Información proporcionada por diversas fuentes externas
Growing fruit and vegetables is not always straightforward. Cellmax products help you with this! We have been supplying high-quality plant nutrients since 1996. Our plant nutrients take optimum care of your plants from the beginning to the end. For instance, you can promote explosive root development with our Root Booster or alter the taste of your crop using our Flower Stimulator. Whether you are a professional grower or just starting out, our products give you spectacular results with every crop!
winsumerweg 3, 9959TD, Onderdendam, Holanda
- +310503049217
- info@cellmax.nl
- cellmax.eu
Je n'ai jamais vu une marque d'engrais aussi nul
Je n'ai jamais vu une marque d'engrais aussi nul , des plage de ph pour du sol incompréhensible. 5.8-6.2 ( pour du sol je précise ) carrence et excès facile. Culture depuis 3ans avec plagron jamais eu aucun problème d'excès ni de carrance, il me fallait de l'engrais de croissance rapidement j'ai pris Cellmax mais je vous garantis que c'est la dernière fois le reste de la bouteille a 20€ va finir dans le jardin municipal.
Super hydro nutrients
Cellmax hydro nutrients promote strong growth and harvest, easy to use and dose. Shipping is free and fast. Customer service very helpful with questions.
Good products
Good products, fast and free delivery, good customer service, perfect !
Zeer goede biologische potgrond en…
Zeer goede biologische potgrond en kokosgrond gekocht. Ben er erg blij mee, en mijn planten ook. Aanrader.
Goede service!
Hele goede ervaring gehad met dit bedrijf.
Er ging wat mis tijdens het plaatsen van mijn bestelling waarop ik een e-mail had verstuurd.
De medewerker belde mij direct op en was erg behulpzaam. Het probleem was snel opgelost waarop ik een nieuwe order kon plaatsen. Deze is de dag erna al bezorgd!
Zelfs nog een extraatje gekregen.
Echt top service!
Bedankt!
Groeten,
Chantal.
Ze verkopen goede producten, maar hun service is onbestaande.
@Cellmax Nutrients DPD is het slechtste koerierbedrijf dat er is. Na meer dan tien dagen werden mijn loodzware pakketten in een afhaalpunt gedropt, en zou er sprake zijn van een beschadiging. Elke dag kreeg ik tegenstrijdige info door. Jullie gingen het oplossen, en sedert meer dan een week heb ik niets meer vernomen. Volgens PayPal zijn jullie verantwoordelijk om dit op te lossen, en mij mijn geld terug te storten of een nieuw pakket op te sturen. Nu ben ik verplicht om het Centrum voor de Europese Consument in te lichten. Jullie komen jullie beloftes niet na. En er staat op jullie website aangegeven dat jullie er alles aan doen om jullie klanten bij te staan in geval er iets misloopt. Allemaal leugens!🤬🤬🤬
Fast, good products
Fast shipping, good soil! Cheap delivery to door would recommend