De verzending duurt erg lang, ik wacht al 2 weken. Ik krijg ook helemaal geen updates binnen. Verder was iedereen in de winkel wel vriendelijk Update: mijn schoenen zijn vandaag, 3 weken later, bin... Ver más
Service is gewoon geweldig, een maand geleden de Jordan 4 a ma maniere besteld. (Ivm aparte maat import uit Amerika) keurig op de hoogte gesteld en inmiddels in ontvangst genomen.
Mooie schoenen maar 2 keer moeten bellen waar ze bleven. Vervolgens is er van een paar niet de maat. De andere maat die er nog wel was hebben. Ze opgestuurd gelukkig was dit ook oké. Mooie schoenen... Ver más
Vandaag met mijn zoon sneakers gekocht. Deze heeft bijzondere voeten, waardoor een goede schoen belangrijk is. We zijn heel goed geholpen door het personeel en ze dachten fijn mee. Wat fijn dat er nog... Ver más
La empresa ha respondido
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Collett is dé bestemming voor liefhebbers van exclusieve sneakers en streetwear. We bieden een zorgvuldig samengestelde collectie van unieke en stijlvolle sneakers van topmerken zoals Nike, Jordan, Adidas, New Balance en meer. Ons aanbod is gericht op iedereen die op zoek is naar iets bijzonders en zich wil onderscheiden met een eigen stijl. Of je nu achter de nieuwste releases aan zit of een tijdloze klassieker zoekt, bij Collett vind je altijd net dat beetje extra. Bij Collett combineren we expertise met persoonlijke service. Onze winkel is dé plek om advies te krijgen over stijl en trends. We helpen je graag bij het vinden van sneakers en kleding die perfect passen bij jouw smaak en uitstraling. Daarnaast houden we je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de sneakerwereld, zodat je altijd vooroploopt. Collett onderscheidt zich door een ontspannen sfeer en een sterke focus op kwaliteit en service. Ons team staat altijd voor je klaar, of je nu gericht iets zoekt of gewoon even binnenloopt. Met een collectie die verder gaat dan het standaard aanbod, is Collett dé plek voor iedereen die waarde hecht aan exclusiviteit, stijl en de nieuwste trends.
Hinthamerstraat 13, 5211MD, ‘s-Hertogenbosch, Holanda
- +31613218298
- Info@collett.nl
- collett.nl
Invita a los clientes a opinar
Ha contestado el 66% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 2 semanas
De verzending duurt lang
Update: mijn schoenen zijn vandaag, 3 weken later, binnen gekomen. Ondanks het lange wachten ben ik achteraf super tevreden met mijn schoenen en het contact met Wessel van de klantenservice. Er is netjes uitgelegd waarom het zo lang duurde, en als compensatie heb ik een cadeaubon gekregen. Ik zal hier zeker nog eens bestellen. Bedankt!
Super geholpen , goedkoper dan online bij andere winkels
Super netjes geholpen, schoenen (Jordan 4) waren online bij andere winkels een stuk duurder (paar deuren verder werd zelfs gezegd dat ze hier het vel over de oren trekken maar dus echt niks van waar)
Zeer goed geholpen
Zeer goed geholpen, erg klantvriendelijk en ook een zeer mooi assortiment
leuke schoenen alleen als je belde via…
leuke schoenen alleen als je belde via het nummer op de website kreeg je altijd de voicemail.
Vriendelijk personeel en een hele fijne…
Vriendelijk personeel en een hele fijne service.er wordt met je meegedacht en gaan tot het uiterste om je te helpen.echt een aanrader

Fijne winkel, goede service
Fijne winkel, goede service. Ik zocht een bepaald soort Nike Air Max van vorig jaar en zij hebben deze voor me gevonden. Super fijn!

Topwinkel!
Heel behulpzaam en klantgericht super aardig en hele toffe collectie. We kregen een gratis suède borsteltje omdat we wel vaker wat kopen daar

Fijne service!
Zeer goed geholpen in de winkel en toen mijn maat niet op voorraad bleek, werd deze gratis en snel naar mijn huisadres verzonden.

Full-on Colletwalk💅
Zodra ik ze aantrok, veranderde m’n loop in een full-on catwalk.Ik geef vijf sterren omdat zes niet kon. 💅 Slay Queens
Leuke ervaring
Super leuke zaak, mooi aanbod, gezellige babbel gemaakt met het personeel. Mooi paar gescoord
Ik heb mijn schoenen al 2 weken geleden…
Ik heb mijn schoenen al 2 weken geleden besteld, en nog geen bericht dat ze onderweg zijn of iets. Ik vind het allemaal wel heel lang duren

Personeel verschrikkelijk arrogant!!!!!
Artikel was niet voorradig
Artikel was niet voorradig. Werd in de winkel besteld en netjes binnen afgesproken termijn thuis bezorgd
Geweldig
Super aardig personeel ,
Weten waar ze over praten
En nette service
De schoenen die ik wilde hebben hadden ze niet in de winkel
Daarom voor mijn besteld
Na de beloofde 1.5 week
Netjes opgehaald in de winkel
Ze hebben Mij super blij gemaakt met
NIKE AIR MAX 1 CONCEPT FAR OUT
SUPER SERVICE

Respuesta de Collett.
Wat een prachtige schoenen daar
Wat een prachtige schoenen daar! Maar het allerbeste was dat ze de schoenen persoonlijk kwamen afleveren!!
Dat is echt top en gewoon lief, meedenken en handelen!!

Respuesta de Collett.
Más información sobre otros tipos de reseñas.