikke modtaget nogen undskyldning fra ejeren.
Småting som et klistret bord og et ustabilt brusehoved ville vi normalt se igennem fingre med, men kombineret med manglen på varmt vand og den langsomme håndtering var det en skuffende oplevelse.
Efter mange gode ferier i Danmark er dette første gang, vi har haft en dårlig oplevelse. Vi vender helt sikkert tilbage til Danmark – men ikke via Campaya og bestemt ikke til Mølledalen 3B.

17 de agosto de 2025
Opinión espontánea

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.