Wat een fantastische winkel en medewerkers. Onlangs een Mac terug gestuurd Dell XPS besteld. Direct en vriendelijk contact en enorm goed geholpen. Een service waar veel bedrijven van kunnen leren. T... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Onlangs een refurbished laptop gekocht via computerzaak.nl, van de laptop die ik kreeg was het toetsenbord niet werkend, dit heb ik aangekaart via de WhatsApp helpdesk en kreeg, na het insturen voor... Ver más
We hebben 2 laptops besteld. 2 laptop stuk sinds begin Juni 2022. 1 Laptop retour gestuurd in September 2022 voor reparatie. Geen reparatie. Daarnaast sinds Oktober 2022 gevraagd of we voor 1 laptop o... Ver más
La empresa ha respondido
La empresa ha respondido
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Wij zijn klein begonnen, maar snel uitgegroeid tot een professioneel bedrijf dat gespecialiseerd in in verkoop, reparatie en inkoop van (jong) gebruikte laptops en computers. Vanuit onze winkels in Groningen, Hoogeveen, Hengelo en Zwolle verkopen wij betrouwbare refurbished computers en laptops tegen een scherpe prijzen én met garantie. Al onze desktops en laptops worden gecontroleerd en gereinigd, voordat wij deze te koop aanbieden.
Información de contacto
Industrieweg 80, 7903 AK, Hoogeveen, Holanda
- 085 800 00 30
- info@computerzaak.nl
- computercenter.nl
Geen items te koop aanbieden
Geen items te koop aanbieden. Je krijgt volgens hen de inkoopprijs. Broodje aap verhaal want zelf maken ze er 3 tot 4 keer winst op. 13 items aangeboden waaronder iPhones MacBooks en redelijk recente krachtige lenovo’s. En dan 1000 euro durven te roepen. De moraalridder uithangen door 2e hands spullen aan te bieden voor een kleine prijs maar ondertussen hun eigen zakken flink proberen te vullen. Winst maken mag absoluut maar deze verhouding ligt erg scheef.

Respuesta de computercenter
Binnen een week alles afgehandeld,prima…
Binnen een week alles afgehandeld,prima Behandeld zeker een aanrader.
Review inleveren Laptop - Computercenter Arnhem
Ik kwam naar de fysieke winkel in Arnhem om mijn laptop in te leveren (dit is bij computercenter mogelijk). Ik werd vriendelijk ontvangen door de medewerker die enorm behulpzaam was. Na het inleveren van mijn laptop kreeg ik binnen 24 uur een reactie en de dag erna zelfs het beloofde bedrag teruggestort. Heel snel! De communicatie ging heel soepel en ik denk zeker dat ik weer eens terugkom.
Notebooks verkocht, prima prijs gekregen
We boden twee vrij nieuwe notebooks aan ter overname. We kregen daar een heel redelijk bedrag voor weer dus prima.
Top bedrijf!
Altijd vriendelijk personeel, die bieden naar waarde van het product!
Tevreden met de verkoop van mijn laptop.
Mijn laptop verkocht aan computercenter. In eerste instantie liet een reactie op mijn offerte-aanvraag even op zich wachten, maar eenmaal daar was de reactie snel, het bod het hoogst tot dan toe en de afhandeling vlot. Kortom, zeer tevreden met de verkoop van mijn laptop aan comlutercenter.
Duidelijke en snelle prijsopgave vooraf!
Duidelijke en snelle prijsopgave vooraf voor gebruikte PC. Binnen een week is de controle uitgevoerd en het afgesproken bedrag overgemaakt. Zo moet het. Wel zelf even PC brengen.
goede ervaring met computercenter voor…
goede ervaring met computercenter voor de verkoop van verschillende artikelen
Snel een bod gekregen voor mijn oude…
Snel een bod gekregen voor mijn oude laptop en na het verzenden erg snel uitbetaald gekregen!
Snel opgelost en opnieuw geleverd
Bestelling geplaatst, was defect bij levering.
Contact gehad en een aantal dagen opnieuw geleverd.
Snel opgelost, vriendelijk meedenkend personeel!
inname oude laptop keurig afgehandeld
inname oude laptop keurig afgehandeld. wordt professioneel opgeschoond.
Efficiëntie en Expertise
Ik heb met computercenter een efficiënt en fijn klantcontact ervaren. Ik heb goed vertrouwen in de expertise én in de prijs kwaliteit van services en producten van computercenter.nl.
Goede prijs en strakke afspraken
Computercenter bood een eerlijke prijs voor mijn hardware en ging na ontvangst erg snel over tot betaling. Veel eerder dan de afgesproken termijn. Zeker een aanrader.
Klantgericht en vriendelijk.
Na mijn wat mindere ervaring is dit toch uiteindelijk netjes opgelost door een van de leidinggevende. Wil toch Jordy persoonlijk bedanken voor zijn nette en professionele instelling, ik denk dat jij een voorbeeld kunt zijn voor velen anderen in deze branche.
I.M. Karasahin
Zeer klantvriendelijk contact ging…
Zeer klantvriendelijk contact ging gemakkelijk en medewerker was heel erg vriendelijk in omgang
Op een vertrouwde manier de inkoop afgehandeld
Op een vertrouwde manier de inkoop van mijn hardware kunnen regelen. De bieding was zoals verwacht.
Hierbij had ik het geld snel op de rekening.
Mijn imac uit 2016 aangeboden aan…
Mijn imac uit 2016 aangeboden aan ComputerCenter.
Ze boden me €400, mits hij het goed deed en er goed uit zag.
“Zodra hij is aangekomen, wordt het geld overgemaakt”.
De imac opgestuurd. Kreeg ik daarna een e-mail: hij start niet op!
Ook “onze specialisten” krijgen hem niet aan de praat.
Dus: wij bieden u €100 voor de gezamenlijke onderdelen of terugsturen.
Ik koos voor het laatste. Thuisgekomen startte
de computer onmiddellijk op!!! Ik voel me belazerd! Als ik op die €100
was ingegaan, hadden ze hem met grote winst kunnen verkopen.
Ik vroeg: waar kan ik mijn ervaringen met jullie kwijt in een review?
Hun antwoord: een review is “niet redelijk om hier over te schrijven”.
Wat te zeggen over de betrouwbaarheid van ComputerCenter?
Tsja, zegt u het maar…..

Zeer tevreden
Vanmiddag een mooie MacBook gekocht! Erg klantvriendelijk en niet te duur. Zeker een aanrader!
EENS maar NOOIT NOOIT weer een…
EENS maar NOOIT NOOIT weer een refurbished laptop bij Computercenter!!!
Incompetente medewerkers, garantie beloftes die niet worden gehonoreerd en dus extra kosten maken voor fouten die door Computercenter zijn gemaakt.
Laptop gekocht met 1 jaar garantie welke eigenlijk meteen niet goed opladen. Terug naar de winkel waar ons werd verteld dat dit niet te bewijzen was dat dit niet door ons toedoen kwam...afin toch maar de laptop laten repareren en dekosten betaald. Laptop weer opgehaald en meteen weer dezelfde probelmen. Daarna nog niet willen toegeven dat fout bij hun technische afdeling lag....echt heel triest bedrijf en voor ons de eerst en de laatste keer daar ooit iets te kopen.
Bah, bah bah, wat een nare ervaring met Computer Center. Zeer incompetent, geen eigen verantwoordelijkheid durven nemen en zoveel mogelijk extra kosten aan de klant rekenen zodat ze hun eigen onkunde niet hoeven toe te geven.
Je bent gewaarschuwed.....KOOP HIER NIETS!!!

Respuesta de computercenter
Más información sobre otros tipos de reseñas.