2,6

1 estrella

Ha contestado el 100% de las opiniones negativas

Suele tardar más de 1 mes en responder

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Ett ohederligt bolag som så fort jag…

Ett ohederligt bolag som så fort jag vann gjorde det omöjligt att ta ut pengar i hop om att jag skulle spela bort vinsten. Usch! Synd att man inte kan sätta en överkorsad stjärna

Har anmält dem till spelinspektionen, bifogat skärmdumpar och chattar. Råder alla att göra detsamma, tillsammans är vi starka!

8 de febrero de 2026

Bästa kund,
Tack för att du tog dig tid att lämna en recension. Vi ber om ursäkt för att vår plattform inte gav dig den upplevelse du förväntade dig. Vi värdesätter denna feedback eftersom den hjälper oss att förbättra vår användbarhet. Om du behöver hjälp är vårt livechattteam redo att hjälpa dig.
Swiper-teamet

Scam hemsida

Scam hemsida... massa verifieringskrångel och fördröjningar för ett ynka uttag på 5000kr från slots.. inte ens använt välkomstbonus, håll er borta!

31 de diciembre de 2025

Respuesta de Swiper

Vi beklagar att din upplevelse hos oss inte har varit den bästa. Vi strävar alltid efter att erbjuda en smidig och högkvalitativ miljö för alla våra användare, och vi beklagar att vi inte har uppfyllt dina förväntningar den här gången. Vi värdesätter din feedback eftersom den hjälper oss att förbättra vår service.

Vänligen kontakta vårt supportteam på support@swiper.se så att vi kan undersöka ditt ärende och hjälpa dig vidare.

Swiper.se-teamet

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Got bonus, won, but they stole the money

The company gave me a bonus, of 1000 SEK when i deposited 1000 kr, when I won 29000 they took back the winnings.

Reasoning: You weren´t allowed to get the bonus in the first place. But if i lost, would you have sent me back the money? Should be illegal!

9 de octubre de 2025

Hej Artur,

Vi beklagar verkligen att din senaste upplevelse hos oss inte uppfyllde dina förväntningar. Vårt mål är alltid att erbjuda en säker och professionell miljö för alla våra spelare, och vi ber om ursäkt för den besvikelse du kände.

För att vi ska kunna undersöka ditt ärende ytterligare och ge dig bästa möjliga hjälp ber vi dig vänligen att kontakta oss via vår livechatt. Vårt supportteam finns tillgängligt för att lyssna på din feedback och hjälpa dig vidare.

Swiper-teamet

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Betydligt svårare att få bonusrunda…

Betydligt svårare att få bonusrunda jämfört med samma spel på andra casinon och avsevärt sämre utdelning på bonusrunda jämfört med andra casinon.
Rekommenderas inte.

9 de octubre de 2025

Bästa Malvina,
Tack för att du tog dig tid att lämna en recension. Vi ber om ursäkt för att vår plattform inte gav dig den upplevelse du förväntade dig. Vi värdesätter denna feedback eftersom den hjälper oss att bli bättre. Om du behöver hjälp med att navigera på webbplatsen är vår kundsupport redo att hjälpa dig via livechatt.
Swiper

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.