We hadden een uitstekende begeleidig met het kiezen van de juiste kleur pvc. Daar hebben ze echt alle moeite voor gedaan! De bezorging verliep vlekkeloos en volgens afspraak. We hebben nu een uit... Ver más
La empresa ha respondido
Update: Inmiddels heeft het bedrijf contact met mij opgenomen en het probleem met de beschadigde stroken opgelost. De afhandeling was uiteindelijk prima en naar tevredenheid. Fijn dat er alsnog... Ver más
La empresa ha respondido
Na wat problemen met een collega leverancier ter plaatse zijn we uitgeweken naar click-pvc waar ze onmiddellijk bereid waren ons te helpen. Een uurtje later stond onze gewenste vloer klaar in hun ops... Ver más
La empresa ha respondido
Click PVC besteld van het merk Montinique. Snel geleverd en netjes contact opgenomen door de bezorger bij levering (wij waren niet thuis, vooraf al doorgegeven). Hebben de vloer nog niet gelegd, m... Ver más
La empresa ha respondido
Click-pvc.com is een betrouwbare en veilige webshop en is lid van WebwinkelKeur. Aangesloten bij een geschillencommissie en juridisch gecontroleerd. De service van Click-pvc.com is hoog, wat ook blijkt uit de positieve reviews.
Schering 23a, 8281 JW, Genemuiden, Holanda
Ha contestado el 100% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 1 semana
Een zaak waar je op bouwen kan .
Goede pvc vloer geleverd .
Een bedrijf waar je op kan vertrouwen.
En afspraken nakomt voor de snelle levering.
Super ga zo door M.D

Respuesta de Click-pvc.com
Prima ervaring, Moduleo Layred. Levering ging snel, maar was flink beschadigd. Twee dagen later hup nieuwe gekregen. Vloer ligt er nu netjes in.

Respuesta de Click-pvc.com
We hebben onze vloer tijdens de black friday deals besteld. We hadden de vloer pas in januari nodig en dit werd ook zonder probleem zo ingepland. De levering is netjes zoals afgesproken ook gedaan. En dan nog de super kwaliteit van de vloer. We raden click-pvc.com bij al onze vrienden aan.

Snelle levering en heel net afgeleverd. Tevreden. Goede prijs

Respuesta de Click-pvc.com
We zijn supergoed geholpen door het team van Click-PVC. Door een collectiewissel liep niet alles meteen vlekkeloos, maar dat werd snel, netjes en perfect opgelost. Dat zegt voor ons juist veel over hun service. Wij zijn dan ook ontzettend tevreden en raden iedereen aan om hier zijn vloer te kopen!

Respuesta de Click-pvc.com
3 stuks nette kleurstalen ontvangen.
Ook een app met de vraag en verder advies.
Keuze gaan we binnenkort maken voor een nieuwe vloer

Respuesta de Click-pvc.com
Proefpakket aangevraagd. Keurig bezorgd en nu kijken of de perfecte er tussen zit.

Respuesta de Click-pvc.com
fijne communicatie, duidelijke afspraken, bestelling moet ik nog ontvangen maar ook hopelijk zonder problemen.

Respuesta de Click-pvc.com
Fijn om het product te kunnen zien. Handig om mee te nemen bij uitzoeken nieuwe meubels.

Respuesta de Click-pvc.com
Goede prijs/kwaliteit, medewerkers staan je aandachtig te woord en denken met je mee. Bestelling online gaat supermakkelijk.

Respuesta de Click-pvc.com
Zeer klantvriendelijk,fijne communicatie en levering van stalen super en snel geregeld.

Respuesta de Click-pvc.com
Hele mooie voorbeelden gekregen wat een top vloer wij komen 1 dezer dagen zn mooie click visgraat pvc ophalen bij jullie heb overal gezocht maar jullie spanen de kroon
Tot snel bij jullie mooie producten

Respuesta de Click-pvc.com
Mooie vloer voor een goede prijs en alles netjes en volgens afspraak geleverd 👍👍👍

Respuesta de Click-pvc.com
Snel en makkelijk contact gehad via de app. Hierin duidelijke antwoorden ontvangen.

Respuesta de Click-pvc.com
Goed verpakt en op het afgesproken moment netjes geleverd

Respuesta de Click-pvc.com
Gratis stalen aangevraagd, en perfect ontvangen zoals beloofd! Ziet er ook heel goede kwaliteit uit.

Respuesta de Click-pvc.com
Bestellen ging heel gemakkelijk. Communicatie verliep prima! Ook de communicatie rondom leveren verliep heel makkelijk en de pvc vloer is super.

Respuesta de Click-pvc.com
Proefstaal was mooi op tijd binnen plus gelijk een prijsopgaaf op de app. Heel snel zonder gelijke verplichtingen.

Respuesta de Click-pvc.com
Más información sobre otros tipos de reseñas.