Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

We hadden een uitstekende begeleidig met het kiezen van de juiste kleur pvc. Daar hebben ze echt alle moeite voor gedaan! De bezorging verliep vlekkeloos en volgens afspraak. We hebben nu een uit... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Click PVC besteld van het merk Montinique. Snel geleverd en netjes contact opgenomen door de bezorger bij levering (wij waren niet thuis, vooraf al doorgegeven). Hebben de vloer nog niet gelegd, m... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda de pisos

Escrito por la empresa

Click-pvc.com is een betrouwbare en veilige webshop en is lid van WebwinkelKeur. Aangesloten bij een geschillencommissie en juridisch gecontroleerd. De service van Click-pvc.com is hoog, wat ook blijkt uit de positieve reviews.

Información de contacto

Ha contestado el 100% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 1 semana

Hele goede service

Hele goede partij
Betrouwbaar netjes geleverd op de afgesproken datum.

1 de mayo de 2026

Respuesta de Click-pvc.com

Bedankt voor je review. Fijn om te horen dat alles netjes en volgens afspraak is geleverd en dat je onze service als goed hebt ervaren.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Snelle levering, goede service en mooie vloer

Ik had op een zaterdag mijn vloer besteld en binnen nog geen week was deze al geleverd. Echt topservice! Wat ik vooral prettig vond, is dat je bij vragen gewoon met een echt persoon emailt in plaats van een AI-robot. Dat maakt het contact een stuk persoonlijker en duidelijker.

De klantenservicemedewerker gaf aan dat ze op dinsdagen en donderdagen bezorgen, en ik kon zelf kiezen welke dag het beste uitkwam. Op de dag van levering ontvang je een track & trace met een tijdsindicatie, je stopnummer en zelfs waar de bezorger zich op dat moment bevindt. Dat vond ik erg handig, want doordat ik ongeveer de zesde stop was, kon ik goed inschatten wanneer ze zouden arriveren.

In het begin was ik eerlijk gezegd een beetje huiverig om bij clickpvc.com te bestellen, omdat het toch om een groot bedrag gaat. Maar achteraf ben ik zeer tevreden. De levering was snel en de vloeren waren in perfecte staat. Ik heb zelf gekozen voor de PVC click tegelvloer van vtwonen by Ambiant – Basic Natural Click SRC. Ik wilde geen houtlook en deze tegel is daar echt perfect voor. De vloer heeft een mooie neutrale uitstraling die goed past bij mijn houten meubels. Als tip: de populaire muurverf Flexa Sandy Beach combineert hier ook heel mooi mee.

Daarnaast had ik de vloer met 20% korting gekocht, wat een flink verschil maakte in prijs vergeleken met andere aanbieders. Ik weet niet hoe vaak ze zulke acties hebben, maar het kan zeker de moeite waard zijn om daarop te wachten als je de vloer niet direct nodig hebt.

Tot slot nog iets om rekening mee te houden: ik woon op de vierde verdieping van een flat (met lift), en de bestelling wordt niet tot aan de voordeur geleverd, maar beneden afgezet. Voor mij was dat geen groot probleem en eigenlijk ook wel begrijpelijk, omdat het bezorgen naar boven veel extra tijd kost. Maar als dit voor jou lastig is, is het goed om hier vooraf rekening mee te houden. Mogelijk bieden ze hier een oplossing voor, bijvoorbeeld tegen een extra vergoeding, maar dat weet ik niet zeker. Ik vond het zelf niet erg en kon dan gelijk mijn gym day skippen hahah!

21 de abril de 2026

Respuesta de Click-pvc.com

Dank je wel voor je uitgebreide review, Amy. Goed om te horen dat alles soepel is verlopen en dat je het contact als prettig en duidelijk hebt ervaren. Dat persoonlijke contact vinden we zelf ook belangrijk.

Mooi dat je blij bent met je vloerkeuze en hoe het uitpakt in je interieur. En ook fijn dat de levering en track & trace zo duidelijk voor je waren.

Dank je ook voor je eerlijke toevoeging over het leveren tot beneden, goed dat je dat benoemt.

Veel plezier met je vloer!

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Ik heb onlangs een PVC vloer besteld…

Update: Inmiddels heeft het bedrijf contact met mij opgenomen en het probleem met de beschadigde stroken opgelost. De afhandeling was uiteindelijk prima en naar tevredenheid. Fijn dat er alsnog is meegedacht.

Ik heb onlangs een PVC vloer besteld bij dit bedrijf. Over de kwaliteit van de vloer zelf ben ik tevreden: het materiaal ziet er goed uit en voldoet aan de verwachtingen.

Helaas was mijn ervaring met de levering en klantenservice minder positief. Van de 8 pakketten die ik ontving, bevatte 1 pakket meerdere beschadigde stroken. Dit kan natuurlijk gebeuren, maar wat mij vooral tegenviel is dat ik hierover twee keer contact heb opgenomen met de klantenservice en tot op heden geen reactie heb gekregen.

Kort samengevat: prima product, maar de service laat te wensen over. Ik hoop dat het bedrijf de klantenservice verbetert, want dat maakt uiteindelijk een groot verschil in de totale ervaring.

17 de marzo de 2026

Respuesta de Click-pvc.com

Hi Kirsten, fijn om te horen dat je tevreden bent over de kwaliteit van de vloer.

Sorry dat je geen reactie hebt ontvangen. We hebben je mail helaas over het hoofd gezien, dat had niet mogen gebeuren. We zorgen ervoor dat je vandaag nog een inhoudelijk antwoord van ons krijgt en dit netjes wordt opgelost.

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Snelle levering, helaas flink wat planken beschadigd geraakt tijdens transport, dit werd goed opgelost door nieuwe planken op te sturen. Via whatsapp en telefonisch goed bereikbaar.

2 de abril de 2026

Respuesta de Click-pvc.com

Bedankt voor je eerlijke review!

Wat vervelend dat er tijdens het transport schade is ontstaan. Fijn dat we dit snel voor je hebben kunnen oplossen door nieuwe planken te sturen.

Topservice!

We hadden een uitstekende begeleidig met het kiezen van de juiste kleur pvc.
Daar hebben ze echt alle moeite voor gedaan!
De bezorging verliep vlekkeloos en volgens afspraak.
We hebben nu een uitstekende kwaliteit voor een scherpe prijs, helemaal naar onze zin. 😃
n.a.v. bovenstaande hebben we onze ervaringen in onze familie- en kennissenkring gedeeld.

3 de abril de 2026

Respuesta de Click-pvc.com

Bedankt voor je mooie review Dick! Fijn om te horen dat je zo goed bent geholpen bij het kiezen van de juiste kleur en dat de bezorging vlekkeloos is verlopen. Geweldig dat je zo tevreden bent over de kwaliteit en prijs. En extra leuk dat je ons aanbeveelt in je familie- en kennissenkring!

Geweldige service.

Na wat problemen met een collega leverancier ter plaatse zijn we uitgeweken naar click-pvc waar ze onmiddellijk bereid waren ons te helpen. Een uurtje later stond onze gewenste vloer klaar in hun opslag en na een kopje koffie werd er keurig geholpen met inladen. Ook onderhandeling over de prijs verliep gunstig en volledig tevreden konden we weer naar Eindhoven.
Complimenten voor de geleverde service van dit bedrijf.

27 de marzo de 2026

Respuesta de Click-pvc.com

Bedankt voor je review Riny! Fijn om te horen dat we je snel hebben kunnen helpen en dat alles naar tevredenheid is verlopen.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Een vloer van uitstekende kwaliteit

Een vloer van uitstekende kwaliteit. Hij is eenvoudig te leggen, heeft een mooie matte afwerking — wat voor mij erg belangrijk is vanwege de ramen op het zuiden — en de levering was snel. Ik vind het belangrijk dat een vloer een natuurlijke uitstraling heeft, en dat heeft deze vloer absoluut

1 de abril de 2026

Respuesta de Click-pvc.com

Fijn om te horen dat je tevreden bent over de kwaliteit, de matte afwerking en de natuurlijke uitstraling van de vloer. Goed ook dat het leggen eenvoudig ging en de levering snel is verlopen. Bedankt voor je review!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Leveringsdatum al bekend bleek door ons eigen fout de order verkeerd te zijn

Wij hadden pvc besteld maar het bleek click pvc te zijn.
De leverdatum en tijd was al bekend. Nog snel telefonisch contact gehad dat het plak pvc moest zijn.
Geen enkel probleem. Ze moesten even checken dat de order niet al in de auto lag, maar ze zouden hun best doen. En het is gelukt.
Contact over en weer ging super snel en was zeer vriendelijk. Ik zou Click pvc.com dan ook zeker bij een ieder aanraden

2 de abril de 2026

Respuesta de Click-pvc.com

Bedankt voor je mooie review Erik! Fijn om te horen dat we de bestelling nog op tijd hebben kunnen aanpassen en dat het contact snel en vriendelijk is verlopen. Mooi dat alles uiteindelijk goed is gekomen, en dankjewel voor je aanbeveling!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Snelle service, kwaliteit, goede communicatie

Snelle service, snelle communicatie over de levering van uit het bedrijf. Goede kwaliteit PVC voldoet volledig aan de verwachtingen. Mijn volgende bestelling is zeker weer bij dit bedrijf.

11 de febrero de 2026

Respuesta de Click-pvc.com

Bedankt voor je mooie review! Fijn om te horen dat je tevreden bent over de service, communicatie en kwaliteit van onze click PVC. Geweldig dat de vloer volledig aan je verwachtingen voldoet en dat je een volgende bestelling weer bij ons wilt plaatsen.

Prima ervaring!

Prima ervaring! Na het bestellen van 3 proefstukjes en een goed advies over de app van de hoeveelheid een keuze gemaakt. Keurige aflevering op de afgesproken dag. Vloer moeten we nog leggen maar hij oogt nu al prachtig.

13 de marzo de 2026

Respuesta de Click-pvc.com

Mooie review, bedankt Harm! Veel succes met het leggen van de vloer, het gaat vast prachtig worden!

Snel geleverd

Snel geleverd, en contact was erg fijn.

19 de febrero de 2026

Respuesta de Click-pvc.com

Fijn om te horen, dankjewel!

Click PVC Montinique

Hebben de vloer nog niet gelegd, maar de aantallen lijken te kloppen. Alle pakken zijn daarnaast uit één batch geleverd, super.

10 de marzo de 2026

Respuesta de Click-pvc.com

Bedankt voor je review Jelmer! Goede keuze en veel succes met het leggen van de vloer. Het gaat mooi worden!

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Prix intéressant

Prix intéressant.
Seul bémol : la date de promotion a été prolongée d'un mois et si j'avais commandé un jour après la date butoir j'aurai eu les mêmes prix MAIS avec un cadeau en PLUS à savour une Enceinte Bluetooth. Malgré mon mail envoyé je n'ai pas eu de geste commercial à un jour près ce qui est dommage!

28 de febrero de 2026

Respuesta de Click-pvc.com

Bedankt voor je review en feedback, Dany. We begrijpen dat dit vervelend is, maar we moeten onze actieperiodes helaas strikt hanteren, omdat we achteraf niet iedereen kunnen compenseren. Je hebt desondanks wel de beste prijs gekregen voor de vloer die je hebt gekozen. We hopen dat je hiermee alsnog tevreden bent!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Eenvoudig besteld, netjes op tijd en kwaliteit!

Eerst staaltjes aangevraagd. Kwamen meteen de volgende werkdag binnen. Bij de staaltje was ik al onder de indruk van de kwaliteit. Direct de vloer besteld en deze werd netjes op de afgesproken dag bezorgd. Ondertussen een deel van de vloer gelegd en het ziet er fantastisch uit!

18 de marzo de 2026

Respuesta de Click-pvc.com

Dat klinkt perfect! Goed dat het zo is verlopen en fijn dat je tevreden bent. Hartelijk dank voor het plaatsen van een review!

Goede kwaliteit en communicatie

PVC vloer besteld en zelf afgehaald. Mooie kwaliteit en makkelijk te leggen.
Verder is de communicatie en behulpzaam zeer goed, evenals de scherpe prijs.
Wij overwegen dan ook zeker om in de toekomst meerdere vertrekken in onze woning te voorzien van een nieuwe pvc vloer van click-pvc.com

18 de marzo de 2026

Respuesta de Click-pvc.com

Marco, mooie review, hartelijk dank! Erg fijn om te horen dat je onze service als positief hebt ervaren. Wij hopen dat iedereen dat op deze manier ervaart. Veel plezier met je nieuwe vloer!

Netjes behandelt

Netjes behandelt. Goed verpakt. Makkelijk gecommuniceerd via whatsapp.

13 de marzo de 2026

Respuesta de Click-pvc.com

Dankjewel voor het plaatsen van deze review! Aangenaam te horen dat het je goed bevalt.

Click-pvc.com

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.