Valorada con 5 estrellas sobre 5

Wat een fantastische winkel en medewerkers. Onlangs een Mac terug gestuurd Dell XPS besteld. Direct en vriendelijk contact en enorm goed geholpen. Een service waar veel bedrijven van kunnen leren. T... Ver más

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Onlangs een refurbished laptop gekocht via computerzaak.nl, van de laptop die ik kreeg was het toetsenbord niet werkend, dit heb ik aangekaart via de WhatsApp helpdesk en kreeg, na het insturen voor... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

We hebben 2 laptops besteld. 2 laptop stuk sinds begin Juni 2022. 1 Laptop retour gestuurd in September 2022 voor reparatie. Geen reparatie. Daarnaast sinds Oktober 2022 gevraagd of we voor 1 laptop o... Ver más

La empresa ha respondido

La empresa ha respondido

Información sobre la empresa

1. Tienda de ordenadores y accesorios

Escrito por la empresa

Wij zijn klein begonnen, maar snel uitgegroeid tot een professioneel bedrijf dat gespecialiseerd in in verkoop, reparatie en inkoop van (jong) gebruikte laptops en computers. Vanuit onze winkels in Groningen, Hoogeveen, Hengelo en Zwolle verkopen wij betrouwbare refurbished computers en laptops tegen een scherpe prijzen én met garantie. Al onze desktops en laptops worden gecontroleerd en gereinigd, voordat wij deze te koop aanbieden.

3,2

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Geen items te koop aanbieden

Geen items te koop aanbieden. Je krijgt volgens hen de inkoopprijs. Broodje aap verhaal want zelf maken ze er 3 tot 4 keer winst op. 13 items aangeboden waaronder iPhones MacBooks en redelijk recente krachtige lenovo’s. En dan 1000 euro durven te roepen. De moraalridder uithangen door 2e hands spullen aan te bieden voor een kleine prijs maar ondertussen hun eigen zakken flink proberen te vullen. Winst maken mag absoluut maar deze verhouding ligt erg scheef.

21 de septiembre de 2022

Respuesta de computercenter

Wij snappen dat het vervelend is wanneer spullen soms minder waard zijn dan waar je op hoopt.

In uw geval wou u hetzelfde bedrag voor uw laptop als waar we hem voor konden verkopen. Helaas konden we dat niet bieden.

Zoals elke bedrijf hebben we marge nodig op de verkoop van een product omdat we ook flinke kosten maken om het apparaat te refurbishen, weer te verkopen (de advertentiekosten zijn hoog in onze branche) én we geven ook nog 2 jaar garantie op het apparaat.

Review inleveren Laptop - Computercenter Arnhem

Ik kwam naar de fysieke winkel in Arnhem om mijn laptop in te leveren (dit is bij computercenter mogelijk). Ik werd vriendelijk ontvangen door de medewerker die enorm behulpzaam was. Na het inleveren van mijn laptop kreeg ik binnen 24 uur een reactie en de dag erna zelfs het beloofde bedrag teruggestort. Heel snel! De communicatie ging heel soepel en ik denk zeker dat ik weer eens terugkom.

14 de julio de 2022
Valorada con 4 estrellas sobre 5

Tevreden met de verkoop van mijn laptop.

Mijn laptop verkocht aan computercenter. In eerste instantie liet een reactie op mijn offerte-aanvraag even op zich wachten, maar eenmaal daar was de reactie snel, het bod het hoogst tot dan toe en de afhandeling vlot. Kortom, zeer tevreden met de verkoop van mijn laptop aan comlutercenter.

24 de febrero de 2022

Efficiëntie en Expertise

Ik heb met computercenter een efficiënt en fijn klantcontact ervaren. Ik heb goed vertrouwen in de expertise én in de prijs kwaliteit van services en producten van computercenter.nl.

3 de febrero de 2022

Klantgericht en vriendelijk.

Na mijn wat mindere ervaring is dit toch uiteindelijk netjes opgelost door een van de leidinggevende. Wil toch Jordy persoonlijk bedanken voor zijn nette en professionele instelling, ik denk dat jij een voorbeeld kunt zijn voor velen anderen in deze branche.

I.M. Karasahin

26 de enero de 2022
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Mijn imac uit 2016 aangeboden aan…

Mijn imac uit 2016 aangeboden aan ComputerCenter.
Ze boden me €400, mits hij het goed deed en er goed uit zag.
“Zodra hij is aangekomen, wordt het geld overgemaakt”.
De imac opgestuurd. Kreeg ik daarna een e-mail: hij start niet op!
Ook “onze specialisten” krijgen hem niet aan de praat.
Dus: wij bieden u €100 voor de gezamenlijke onderdelen of terugsturen.
Ik koos voor het laatste. Thuisgekomen startte
de computer onmiddellijk op!!! Ik voel me belazerd! Als ik op die €100
was ingegaan, hadden ze hem met grote winst kunnen verkopen.
Ik vroeg: waar kan ik mijn ervaringen met jullie kwijt in een review?
Hun antwoord: een review is “niet redelijk om hier over te schrijven”.
Wat te zeggen over de betrouwbaarheid van ComputerCenter?
Tsja, zegt u het maar…..

22 de enero de 2022

Respuesta de computercenter

Jammer dat u dit zo ervaren heeft.

Meerdere collega's hebben uw iMac gecontroleerd, helaas kreeg niemand hem aan. Misschien is er tijdens het verzenden wat los geraakt?

Wij hebben u daarom 2 keuzes aangeboden: of een bedrag voor de onderdelen, of het kosteloos retour sturen op onze kosten. U koos voor het laatste wat natuurlijk uw goed recht is. Wij dachten u hiermee een goede oplossing te hebben geboden.

Om te dreigen met een review vinden wij geen goede oplossing. We hadden liever gehoord hoe we het in uw ogen wel goed met u hadden kunnen oplossen.

Op onze Google reviews en Kiyoh vindt u 690+ beoordelingen met een gemiddelde van een ruime 9.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

EENS maar NOOIT NOOIT weer een…

EENS maar NOOIT NOOIT weer een refurbished laptop bij Computercenter!!!

Incompetente medewerkers, garantie beloftes die niet worden gehonoreerd en dus extra kosten maken voor fouten die door Computercenter zijn gemaakt.

Laptop gekocht met 1 jaar garantie welke eigenlijk meteen niet goed opladen. Terug naar de winkel waar ons werd verteld dat dit niet te bewijzen was dat dit niet door ons toedoen kwam...afin toch maar de laptop laten repareren en dekosten betaald. Laptop weer opgehaald en meteen weer dezelfde probelmen. Daarna nog niet willen toegeven dat fout bij hun technische afdeling lag....echt heel triest bedrijf en voor ons de eerst en de laatste keer daar ooit iets te kopen.

Bah, bah bah, wat een nare ervaring met Computer Center. Zeer incompetent, geen eigen verantwoordelijkheid durven nemen en zoveel mogelijk extra kosten aan de klant rekenen zodat ze hun eigen onkunde niet hoeven toe te geven.

Je bent gewaarschuwed.....KOOP HIER NIETS!!!

19 de octubre de 2021

Respuesta de computercenter

Jammer dat u dit toch ze ervaren heeft. Uw USB poort was afgebroken na 3 maanden gebruik, we begrijpen de verwarring met garantie, maar wanneer iets afbreekt is dit geen fabricagefout. Deze poorten breken niet zomaar af. We begrijpen natuurlijk dat dit heel vervelend is en hebben dit daarom grotendeels onder garantie opgelost. Helaas bleek deze eerste reparatie nog niet helemaal goed. Dit is natuurlijk niet de bedoeling. Na de 2e reparatie heeft u samen met mijn collega heeft de laptop in onze winkel uitvoerig getest.

Wanneer we toch nog iets kunnen doen om het naar uw tevredenheid af te ronden horen we het natuurlijk graag.

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.