Candy Time Opiniones

TrustScore: 4.5 sobre 5

4,7

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

zeker een aander en zeker zijn geld waard, ik heb een box gekocht verassing van 30euro en sommige items echt zo tof en speciaal voor ons kindjes. Het was een echte ervaring voor hun en wij zulle... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ik ben altijd erg verrast van CandyTime. De manier waarop zij hun klanten behandelen is vandaag in vele andere bedrijven zoek. Ze zijn erg klantvriendelijk en beleefd. Hun prijzen zijn ook meestal go... Ver más

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Ik vond het een super snelle verzending, super leuk dat je vroeg of dat er een zakje takis in mocht, omdat je die anders allemaal zou moeten weggooien. Het is zeker aan te raden maar een tip voor het... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

de ervaring was goed de snoep was ook goed echt heele snelle levering ook en voor maar 10euro is echt veel snoep echt goeie suprize box heel erg bedankt,, ik hoop dan nog eens in de toekomst nog best... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda de chucherías

Escrito por la empresa

Het juiste adres voor al je Amerikaanse snoepgoed! Denk maar aan Reese's, Cheetos, Hershey's, Nerds, Calypso, Fanta, Airheads en nog zoveel meer!

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

Todas las opiniones

7 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Betrouwbaar

Betrouwbaar
Alles gekregen en snel geleverd

12 de abril de 2023

Respuesta de Candy Time

Hartelijk bedankt voor het delen van uw ervaring en feedback met CandyTime!

We zijn blij te horen dat u tevreden bent met uw aankoop en onze service. We kijken uit naar uw volgende aankoop!

Aanrader!

Heel veel keuze en veel lekkernijen!! Alleen vind ik persoonlijk dat de verzendkosten wat lager mogen zijn.. voor de rest was alles top!!

13 de abril de 2023

Respuesta de Candy Time

Hartelijk bedankt voor het achterlaten van uw review! We zijn blij te horen dat u tevreden bent met uw aankoop en onze service.

We begrijpen dat de verzendkosten voor sommige klanten een belangrijke factor kunnen zijn bij het online winkelen. Helaas verdienen we zelf helemaal niets aan de verzendkosten. De verzendkosten die wij hanteren zijn werkelijk wat Bpost aan ons vraagt voor het verzenden van pakjes. Dus in dat opzicht kunnen we daar helaas niets aan doen.

We hopen dat u ons in de toekomst nog eens bezoekt en kijken uit naar uw volgende aankoop.

Nogmaals bedankt voor uw beoordeling en uw steun aan ons bedrijf!

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Mijn review

Goed geprijsd lekker snoep, altijd veel keus en een fijne “chat” waarmee ik iets kan vragen over mijn bestelling

7 de abril de 2023

Beste,

Bedankt voor het delen van uw ervaring met ons bedrijf!

Groetjes en tot snel!
Mvg,

Heel aanspreekbaar

Heel aanspreekbaar, snel antwoord en snel verzonden

31 de marzo de 2023

Beste,

Hartelijk bedankt voor het delen van uw ervaring met CandyTime. We zijn verheugd om te lezen dat u tevreden was van onze service en dienst.

Tot snel!

Vlug geleverd

Vlug geleverd. Perfect wat er gevraagd werd.
Is er toch iets niet aanwezig dan wordt je gecontacteerd!

27 de marzo de 2023

Respuesta de Candy Time

Hartelijk bedankt voor het delen van je ervaring met ons bedrijf! Hopelijk hebben jullie genoten van alle zoetigheden en zien we jullie snel weer terug!

Snelle service.

Snelle service.
Heel vriendelijke koerier.
Gaan we zeker nog bestellen.

15 de marzo de 2023

Respuesta de Candy Time

Hartelijk bedankt om uw mooie ervaring met ons te delen! We zijn verheugd dat alles goed verlopen is.

Tot snel!

Super service

*Snelle verzending
*kreeg en gratis snoepje
*de chips werd verzonden met mini luchtzakjes voor bescherming super

15 de marzo de 2023

Respuesta de Candy Time

Dankjewel voor de mooie review!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Mijn zonen zijn er gek van

Mijn zonen zijn gek van amerikaans snoep via via zijn we op deze site terecht gekomen.en wauw wat een mooie keuze aan snoep is er te verkrijgen.de levering was stipt zoals aangegeven.en we hebben zelf extra cadeautje gekregen 🥳🥳

8 de marzo de 2023

Respuesta de Candy Time

Wat leuk om zo'n mooie en leuke complimenten te lezen! We hopen dat jullie van al het lekkers hebben genoten. Hartelijk bedankt voor het vertrouwen in ons bedrijf en hopelijk tot snel!

Super

Snel ontvangen, alles naar wens en zelfs een klein kadootje😊 ik zal zeker nog bestellen!

27 de febrero de 2023

Respuesta de Candy Time

Bedankt voor de mooie review!

Super!

Ben er blij mee, snelle levering en goed verpakt.

10 de diciembre de 2022

Respuesta de Candy Time

Dankjewel voor je mooie feedback!

Producten

Beste belgische snoep winkel

23 de enero de 2023

Dag Mohamed,

Bedankt voor je mooie feedback en compliment!

Super betrouwbaar

Super betrouwbaar, super lekker snoep, vriendelijke man en cool tiktokpagina.
@candytimebe

9 de enero de 2023

Respuesta de Candy Time

Dankjewel voor de mooie review!

Niet bij thuis langsgeweest

Het snoep zelf is natuurlijk gewoon goed. Hoe het verpakt is ook. Zag er heel veilig enzo uit. Maar toen het bezorgd werd kreeg ik een mail dat er iemand is langsgeweest was maar dat er niemand thuis was en er was wel degelijk iemand thuis. Daarom moeten we het pakketje afhalen in een afhaalpunt wat een beetje irritant was. Maar dat was door Bpost dus is het allemaal ok.

29 de diciembre de 2022

Dag Toos,

Hartelijk bedankt voor jouw feedback en eerlijkheid! We zijn blij dat u van uw snoep hebt kunnen genieten en dat u tevreden was over hoe wij onze bestellingen veilig inpakken. Jammer dat je het pakket moest afhalen in een afhaalpunt. Contacteer ons in de toekomst zeker indien dit nog eens zou voorkomen.

Team CandyTime

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.