Banner for Claire's Polska

Claire's Polska Opiniones 84

TrustScore: 5 sobre 5

4,9

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Świetna obsługa i przede wszystkim duży wybór kolczyków, przekłuwałam w tym tygodniu uszy w Galerii Wileńskiej ,Pani Oliwia świetnie mi pomogła i doradziła jakie kolczyki będą dla mnie najlepsze , z c... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fajny sklep.ale ...najważniejsze,co przyciąga klienta i do Was wraca to obsługa i tu wielkie podziękowania dla p.Weroniki. Pełen profesjonalizm i kunszt przekłuwania uszu. Dla mnie w skali 1-10 ...1... Ver más

Información sobre la empresa

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Dziś skorzystałam z usługi przebicia…

Dziś skorzystałam z usługi przebicia ucha w Claire's Polska. Usługę wykonała Pani Weronika, wszystko odbyło się sprawnie i w miłej atmosferze :)

21 de marzo de 2026

Anna, dzięki! 💜😊
Pani Weronika robi robotę — super, że było miło i sprawnie ✨💎

„Świetny sklep

„Świetny sklep! Bardzo szeroki asortyment i produkty wysokiej jakości. Na szczególną pochwałę zasługuje personel – pracownicy są niezwykle pomocni, uśmiechnięci i potrafią fachowo doradzić. Z przyjemnością tu wracam!”

20 de marzo de 2026

Lilija, dzięki! 💜✨
Mega miło, że wracasz — tak trzymamy 😄💎

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Miła dziewczyna na Piasecznie doradziła…

Miła dziewczyna na Piasecznie doradziła i pomogła w wyborze kolczyka. Proces przekłucia był wykonany szybko i bezboleśnie. Dostałam instrukcję dotyczącą pielęgnacji po przekłuciu.
Bardzo polecam

Mari, dzięki! 💜😊
Piaseczno ogarnia 😄 super, że było szybko i bez bólu — dbaj o kolczyk i wpadaj znowu ✨💎

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super przyjazna atmosfera kolorowo i…

Super przyjazna atmosfera kolorowo i przyjemnie 🥰 każdy znajdzie coś dla siebie , jest potencjał i sympatyczna obsługa mega pomocna 😍

Paulina, dzięki! 💜🥰
Kolorowo i przyjemnie — dokładnie tak ma być 😄 wpadaj znowu! 💎✨

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Bardzo polecam Panią w galerii…

Bardzo polecam Panią w galerii katowickiej, Pani ma super podejście do klienta i bardzo fajnie doradziła w kwestii przekłucia uszu.
Serdecznie Polacam! :)

Patrycja, dzięki! 💜😊
Katowice pozdrawiają — super, że doradztwo siadło 😄✨
Wpadaj znowu! 💎

Miła obsługa

Miła obsługa. Pomocna i uśmiechnięta.

14 de marzo de 2026

Natalia, dzięki! 💜😊
Cieszymy się — wpadaj do nas znowu ✨💎

Pani Justyna

Pani Justyna, bardzo miła pozytywna Pani. Bardzo polecamy.

7 de marzo de 2026

Pola, dzięki! 💜😊
Pani Justyna przekazuje uśmiech — zapraszamy znowu! ✨💎

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Gorąco polecam sklep clarie’s w…

Gorąco polecam sklep clarie’s w Piasecznie. Przemiła obsługa. I bezbolesne przekłucie. 🩷

7 de marzo de 2026

2 de marzo de 2026

Dominika, dzięki! 💜😊
Taką ekipę lubimy najbardziej — zapraszamy ponownie ✨💎

polecam

Pani Ewelina z salonu w Piasecznie- CH Auchan wykazała bardzo dużą cierpliwością i zrozumieniem przy przekłuwaniu uszu córki. Uśmiechnięta, bardzo miła, motywująca. Bardzo polecam!

28 de febrero de 2026

Magdalena, dziękujemy! 💜😊
Pani Ewelina ma super podejście — cieszymy się, że córka czuła się dobrze ✨💎
Zapraszamy ponownie!

Byłam z córką na przekłucie uszu

Byłam z córką na przekłucie uszu
Pani bardzo miła i pomocna🙂
Jesteśmy bardzo zadowolone 😊

25 de febrero de 2026

Angelika, dzięki! 💜😊
Super, że jesteście zadowolone — zapraszamy ponownie ✨💎

Przekłucie uszu

Kolejny raz skorzystaliśmy z usługi przekłucia uszu. Wróciliśmy ponieważ wiedzieliśmy że obsługa jest na najwyższym poziomie :) Pani Ewelina która nas obsługiwała była bardzo delikatna a przy tym umiała uspokoić spanikowana małą klientkę :) wybór kolczyków duży i każdy znajdzie coś dla siebie.
Salon w Piasecznie najlepszy!!!
Dziękujemy:)

25 de febrero de 2026

Agnieszka, ale to miłe! 💜✨
Pani Ewelina to mistrzyni spokoju 😄 cieszymy się, że wróciliście — Piaseczno pozdrawia! 💎

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Córka miała przekłuwane uszy przez…

Córka miała przekłuwane uszy przez panią Julię. Pani Julia była bardzo profesjonalna i miła. A przekłuwanie uszu było praktycznie bezbolesne.

21 de febrero de 2026

Agnieszka, dziękujemy! 💜😊
Pani Julia przekazuje uśmiech — super, że było bez stresu ✨💎

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Wizyta w celu przekłucia uszu dzieciom.

Pani Julia przekłuła uszy naszym córkom w wieku 7 i 9 lat. Było bardzo miło i przyjemnie. Bardzo się starała, żeby dziewczynki się nie bały i mogły cieszyć się nowymi kolczykami. Potem jeszcze długo nie mogłyśmy zdecydować się na wybór kolczyków, a Pani cierpliwie na nas czekała. Bardzo dziękujemy. Wszystko nam się podobało.

20 de febrero de 2026

Dziękujemy! 💜😊
Pani Julia ma super podejście do dziewczynek — cieszymy się, że to było miłe przeżycie ✨💎
Zapraszamy po kolejne kolczyki! 😄

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Bardzo miła o cierpliwa obsługa

Bardzo miła o cierpliwa obsługa . Pani Ewelina (Auchan Piaseczno ) przecudowna , sympatyczna , kompetentna . Bardzo dziękuję za profesjonalne przekucie uszu i cudowną atmosferę . ❤️

20 de febrero de 2026

Urszula, dziękujemy! 💜✨
Pani Ewelina z Piaseczna to klasa sama w sobie 😄 cieszymy się, że atmosfera była top! 💎

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

Más información sobre el proceso de revisión de Trustpilot.

8 consejos para escribir buenas reseñas.