Banner for Claire's Polska

Claire's Polska Opiniones 84

TrustScore: 5 sobre 5

4,9

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Świetna obsługa i przede wszystkim duży wybór kolczyków, przekłuwałam w tym tygodniu uszy w Galerii Wileńskiej ,Pani Oliwia świetnie mi pomogła i doradziła jakie kolczyki będą dla mnie najlepsze , z c... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fajny sklep.ale ...najważniejsze,co przyciąga klienta i do Was wraca to obsługa i tu wielkie podziękowania dla p.Weroniki. Pełen profesjonalizm i kunszt przekłuwania uszu. Dla mnie w skali 1-10 ...1... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Kolejny raz skorzystaliśmy z usługi przekłucia uszu. Wróciliśmy ponieważ wiedzieliśmy że obsługa jest na najwyższym poziomie :) Pani Ewelina która nas obsługiwała była bardzo delikatna a przy tym um... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Pani Julia przekłuła uszy naszym córkom w wieku 7 i 9 lat. Było bardzo miło i przyjemnie. Bardzo się starała, żeby dziewczynki się nie bały i mogły cieszyć się nowymi kolczykami. Potem jeszcze długo n... Ver más

Información sobre la empresa

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Pomóc przy zgubionym kolczyku

Po zgubieniu kolczyka przez córkę super Pani Ewelina pomogła nam z dobraniem kolczyków i założeniem ich od nowa. Gorąco polecam!

20 de enero de 2026

Małgorzata, dzięki! 💜😊
Pani Ewelina zawsze ratuje sytuację — super, że wszystko się udało ✨💎

Kolczyk wykonany bezboleśnie

Kolczyk wykonany bezboleśnie, pełen profesjonalizm i świetne podejście. Pani Alicja wszystko dokładnie wytłumaczyła. Mega obsługa – polecam z całego serca!

19 de enero de 2026

Agata, dzięki wielkie! 💜✨
Pani Alicja robi magię — cieszymy się, że było bez stresu 😄💎

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Panie które tam pracują wykonują…

Panie które tam pracują wykonują naprawdę świetną robotę .
Dziękuję Wam dziewczyny za dodanie otuchy córce przy przekłuwaniu uszu

17 de enero de 2026

Martyna, dziękujemy! 💜🥹
Ogromne brawa dla dziewczyn — cieszymy się, że mogły dodać córce otuchy ✨💎

Bardzo miła obsługa

Bardzo miła obsługa, przekłuwaliśmy córce uszy, szybko i profesjonalnie

17 de enero de 2026

Małgorzata, dzięki! 💜😊
Super, że wszystko poszło szybko i bez stresu — zapraszamy ponownie ✨💎

Great store

Great store with a wide selection of accessories and jewelry. The staff is very friendly and helpful. I had my ears pierced there and everything was done very professionally and carefully. A great experience overall — highly recommend this Claire’s in Galeria Katowicka!

13 de enero de 2026

Alina, thanks so much! 💜✨
So happy you had a great piercing experience — hope to see you again soon 😍💎

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Przemiłe Panie w salonie Auchan…

Przemiłe Panie w salonie Auchan Piaseczno. Fachowe podejście do dziecka, profesjonalnie wykonana usługa. Będę polecała wszystkim. Oby tak dalej 😁

10 de enero de 2026

Bardzo miło, dziękujemy! 💜😁
Pozdrowienia dla ekipy z Auchan Piaseczno — zapraszamy ponownie ✨💎

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Polecam przekłuwanie uszu w…

Polecam przekłuwanie uszu w Manufakturze w Claire’s,Panie są po prostu niesamowite przesympatyczne i bardzo profesjonalne na pewno wrócę i będę przemiło wspominać 🥰

7 de enero de 2026

8 de enero de 2026

Dzięki! 😄💜
Zapraszamy ponownie ✨💎

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Bardzo miła i profesjonalna obsługa. Córka przekłuwala ucho. Polecam!

7 de enero de 2026

Dzięki Ewelina! 💜😊
Super, że wszystko poszło gładko — zapraszamy ponownie ✨💎

Kocham wszystkie Panie

Kocham wszystkie Panie, Pani Kaja to serce tego sklepu :)))
Jesteście fantastyczne, przekuwanie uszu dziecku to frajda w tym miejscu.
To już trzeci raz :) dziurki piękne, kolczyki leżą jak fabrycznie ;). Polecamy z całym sercem. W asortymencie każdy znajdzie coś dla siebie. Ściskamy Dorotka mamą

2 de enero de 2026

Annaaa 🥹💜
Pani Kaja i cały team przesyłają uściski! ✨

Najlepsze przekłucia

Serdecznie wszystkim polecam przekłucia! Super wyszkolona kadra i miła atmosfera. 🥰💜

29 de diciembre de 2025

Dziękujemy pięknie 💜

Super sklep

Wszystko super, wracam już po kolejny kolczyk, polecam! Fajny wybór produktów, jest w czym przebierać i śliczne kolczyki do uszu i nosa

30 de diciembre de 2025

Mega miło to czytać 💜✨
Wracaj po kolejne – zawsze coś fajnego się znajdzie 😍💎

Claire’s Galeria Krakowska

Robię zakupy w sklepie CLAIRE’S regularnie i jestem bardzo zadowolona. Sklep ma ogromny wybór dodatków – biżuterii, akcesoriów do włosów i drobnych upominków, idealnych zarówno dla dzieci, jak i dorosłych. Panie pracujące w sklepie zawsze są pomocne i miłe, więc zakupy przebiegły szybko i bezproblemowo. Kocham to, że zawsze mają nowe, ciekawe promocje. Zdecydowanie polecam CLAIRE’S każdemu, kto szuka stylowych dodatków w przystępnych cenach.

29 de diciembre de 2025

Ale super, dziękujemy! 💜✨
Mega miło czytać takie opinie — wpadaj dalej, promocje i nowości już czekają 😍💎

Świetna obsługa!!!

Jestem zachwycona wizytą w sklepie Claire’s! Przekłuwanie uszu przebiegło w 100% profesjonalnie, szybko i całkowicie bezstresowo. Obsługa była niesamowicie miła, cierpliwa i troskliwa – wszystko zostało dokładnie wytłumaczone, a ja czułam się naprawdę zaopiekowana od początku do końca. Panie pracujące w sklepie mają świetne podejście do klienta, dbają o komfort i bezpieczeństwo, a sam zabieg był sprawny, higieniczny i praktycznie bezbolesny. Do tego duży wybór kolczyków i jasne instrukcje dotyczące pielęgnacji po przekłuciu.

20 de diciembre de 2025

Respuesta de Claire's Polska

Bardzo dziękujemy za tak piękną opinię 💜
Cieszymy się, że wizyta i piercing były komfortowe i bezstresowe.
Zapraszamy ponownie do Claire’s ✨

Forum Koszalin

W sklepie zrobiłam kolczyk w nosie. Panie bardzo miłe, wszystko poszło szybko i ładnie się zagoiło, polecam!

10 de noviembre de 2025

Profesjonalnie wykonana usługa przekłuwania

18 de diciembre de 2025

Dzięki ❤️

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

Más información sobre el proceso de revisión de Trustpilot.

8 consejos para escribir buenas reseñas.