3,5

Medio

Vi var så uheldig at få hår i vores…

Vi var så uheldig at få hår i vores pizza🤢 så jeg skriver til dem på Messenger for at gøre opmærksom på det.
Men bliver mødt af en masse spørgsmål istedet for bare en undskyldning,
-billede af kvitteringen(hvem gemmer den??)
-hvornår blev ordren bestilt?
-blev der bestilt gennem telefon, hjemmeside eller i restauranten?
-blev betalt med kort eller kontant?
-blev det leveret, hentede I selv eller var det igennem Just-eat?
-hvad var der præcist i jeres bestilling??
-var der kun en pizza eller var der andre ting med?
-kan du uddybe lidt mere

Det er var virkelig bare spild af tid at skrive til dem😔

20 de enero de 2026

Super gode pizzaer.

Vi bestilte 2 pizzaer i går aftes og de var virkelig gode. Virkelig lækker bund og en supergod smag.
Vi havde lidt problemer med leveringen fordi chaufføren registrerede pizzaerne som afleverede et kvarter før han kom. Det skabte lidt forvirring, fordi vi blev bange for de var afleveret et forkert sted.
Det er selvfølgelig ikke restaurantens skyld. Vi var super tilfredse med maden og vil helt sikkert bestille igen.

12 de enero de 2026

Helt vildt hyggeligt sted

Fantastisk og hyggeligt lille pizzasted. Super dejlig mad med sød og venlig betjening. Spændende menu med mulighed for mini pizzaer så man kan smage flere forskellige slags af de lækre pizzaer.
Hyggeligt lokale og alt rent og pænt😀 Den bedste anbefaling herfra.

21 de diciembre de 2025

¿Es ésta tu empresa?