Spela absolut inte på den här sidan!!
Spela absolut inte på den här sidan! Dom betalar inte ut vinstpengarna. 400kr ville jag ta ut, valde Swish. Jag fick inga pengar, kontaktade kundservice som sa att dom skulle titta på ärendet och återkomma. Dom återkom aldrig så jag kontaktade dom igen. Dom säger igen att dom ska titta på det och återkomma. Den andra gången återkom dom men dom påstår att jag spelade upp mina pengar och därför finns de inga pengar att ta ut. Det är ren lögn. Jag har bett dom skicka bevis på de, dom påstår att dom kan se i historiken att jag gjort de. Dom skulle återkomma sa dom…. Ja tur att de inte handlade om en jättesumma, då hade jag blivit ledsen. Det är så fruktansvärt fult att inte betala ut pengarna man vunnit så jag är så förbannad så vet inte vart jag ska ta vägen. SPELA INTE hos dom. Så länge du inte planerar att spela tills du förlorar allt och vill gynna såna här äckel. För vinner du får du inte pengarna i alla fall. Jag hade ungefär 1000 svordomar i den här texten men tydligen fick man inte posta om man skrev fula ord. Typiskt

Respuesta de campobet.se