Świetna obsługa i przede wszystkim duży wybór kolczyków, przekłuwałam w tym tygodniu uszy w Galerii Wileńskiej ,Pani Oliwia świetnie mi pomogła i doradziła jakie kolczyki będą dla mnie najlepsze , z c... Ver más

La empresa ha respondido
Fajny sklep.ale ...najważniejsze,co przyciąga klienta i do Was wraca to obsługa i tu wielkie podziękowania dla p.Weroniki. Pełen profesjonalizm i kunszt przekłuwania uszu. Dla mnie w skali 1-10 ...1... Ver más
La empresa ha respondido
Kolejny raz skorzystaliśmy z usługi przekłucia uszu. Wróciliśmy ponieważ wiedzieliśmy że obsługa jest na najwyższym poziomie :) Pani Ewelina która nas obsługiwała była bardzo delikatna a przy tym um... Ver más
La empresa ha respondido
Pani Julia przekłuła uszy naszym córkom w wieku 7 i 9 lat. Było bardzo miło i przyjemnie. Bardzo się starała, żeby dziewczynki się nie bały i mogły cieszyć się nowymi kolczykami. Potem jeszcze długo n... Ver más
Wiejska 12/3, 00-490, Warszawa, Polonia
Profesjonalne podejście do przekłucia uszu Córki z uśmiechem na twarzy, Córka czuła się bardzo swobodnie przy Pani Patrycji. Wszystko wytłumaczone na spokojnie. Dziękuję polecam z czystym sumieniem - Bydgoszcz

Jestem zachwycona profesjonalizmem p. Dominiki

Respuesta de Claire's Polska
Super atmosfera , profesjonalizm, panie uśmiechnięte, pomocne. Wszystko dokładnie wytłumaczone przed zabiegiem przekuwania nosa :) Świetnie kobietki, polecam gorąco sklep w Piasecznie ! Córka też miała tutaj przekuwane uszy i jesteśmy bardzo zadowolone . Dziękujemy i na pewno wrócimy ❤️

Respuesta de Claire's Polska
Naprawdę bardzo miła i profesjonalna obsługa wszystko wytłumaczyli bardzo szybkie i przyjemne odczucie

Respuesta de Claire's Polska
Przekłuwanie uszu-miło i profesjoanlnie. Piaseczno.

Respuesta de Claire's Polska
Cudowna Pani Dominika profesjonalnie przebija uszy bardzo ciepło podchodzi do klienta polecamy!!!!!

Respuesta de Claire's Polska
Serdecznie polecam przekucie nosa. Pani Ewelina to czarodziejka!
Wszystko odbyło się w przemilej atmosferze, bardzo higienicznie i szybko.
Dziękuję!
Olga

Respuesta de Claire's Polska
Profesjonalne doradztwo, miła obsługa i bezbolesna usługa. Być może do zobaczenia :) Ewa I Hania

Respuesta de Claire's Polska
sklep w Piasecznie bardzo mila troskliwa i profesjonalna obsługa podczas przekłuwania uszu.

Respuesta de Claire's Polska
Było fajnie, nie pierwszy i pewnie nie ostatni 😸😸 (Salon Claire's w Piasecznie)

Respuesta de Claire's Polska
Bardzo miła i profesjonalna usługa przekłucia uszu przez panią Alicję w sklepie w Piasecznie. Pani Alicja jest bardzo miła i ma fajny charakter. Ma bardzo fajne podejście do dzieci.pozdrowienia od Marysi!!!!❤️

Respuesta de Claire's Polska
Pełen profesjonalizm 🤩 dziękuję !

Respuesta de Claire's Polska
Bardzo profesjonalnie i przemiła miła obsługa :)

Respuesta de Claire's Polska
Bardzo polecam, obsługa jest przemiła i zawsze doradzi.

Respuesta de Claire's Polska
Przy okazji zakipów weszłam z córka i odrazu nastąpiło przekłucie uszu. Pani Ewelina była bardzo spokojna przyjemna wszystko tlumaczyla naprawdę polecam ten salon 😃 atmosfera rewelacyjna pani Ewelina i pani Kaja pełna profeska . Pozdrawiamy i napewno wrócimy. Salon centrum Auchan Piaseczno ul.Puławska .

Respuesta de Claire's Polska
Przyszłam przekłuć łącznie 5 dziurek w uszach, obsłużyła mnie z mamą bardzo miła i ogarnięta pani umówiłyśmy z nią datę a w podanej przekłułam uszy bezproblemowo bardzo dziękuję i polecam claire’s Piaseczno

Respuesta de Claire's Polska
Más información sobre otros tipos de reseñas.
Más información sobre el proceso de revisión de Trustpilot.