Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Nok DKs bedste side for reservedele, utrolig god opbykning der gør det let at søge lige netop på din maskine, samt service nr osv. Lagde en order ca kl 15, og fik udleveret pakken fra fragtmanden... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Havde brug for en pakningsring til en Braun køkkenmaskine som jeg havde købt i Elgiganten. De henviste til nettoparts.dk, hvis hjemmeside mangler billeder på de mere specielle dele, og havde derfor næ... Ver más

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Información sobre la empresa

1. Tienda de componentes y repuestos electrónicos
  2. Proveedor de repuestos de electrodomésticos
  3. Tienda de electrodomésticos
  4. Atención al cliente de electrodomésticos
  5. Proveedor de piezas electrónicas
  6. Tienda de electrónica

Información proporcionada por diversas fuentes externas

Hos CJdele.dk leverer vi reservedele og tilbehør til hvidevarer og små elapparater - endda med prisgaranti. Vi handler direkte ved fabrikkerne, hvilket sikrer dig de bedste priser. Vi er lagerførende med de mest gængse reservedele og hvad vi ikke har på lager bestiller vi gerne hjem til dig.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que solicite reseñas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Højt service niveau.

Bestilte noget der var svær at skaffe, men de var så ihærdige og pressede leverandøren flere gange. Og hver gang gav de os besked om forløbet. Har kun rosende ord om dem.
Højt service niveau og god tilbagemelding.

12 de diciembre de 2021
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Rigtig hurtigt svar på mail

Rigtig hurtigt svar på mail. Jeg spurgte ind til nogle dele de ikke havde og fik hurtigt og meget kompetent hjælp om hvor jeg kunne skaffe dem, selvom butikken måske ikke tjente en krone på det. - De er der 100% for kunderne.

Valgte og købe et komplet set hos CJ dele fremfor at bestille uden for dem, da jeg er imponeret over deres service og kontakt til kunderne. - Så kæmpe ros og anbefaling herfra! 👍🏻😊

11 de septiembre de 2021
Valorada con 4 estrellas sobre 5

First class helpfull service BUT 50% tax?!

First class service, SO helpful finding replacement parts. BUT they insist on charging Danish MVA and this would be on top of Norwegian MVA import charges when the package arrives in Norway, so I was unwilling to order from them. 50% tax is too steep even for scandinavia!

1 de marzo de 2021
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Jeg bestilt nogle varer i rest ordrer…

Jeg bestilt nogle varer i rest ordrer for længe siden.
De skulle have været afsendt igår.
Men har intet hørt om min ordrer.
Hvilket i skriver i jeres mail til mig af jeg vil, hvis der er noget.

Derfor får i 1 stjerne. Og så tror jeg ikke jeg bestiller hos jer igen.

4 de febrero de 2021
Logotipo de CJdele

Respuesta de CJdele

Hej Kristine,

Jeg har kigget ind i din ordre og kan ikke genkende din udlægning af manglende information og vil lige klarlægge forløbet fra vores synspunkt for øvrige brugere.

Du bestilte en række forskellige bageplader med ukendt leveringstid på vores shop den 22. Januar kl. 15.01.
Kl. 15.03 modtager du mail fra vores indkøbsafdeling, at varen er bestilt ved vores leverandør og (forventes) modtaget og afsendt hos os den 4. Februar.

Den 4. Februar modtager vi desværre ikke alle de forskellige plader du har bestilt og udsender en mail samme dag, at alle varerne ikke er modtaget, men at vi evt. kan sende dig de plader vi har modtaget. Vi forklarer, at vi har rykket leverandøren for en forventet levering af de øvrige varer og udsender denne information, så snart vi har den.

Dertil kommunikerer vi altid kun, at vi (forventer) at kunne afsende varen på den pågældende dato, og altså ikke kan love noget.

Jeg beklager, at vi ikke oplever den samme leveringssikkerhed som normalt i denne tid, men vi sørger for at sikre at give al den information omkring forventede leveringstider videre, som vi kan komme i nærheden af.

Jeg håber denne forklaring kan give en bedre forståelse af forløbet fra vores synpunkt.

Dbh
Claus, CJ Dele

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Dårlig oplevelse

Jeg ringede til CJdele, fordi jeg skulle have en reservedel til min blender. Jeg havde talt med andre forhandlere, som sagde, at Kitchenaid blev ved med at udsætte deres levering, så de kunne ikke love, at jeg fik den. CJdele siger til mig, at de naturligvis forventer at få den hjem hurtigt (selvom de efterfølgende indrømmer, at de har haft problemer med leveringer fra KitchenAid). De deklarerer heller ikke på deres hjemmeside, at leveringstiden er ukendt, for det er den i realiteten - for min bestilling er blevet udsat flere gange og nu flere måneder. Jeg giver 1 stjerne for enormt dårlig kommunikation og for ikke at være kommet ind i det nye årtusinde i forhold til, hvad der forventes i forbindelse med et almindeligt salg og styring af leverandør.

Svar til CJdeles svar til bedømmelse:

Hej Claus.

Du forholder dig jo ikke til ovenstående kritik. Jeg synes i første omgang, det er helt ved siden af, at I skriver 2+ dage på varen. Skriv dog, at der er mange forsinkelser, og at hvis man bestiller, kan man forvente, at der muligvis går lang tid, før varen kommer hjem. Jeg havde genovervejet situationen og højst sandsynligt købt en ny blender, hvis I havde været ærlige fra starten. Ligesom alle de andre forhandlere, jeg talte med. Og jeg kan jo ikke tænke andet end, at det er for at holde mig i jeres system, at I fortæller, I naturligvis forventer at få varen hjem hurtigt, når jeg kan forstå, at det nok ikke var jeres reelle forventning.

Jeg anfægter ikke, at I ikke kan gøre noget ved, at jeres varer ikke kommer frem, men det er da mangel på kommunikation og almindelig høflighed, når I ikke på hjemmesiden advarer om flere forsinkelser på åbenbart mange brands. Lad mig minde jer om, at forbrugerne (inkl. mig) ikke retter kritikken mod underleverandøren, når det er jer, der ikke oplyser, at der gentagne gange er forsinkelser og kommunikerer situationen, som den er, FØR man har bestilt varen. Det er altså jeres ansvar. Og dermed vil der komme dårlige anmeldelser, når I, efter min mening, vildleder ved IKKE at kommunikere om generelle forsinkelser.

13 de enero de 2021
Logotipo de CJdele

Respuesta de CJdele

Hej Peter,

Tak for din anmeldelse, som vi naturligvis er kede af.

På hjemmesiden står der for de bestilte varer, at de ikke er på lager og at der er 2+ dages levering, fordi den altså først skal frem fra leverandøren. Herfra kan vi ikke andet end underrette om de forventede leveringstider vi får fra leverandøren - i dette tilfælde KitchenAid. Datoen er så desværre blevet udskudt over flere omgange. Din irritation omkring dette er også vores.

Vores alternativ er at undlade, at udbyde varen på vores shop, men vi oplever mange kunder som gerne vil i kø til at modtage varerne, så snart de er på lager.

Som autoriseret partner for KitchenAid er vi også de første der får leveret varerne, når de kommer frem, så de kan blive sendt ud til kunderne.

At vi har haft lidt udfordringer med leverancerne er ikke kun for KitchenAid, men for mange andre brands. Vi oplever desværre senfølgerne af udtømte lagre og at produktionerne ikke har kørt på fuldt blus under hele Corona-situationen.

Herfra kan vi blot sikre at underrette og holde kunderne opdaterede omkring de nyeste forventede leveringsdatoer, og i den forbindelse tilbyde at annullere sin ordre, hvilket vi også har gjort til dig.

Hvordan tænker du i din situation, at vi kunne have håndteret situationen anderledes?

Hej igen Peter,

Jeg beklager hvis jeg forholdt mig uklart til din kritik.

Vi får daglige leverancer fra vores leverandører, også KitchenAid, så der er ikke tale om generelle forsinkelser, men det sker for enkelte varer. Som autoriseret partner for KitchenAid bliver vi prioriteret ift. leverancer, men det sker også for os, at leverancen af nogle enkelte varer bliver udskudt. Derfor skriver vi 2+ dages leveringstid på vores site, så vi ikke lover for meget, men samtidigt synes at gøre det klart, at der må forventes en ekstra leveringstid.

Kort tid efter bestilling af en vare med 2+ dages leveringstid informerer vi omkring den aktuelt forventede leveringstid for den pågældende vare/bestilling, så du som kunde kan forholde dig hertil og evt. annullere din ordre, hvis det giver anledning til det.

I dit tilfælde informerede vi dig ca. 1 time efter bestillingen.

At datoen fra leverandøren senere udskydes yderligere er som sagt irriterende, men som ansvarlig sælger ud mod dig som forbruger kan vi kun sørge for, under hele forløbet, at holde dig lige så opdateret som vi selv er, og samtidigt give dig mulighed for at annullere din ordre.

Vi har i dit tilfælde ligeledes holdt dig løbende underrettet.

Jeg håber du kan se, at vi forsøger at kommunikere så klart som muligt, og bestemt ikke forsøger at vildlede eller være uærlige.

Men jeg forstår din kritik af, at du hellere havde set, at vi kunne kommunikere leverandørens aktuelt forventede leveringstid direkte på sitet inden bestilling, frem for kort tid efter bestillingen, som vi har valgt at gøre, og det tager vi til efterretning om der kan findes en løsning på.

Jeg håber samtidigt at vi overfor dig på et senere tidspunkt må få lov at vise os bedre end 1 stjerne, hvis du igen skulle få brug for en reservedel.

Hej igen Peter,

Jeg vil blot informere dig og øvrige brugere om, at udviklerne har løst problemet. Webshoppen har nu mulighed for at oplyse omkring den nøjagtigt forventede leveringstid og ikke bare 2+ dage for de varer som ikke er på lager.

Tak for din feedback. :-)

Super hurtigt

Hold da fest - bestilte nemt en ny reservedel, kl 14.30 mandag - tirsdag formiddag var den afleveret i pakkeshop til udlevering !!! Fantastisk

15 de diciembre de 2020
Valorada con 5 estrellas sobre 5

I had an issue with my Blauknecht…

I had an issue with my Blauknecht washing machine. I called them and talked with the service and spare's departments and then after with their online chat. The customer service was extremely good and the people were really helpful!
They adviced me on which spare they thought would solve my issue and they shipped it on the same day! I got the part less than 48h after, installed it and now my washing machine works!
Thanks a lot for the help. Will buy from them again next time I have a problem!

10 de noviembre de 2020
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ikke en finger at sætte her!

Bestilte en snacking kurv til min active fry samten flaske ovnrens fra CJdele en tirsdag eftermiddag, og fik besked allerede onsdag formiddag, om at min pakke var ankommet, på det aftalte leveringssted. Jeg modtog pakken i fin indpakning med massere af bobbleplast, så intet gik i stykker.

Ikke en finger at sætte på services her :-)

18 de abril de 2020

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.