Via Google de AI-modus geraadpleegd waar ik het beste Pickleball en badminton materiaal fysiek kan bekijken en kopen in de buurt van Zoelen. Ik werd verwezen naar CHESPsport in Sport & Event Center B... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Heb door de jaren heen heel fijn met jullie samengewerkt om de vereniging die ik train van spullen te voorzien om onze sport ( badminton) dankzij jullie now how op een voor de vereniging qua prijs... Ver más
La empresa ha respondido
Prima en vakkundig geholpen door Bartjan! Mocht zelfs het racket uitgeproberen in een zaaltje om even te kijken hoe die aanvoelt / slaat dus even overgeslagen helemaal goed! Tevens korting gekreg... Ver más
We asked for input to suggest a suitable badminton racket for the target group of Parkinson's patients. We took the advice and now have very happy players. We also liked the (free) extra grips in diff... Ver más
Información sobre la empresa
- Complejo de bádminton
- Cancha de pádel
- Tienda de vestimenta deportiva
- Tienda de insumos para tenis de mesa
Escrito por la empresa
CHESPsport is gevestigd in het WiPlay Center in Beusichem met padel- , badmintonbanen en indoor battlecart. Als testcentrum, showroom, winkel en kantoor verzorg ik de materialen voor al deze sporten. Gespecialiseerd in badmintonproducten met wereldmerk als Yonex, Babolat, Adidas, Drop Shot en HEAD, nu ook onderweg om specialist te worden in de andere genoemde racketsporten. Plaats gerust uw review!i
Información de contacto
Rijsbosch 3, 4112MB, Beusichem, Holanda
- info@chesp.nl
- chespsport.nl
No consta que haya invitado a opinar recientemente
Kreeg een persoonlijke noot bij de…
Kreeg een persoonlijke noot bij de facturr.

Helemaal blij mee.
Correct en vriendelijk “te woord” gestaan met mijn vragen over een badmintonracket van Yonex. Besteld en de andere dag ontvangen. Diezelfde dag het racket uitgeprobeerd in de sporthal. Heb altijd met Yonex rackets gespeeld, door innovatieve vernieuwingen toch even wennen natuurlijk maar het voelde goed. Ik ben er helemaal blij ermee. Met het racket en met CHESPport!
netjes en snel geleverd
Dag na de bestelling geleverd, netjes verpakt, tevreden
Online bestellen met een persoonlijke touch
Makkelijk om te bestellen, snel verzonden. Leuk om er een persoonlijk woordje bij te krijgen.

Heb een shirtje besteld,
Heb een shirtje besteld,
Betaling de zelfde dag gedaan.
Tot heten geen shirt ondvangen
Belachelijk en o zo niet klant vriendelijk

Ik ben goed geholpen
Ik ben goed geholpen. Mijn aankoop is een racket, wat goed bij mij past. Fijne persoonlijke hulp. Ik heb veel vertrouwen in de producten die ik hier koop!

Respuesta de CHESPsport
Bart-Jan was zeer hulpvaardig en dacht…
Bart-Jan was zeer hulpvaardig en dacht met mij mee. Snelle levering!

Goeie (web)shop voor badmintonners
Goeie (web)shop voor badmintonners. Ook producten voor andere racketsporten. Super geholpen door eigenaar. Vriendelijk en klantgericht.

Snelle en correcte levering
Dit bedrijf levert snel en netjes! Nog een persoonlijke noot op een briefje, heel attent!
badminton schoenen voor june
heb schoenen voor vriendin besteld..helaas niet in haar maat op voorraad...
kreeg direct bericht en alternatief aangeboden..had keuze uit rwee modellen..na keuze werden ze snel opgestuurd..super goeie en snelle service..zonder gedoe!

Respuesta de CHESPsport
Snelle levering binnen afgesproken tijd.
Goede service, eerst kunnen overleggen en goed advies gekregen. Ik raad CHESPsport zeker aan.

Bespanning
Bij het badmintonracket van onze zoon was er een draad gesprongen, na even zoeken bij chespsport uitgekomen om het racket opnieuw te laten spannen.Wij zijn goed geholpen ,het racket is weer netjes gemaakt.
Ook een nieuw racket gekocht, na meerdere rackets uitgeprobeerd te hebben en op basis hiervan advies te hebben gekregen.
Wij zijn tevreden

Snel en goede prijs
Op zoek naar bepaald merk en type badmintonracket kwam ik na enig gegoochel uit bij CHESPsport.
Een vraag van mij werd snel beantwoord. De prijs van het racket was goed, en de verzending ervan uiterst vlot. Zeer aan te bevelen!