We hadden een uitstekende begeleidig met het kiezen van de juiste kleur pvc. Daar hebben ze echt alle moeite voor gedaan! De bezorging verliep vlekkeloos en volgens afspraak. We hebben nu een uit... Ver más
La empresa ha respondido
Update: Inmiddels heeft het bedrijf contact met mij opgenomen en het probleem met de beschadigde stroken opgelost. De afhandeling was uiteindelijk prima en naar tevredenheid. Fijn dat er alsnog... Ver más
La empresa ha respondido
Na wat problemen met een collega leverancier ter plaatse zijn we uitgeweken naar click-pvc waar ze onmiddellijk bereid waren ons te helpen. Een uurtje later stond onze gewenste vloer klaar in hun ops... Ver más
La empresa ha respondido
Click PVC besteld van het merk Montinique. Snel geleverd en netjes contact opgenomen door de bezorger bij levering (wij waren niet thuis, vooraf al doorgegeven). Hebben de vloer nog niet gelegd, m... Ver más
La empresa ha respondido
Click-pvc.com is een betrouwbare en veilige webshop en is lid van WebwinkelKeur. Aangesloten bij een geschillencommissie en juridisch gecontroleerd. De service van Click-pvc.com is hoog, wat ook blijkt uit de positieve reviews.
Schering 23a, 8281 JW, Genemuiden, Holanda
Ha contestado el 100% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 1 semana
Goede kwaliteit aan een goede prijs. Ik kreeg zelfs extra korting toen ik nog vloer bijbestelde. Zeer tevreden.

Respuesta de Click-pvc.com
Super vriendelijke medewerkers en denken goed mee

Respuesta de Click-pvc.com
Heel mooie korting, levering volgens afspraak en vriendelijke chauffeur

Respuesta de Click-pvc.com
Snelle levering, snelle reacties en belangrijkste zeer mooi prijzen.

Respuesta de Click-pvc.com
Fijn contact, snelle reactie per mail. Ons contactpersoon Sander dacht goed mee. Snelle levering!

Respuesta de Click-pvc.com
We werden goed geholpen met de aanschaf van onze vloer. Contact over de levering was erg prettig. Bij één doos was de punt helaas beschadigd, gelukkig konden we die nog gebruiken voor kantstukjes.

Respuesta de Click-pvc.com
Top! Bestelling vlak voor grote sneeuwval geplaatst. Gezien grote hoeveelheid sneeuw kon er niet direct geleverd geworden, maar goed contact en in overleg is de levering uiteindelijk geleverd op een dag van onze keuze.

Respuesta de Click-pvc.com
Super vloer super snel geleverd

Respuesta de Click-pvc.com
Top service, prettig contact, duidelijke informatie netjes geleverd.
Zeker een aanrader!

Respuesta de Click-pvc.com
Vlot stalen ontvangen. Hele mooie producten!

Respuesta de Click-pvc.com
Ik ben erg tevreden met de levering. Snel geregeld!

Respuesta de Click-pvc.com
Goede service snelle reactie en schitterende vloeren ik heb stalen ontvangen en zou graag een offerte willen voor me vloer

Respuesta de Click-pvc.com
Zeer vriendelijk te woord gestaan en als je apt krijg je heel snel antwoord.
Alles supersnel geleverd.

Respuesta de Click-pvc.com
Goede communicatie, mooie prijs en volgens afspraak geleverd.

Respuesta de Click-pvc.com
Goede service. Snelle levering. Denken graag met je mee. Ik wilde de vloer juist later geleverd hebben in verband met een verbouwing en dat was geen enkel probleem.

Respuesta de Click-pvc.com
2 proefstukjes besteld van een vloer, binnen 3 dagen bezorgd gekregen, erg blij mee en een goede keuze kunnen maken met welke vloer ik wil bestellen.

Respuesta de Click-pvc.com
Zeer klantgericht contact, bij bestelling verzoek gedaan om op gewenste datum te bezorgen onze bestelling. Werd direct bevestigd en bezorging werd met track &trace begeleid, keurig verpakt zending ontvangen. Keurige vloer voor redelijke prijs ziet er goed uit, zijn er erg blij mee.

Respuesta de Click-pvc.com
Ik heb de belakos palazzo 720 besteld en echt heel heel mooi product kwaliteit is ook uitstekend ik be tevreden! Snel geleverd ook

Respuesta de Click-pvc.com
Goede kwaliteit en snelle levering. Na het plaatsen van de bestelling meteen gebeld voor het maken van een afleverdatum.

Respuesta de Click-pvc.com
Más información sobre otros tipos de reseñas.