Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 1 estrellas sobre 5

STOP STOP STOP SVINDELFIRMA!!!! Betalte for en lampe til over 400,00 den 26.10.24. Ordrenr 1423. Har rykket, rykket og rykket og anmeldt firmaet på TP, (som IKKE er dansk, trods navnet).... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Laaaang leveringstid - men det siger sig selv når det kommer fra Kina... Og det ville jeg gerne have vidst, for så havde jeg IKKE gjort det. Dels aht bæredygtighed og arbejdsforhold, dels grundet Kina... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Køb aldrig her. Kinesisk firma Jeg har brændt nallerne Lang leveringstid, str passer slet ikke, meget dyrt og kompliceret at returnere. Og du spøger om yderligere kontooplysninger. Og ikke billi... Ver más

1,3

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

STOP STOP STOP SVINDELFIRMA!!!!

STOP STOP STOP SVINDELFIRMA!!!!
Betalte for en lampe til over 400,00 den 26.10.24.
Ordrenr 1423.
Har fået svar (artificiel intelligence), hvor de ikke besvarer mine spørgsmål, men beklager at varen ikke er nået frem. Samme svar hver gang.
intet telefonnummer er angivet heller.
Det er simpelt TYVERI og burde ANMELDES!!!
STOP MED AT HANDLE MED DETTE FIRMA, I FÅR DESVÆRRE KUN FRARØVET JERES PENGE.
Mvh Gitte B Sørensen
Jeg stiller gerne op, om nogen ønsker at politianmelde.
Ydermere kan jeg ikke længere tracke min pakke 🤬🤬🤬🤬

26 de octubre de 2024

Elastiske shorts - og min bare R.. :o(

Så en reklame med nogle shorts, elastiske og med lynlås ved lommerne.
Bestilte dem i str. XL.

Jeg modtog to par shorts som overhovedet ikke svarer til reklamen, hverken elastiske eller størrelses svarende, størrelsen var nok mere en Str.

Skriver til kundeservice, som oplyser at de skal returneres til Asien, for min regning eller jeg kan få 10% af købsprisen retur.
Men de er jo overhovedet ikke som de reklamerer med!!!!
Jeg kunne også få et hurtigere alternativ........... et par nye sko!!! hvis jeg betalte 75 DKK for fragten - Jeg havde bestilt elastiske shorts!!!!

Men jeg fik argumenteret mig frem til 30% retur..., men dem har jeg ikke fået endnu her 2 1/2 måned senere største fup firma.............hold jer langt væk

23 de mayo de 2024

Drop at købe noget her.

Så en reklame med nogle shorts, elastiske og med lynlås ved lommerne.
Bestilte dem i str L.

Vi modtog også et par shorts som overhovedet ikke svarer til reklamen og i en størrelse som svarer til en str 14 år.

Men de er jo overhovedet ikke som de reklamerer med!!!!

Jeg har stadig ikke fået mine 10% retur... største fup firma..hold jer langt væk👎🏻

12 de junio de 2024
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Jeg bliver fanget af en reklame på…

Jeg bliver fanget af en reklame på Facebook med nogle shorts i elastisk materiale og med lyslåslommer. Jeg bruger XL normalt men bestilte XXL.

Efter lang leveringstid kommer et par shorts uden elastisitet og uden lyslåslommer og i en størrelse som nærmere var M.

Jeg skrev til kundeservice hvordan jeg skulle forholde mig.
Jeg får hurtigt svar at jeg kan sende varen retur til centrallageret i Kina for egen regning eller få 10% af varens værdi refunderet.

Jeg fortryder at jeg ikke kiggede på Trustpilot inden jeg bestilte

10 de junio de 2024

Virkelig dårligt

Lang leveringstid, tøjet er alt for småt ift. størrelse. Returnering til Asien for egen regning eller 10% retur af ordrens værdi.
Meget tvivlsom forretningsmetode. 😳

Fup firma

Køb aldrig her.
Kinesisk firma
Jeg har brændt nallerne
Og ikke billige produkter, men ligner virkelig en dansk hjemmeside, fup firma. Hold jer væk derfra. Jeg har desværre mistet 430kr hvilke er meget for mig

23 de mayo de 2024
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Fup - ligeglade med fejl og mangler

Hvis bare man kunne give negative stjerner -Urimelige leveringstider - varen ikke leveret fra DAO eller åbenbart på forkert adresse og consept Copenhagen er fuldstændig ligeglade -skriver direkte at det ikke er deres problem - fik heldigvis mine penge retur via PayPal

28 de mayo de 2024

Kina firma og dårlig kvalitet

Kina firma og dårlig kvalitet
Har lige modtaget 2 herre poloer og troede det var et dansk firma, men da der gik 14 dag før jeg modtog og kunne se pakken var fra Kina - poloerne er alt for små, ikke str svarende. Jeg har kontaktet dem fpr returnering og skal selv betale for fragten til Kina.
Hold jer væk fra det firma - det er dårlig kvalitet og dårlig kundeservice.
Ann S

Helt igennem elendigt!

Hjemmeside: Flot
Levering: elendig
Produktkvalitet: virkelig dårlig
Pasform: helt til grin. XL svarer til Medium
Pris: alt for høj i forhold til elendig produktkvalitet.

Kan absolut IKKE anbefales!

Svindelfirma fra Kina

Svindelfirma fra Kina

Troede jeg bestilte hos dansk firma og det gjorde jeg så ikke og modtog efter 1 mdr 2 par sko som var i rigtig dårlig kvalitet, Ikke ligende de fotos de solgte dem på og så var de mindst 1-2 numre for små selv om det altid er den størrelse sko jeg bestiller.. SÅ HOLD JER VÆK....

30 de abril de 2024

Bondefangeri

Bondefangeri. Dårlig kvalitet af varer. Returvarer skal sendes tilbage til Kina, men varen er sjovt nok sendt fra Malmø. Man bliver tilbudt 10 procent tilbage af varens pris, hvis man fortryder købet. Det tror jeg da gerne, når de tjener kassen på os naive kunder.
HOLD JER LANGT VÆK FRA DETTE FIRMA.

31 de mayo de 2024

Hold jer langt væk

Hold jer langt væk. Kina varer, dårlig kvalitet, lang leveringstid, det fremgår sjovt nok ikke i deres annonce. Total spild af penge. Prøver man at returnere en varer, skal den/det sendes til Asien! Dvs prisen bliver alt for høj….
Virkelig dårligt sted at handle….

31 de mayo de 2024

Kina vare

Hej alle, lad være med at blive snyd på en dansk hjemmeside. Varen kommer direkte fra Kina, for små i størrelser, lige så godt bestil gennem Sheen eller Temu. Det er mere troværdigt.

29 de mayo de 2024

Helt igennem sløjt

Hvor skal man starte , Concept Copenhagen, det klinger ellers meget godt, der går dage før deres translater oversætter Ens mails , du får standard svar , alt personligt er VÆK , skræmmende at der er folk der vil tilbyde andre så sløj service og ingen RESPEKT...FØJ , kvalitet og det lovede produkt er misvisende på ALLE parametre

30 de mayo de 2024

Hold jer langt væk

Købte nogle vare lang levering og så med størelsen den passe på en minions,,hold jer lang væk.og så skal det sendes retur til kina.det koster næsten mere end varene.
Hold jer langt VÆÆÆÆÆÆKKKKKK

30 de mayo de 2024

¿Es ésta tu empresa?

Crear cuenta gratuita

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.