De verzending duurt erg lang, ik wacht al 2 weken. Ik krijg ook helemaal geen updates binnen. Verder was iedereen in de winkel wel vriendelijk Update: mijn schoenen zijn vandaag, 3 weken later, bin... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Service is gewoon geweldig, een maand geleden de Jordan 4 a ma maniere besteld. (Ivm aparte maat import uit Amerika) keurig op de hoogte gesteld en inmiddels in ontvangst genomen.
Mooie schoenen maar 2 keer moeten bellen waar ze bleven. Vervolgens is er van een paar niet de maat. De andere maat die er nog wel was hebben. Ze opgestuurd gelukkig was dit ook oké. Mooie schoenen... Ver más
La empresa ha respondido
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Collett is dé bestemming voor liefhebbers van exclusieve sneakers en streetwear. We bieden een zorgvuldig samengestelde collectie van unieke en stijlvolle sneakers van topmerken zoals Nike, Jordan, Adidas, New Balance en meer. Ons aanbod is gericht op iedereen die op zoek is naar iets bijzonders en zich wil onderscheiden met een eigen stijl. Of je nu achter de nieuwste releases aan zit of een tijdloze klassieker zoekt, bij Collett vind je altijd net dat beetje extra. Bij Collett combineren we expertise met persoonlijke service. Onze winkel is dé plek om advies te krijgen over stijl en trends. We helpen je graag bij het vinden van sneakers en kleding die perfect passen bij jouw smaak en uitstraling. Daarnaast houden we je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de sneakerwereld, zodat je altijd vooroploopt. Collett onderscheidt zich door een ontspannen sfeer en een sterke focus op kwaliteit en service. Ons team staat altijd voor je klaar, of je nu gericht iets zoekt of gewoon even binnenloopt. Met een collectie die verder gaat dan het standaard aanbod, is Collett dé plek voor iedereen die waarde hecht aan exclusiviteit, stijl en de nieuwste trends.
Información de contacto
Hinthamerstraat 13, 5211MD, ‘s-Hertogenbosch, Holanda
- +31613218298
- Info@collett.nl
- collett.nl
Invita a los clientes a opinar
Ha contestado el 66% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 2 semanas
Goede snelle klantenservice
Er was bij mijn bestelling iets mis gegaan bij de bezorgdienst, erg snel en fijn geholpen door Wessel van Collet. En zoals beloofd, de volgende dag stonden ze op de stoep. Netjes in de doos met een vriendelijk briefje er in.
Zeker een aanrader als je van toffe sneakers houdt

Respuesta de Collett.
Leuk zaakje met mooie collectie en…
Leuk zaakje met mooie collectie en prima geholpen. Helaas wacht ik al 2 weken op mijn bestelling en hoop ik echt dat deze zsm komt. Wel al eerder contact opgenomen. Het
Leuk en gezellig personeel met veel…
Leuk en gezellig personeel met veel kennis van schoenen! Altijd open om iedereen te helpen als het nodig is.
Leuke collectie en super service!
Leuke winkel ik gun het ze!
Fijne mensen en goed advies.
Alle hippe vibes onder één dak! Ook leuke t-shirts trouwens.

Lange levertijd, nette oplossing
Op 19 april schoenen in de winkel besteld omdat mijn maat niet meer op voorraad was. Zouden binnen 10 werkdagen geleverd worden. Helaas lukte dat niet, ik zou best nog eens schoenen kopen, maar niet meer laten versturen. Uiteindelijk na veel contact is het wel netjes opgelost.

Jordan 1 Low Travis Scott ‘Canary’
Super snelle levering en makkelijk contact met de verkopers
Het voorbeeld van goede en persoonlijke service
Hele fijne en goede persoonlijke service, als je op zoek bent naar je holy grail, of gewoon een speciaal paar schoenen is dit dé place 2 be :)
<3 naar COLLET

Top winkel
Top winkel. Ben in Den Bosch geweest. Erg vriendelijk personeel en mooie collectie.
Eerlijk personeel, goede prijzen en snelle levering
Goeie service in de winkel, eerlijk personeel en snelle levering na het aanvragen van een paartje. Aanrader!

Respuesta de Collett.
Heel goed geholpen bij collet.
Heel goed geholpen bij collet.
Mijn dochter had Nikes gezien in een bepaalde kleur.
Helaas waren deze nergens aan te komen.
Dus had mijn dochter bij een andere zaak in Den Bosch maar een andere kleur gepakt.
Heel veel geld voor betaald.
Later kwamen wij langs collet lopen en mijn andere dochter wilde daar even binnen kijken.
Daar binnen was mijn dochter die de Nikes graag wilde erg verdrietig want welke schoenen stonden daar exact dezelfde als die ze wilde
Maar ook degene die ze dus iets eerder bij een andere zaak had gekocht maar tot mijn verbazing bijna de helft goedkoper als bij collet.
Helaas heeft deze zaak geen geld teruggegeven.
Maar bij collet de kleur besteld die ze wilde want ze moesten nog binnen komen.
Later die week werd ik gebeld dat de schoenen er waren.
Wij er naartoe schoenen paste dus toch meer meegenomen ondanks dat we eerder die week voor de schoenen heel veel te veel betaald hebben.
Heel fijn personeel bij collet en dus super goed geholpen.
En ook heel vriendelijk en ook netjes aan de afspraak gehouden.
Wij gaan hier dus zeker terug.
Bij de schoenen zaak waar we de andere kleur hadden gekocht zien ze ons dus echt niet meer.
Collet is een top winkel

Top service
Top service! Schoenen gekocht voor mijn zoon. Ze werden snel verstuurd en de communicatie was hartstikke goed.
Vandaag met mijn zoon sneakers gekocht
Vandaag met mijn zoon sneakers gekocht. Deze heeft bijzondere voeten, waardoor een goede schoen belangrijk is. We zijn heel goed geholpen door het personeel en ze dachten fijn mee. Wat fijn dat er nog sneakerzaken zijn waar service weer hoog in het vaandel staat. Een verademing. Hier ga ik zeker nog terugkomen!

Respuesta de Collett.
Más información sobre otros tipos de reseñas.